Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда - part 22

• Автор теми Автор теми lichiy
  • Дата створення Дата створення
конечно смешно.. украинский танк - старая техника, которую у нас реанимируют собирая одну машину из трех старых... **** от нее ждать?.. то ли дело Армата - не имеющий ****огов в мире танк, которого боятся все сотонатовцы.. ну так расскзывает ваше ТВ по крайней мере

Буває... Бо, не експерт. А ось російські військові експерти вважають український танк "Оплот" найкращим у світі.

Військову техніку оцінили ті, хто сьогодні воює проти України, – російські військові експерти.
Більше читайте тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

конечно смешно.. украинский танк - старая техника, которую у нас реанимируют собирая одну машину из трех старых... **** от нее ждать?.. то ли дело Армата - не имеющий ****огов в мире танк, которого боятся все сотонатовцы.. ну так расскзывает ваше ТВ по крайней мере

при погрузке на все это *****, фсе зависит лишь от опыта водителя

хехе... обещают скоро наладить выпуск ;)

10371393_1099317926766834_1755238915100136835_n.jpg

https://www.facebook.com/flagipartyzan/

я вот залуплюсь и начну Ярчука одного постить, так даже Володимир мне позавидует
:-) Ні, колега, я абсолютно позбавлений заздрості...
Доречі, а дуже часто інформація від нього, через певний час підтрверджується і з інших джерел...

хехе... обещают скоро наладить выпуск ;)

10371393_1099317926766834_1755238915100136835_n.jpg

https://www.facebook.com/flagipartyzan/
Щось сьогодні тема робить різкий поворот на тему про скотоложество...

"Тридцатьчетвёрка" саморазгрузилась с ж/д платформы, их перевозили на склад длительного хранения. С места и на перрон прыгнула - не для слабонервных, жалко тогда ютюба не было...
А шо здесь такого? ж/д платформа чуть выше перрона.

Суд под присмотром автоматчиков - дело Коростелева
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу