Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Оленка! Тільки заради тебе скажу тобі те, що знає кожний танкіст...
В танку головне.... не бздіти! :іржач:

аплодисменты ... переходящие в овацию ...
"борода года" ... а может и десятилетия, товарищи ...
хлопаем, хлопаем, хлопаем ...
:рл:

Я говорю Правду сколько захочу даже не в инете.
Кто мне это может запретить ?

не, никто запретить не может говорить тебе то, что ты считаешь Правдой ...
абсолютно никто ...
просто постарайся в свою Правду клевету не вносить и будет вроде как бы неплохо.
а с клеветой у тебя не Правда ...
это как смешать бочку мёда с ведром ******. получишь чуть больше бочки ******, не более того.
вот и не превращай свою Правду в ******.

С чего ты взял, что я агрессивен?

прямо в моём посте есть цитирование твоего безумного поста про "синюшную ладошку"...
ты это как себе вообще представляешь? "синюшная ладошка" ... :D
стремление наградить меня сим эпитетом, как и ранее, типа "нажрался на проставлении ДН", пардон, выпячивает из тебя как из хомяка спизженный колосок ... :D

Оленка! Тільки заради тебе скажу тобі те, що знає кожний танкіст...
В танку головне.... не бздіти! :іржач:

Отож! :-) Нормальна суперечка заради істини... Правильна реакція. На жаль, тут не усі розуміють про що йдеться у розмові і сприймають звичайний спір, як намагання когось пожерти іншого...
Я .конечно , извиняюсь. Но режет слух. Мне очень давно (при написании) за гвиздочок ( цвях) пару закатали. За одно слово. Но то такэ. Спір--суперечка .звичайний спір,( звичайну суперечку) спорить (сперечатися). Без обид.:пиво:

Отступая в Ираке боевики ИГИЛ потеряли свои российские паспорта. ВИДЕО. ФОТО
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я .конечно , извиняюсь. Но режет слух. Мне очень давно (при написании) за гвиздочок ( цвях) пару закатали. За одно слово. Но то такэ. Спір--суперечка .звичайний спір,( звичайну суперечку) спорить (сперечатися). Без обид.:пиво:

А які можуть бути образи... Цитую:

СПІР 1, спору, чол.
1. Словесне змагання; обговорення чого-небудь двома або кількома особами, в якому кожна з сторін обстоює свою думку, свою правоту. — Основою нашого спору нехай буде.. атеїзм... (Гнат Хоткевич, I, 1966, 51); Оце, закінчивши сівбу І маючи дозвілля, Відпочиваємо добу (Сьогодні в нас неділя). Про те, Який там день у вас [в Америці], Тут вийшов спір між нами (Сергій Воскрекасенко, З перцем!, 1957, 129);
// Полеміка (звичайно в пресі) з рівних питань науки, літератури, політики і т. ін. Бувають такі спори і така боротьба думок у пресі, які допомагають читачам ясніше зрозуміти питання політики, глибше усвідомити їх значення, твердіше розв'язати їх (Ленін, 24, 1972, 160); Мені часто.. наші громадські рухи, спори, толки, антагонізми та симпатії видаються бурями в шклянці води (Леся Українка, V, 1956, 62);
Хіба в контексті написаного я не прав? Дякую за зауваження! :) :пиво: Окремо слід відзначити, що за слово "гвіздочок" Вам несправедливо закатали пару... Треба було послатися на академічний тлумачний словник української мови.
ГВІЗДО́ЧОК, чка, чол. Зменш.-пестл. до гвіздок. Аж з самого города приїжджав крамар з залізними гвіздочками (Квітка-Основ'яненко, II, 1956, 470); Марія дістала на гвіздочку під полицею сито й дала їй [Килині] (Андрій Головко, II, 1957, 113).
Словник української мови: в 11 томах. — Том 2, 1971. — Стор. 44.

Никто не угадал... Но, это, у него, самый коронный вопрос, на который он сам не знает ответа.
Як це ніхто не знає... Усі справжні танкісти це знають... Спробуйте у танку із закритим люком висидіти, коли у прямому сенсі цього слова хтось зіпсує повітря... Ну, а найголовніше - сів у танк, то в бою не можна і в переносному сенсі (б...оятися)...

Як це ніхто не знає... Усі справжні танкісти це знають... Спробуйте у танку із закритим люком висидіти, коли у прямому сенсі цього слова хтось зіпсує повітря... Ну, а найголовніше сів у танк, то в бою не можна і в переносному сенсі (б...оятися)...
Вопрос стоял о самой главной детали в танке, а не что делать в танке?... :іржач:

Не бздеть в танке - это пол беды... Вот, если ты ****ь начнешь в танке - это, уже катастрофа.:іржач:

Вопрос стоял о самой главной детали в танке, а не что делать в танке?...
Де я так ставив питання? Я ставив питання: Що є найголовнішим у танку? Якщо десь поставив по іншому питання, то наведіть хоча би номер поста...

Сатрю "гости" закончились на сегодня. Решили от безделья пингвина съесть? :жую:

Де я так ставив питання? Я ставив питання: Що є найголовнішим у танку? Якщо десь поставив по іншому питання, то наведіть хоча би номер поста...
Ти сам розумієш, що питаєш? Тобі то Тору прочитати на івриті, то перелестать тему, хер знає на скільки сторінок.:іржач:

Не братья. Принципиальное, глубинное отличие между россиянами и украинцами

Назад
Зверху Знизу