Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда - part 22

• Автор теми Автор теми lichiy
  • Дата створення Дата створення
склоняюсь к мнению

12549103_938618296174949_5390957185128702973_n.jpg

МышакЪ, окстись! На мне и так 10 баллов висит.
Чемпіон. Я лише на другому місці з 8 балами. Сподіваюсь, що незабаром наздожену. :-)

Не зрозумів, а де ж "юній октябрь впереди"? Як обережно його демонтують, а у нас в Харкові просто зкинули і розпиляли на сувеніри... Кернес плакав....

Всіх вітаю! Годину тому:

:yahoo::yahoo::yahoo:
я вже хвилюватися почав чого вони так довго там поралися.. дивився сьогодні зранку - на місці істукан.. чемненько вони його.. мабуть кудись перенесуть

:yahoo::yahoo::yahoo:
я вже хвилюватися почав чого вони так довго там поралися.. дивився сьогодні зранку - на місці істукан.. чемненько вони його.. мабуть кудись перенесуть
Та вот же ж тема: https://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=55714231#post55714231
Там и скриншоты и обсуждение, куда Крупского собираются сбагрить...

мабуть десь поставлять в іншому місці.. щоб біснуваті могли їздити молитися
Так точно. Обіцяли десь у парку поставити прямо на земельку... Цікаво, як довго там протримається, бо усі ж намагатимуться від нього щось відколупнути на сувеніри...

Говорят, какой-то покупатель в Германии нашёлся, потому так бережно пилили почти сутки.
Може і так. Ось є деяка інформація, що Ілліча не залишать в Запоріжжі в пантеоні.

Директор Департаменту культури Запорізької ОДА Владислав Мороко у своєму “Фейсбуці“ спростував чутки про встановлення у парку Перемоги демонтованих пам’ятників радянським вождям, передає кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.
“Останнім часом в публічному просторі розповсюджувалася інформація про плани створення незрозумілого атракціону в парку Перемоги м. Запоріжжя із використанням комуністичних ідолів. Звертаю увагу, що подібні ініціативи є незаконними та розцінюються як пропаганда комунізму”, - написав Владислав Мороко, позначивши цей свій допис міткою: “Офіційно!”
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В мене все видно, но тримай:
Ні, згодом з"явилося... Так що я вже передивився...

Як обережно його демонтують, а у нас в Харкові просто зкинули і розпиляли на сувеніри... Кернес плакав....
Я пам"ятаю!;) Гепа обіцяв руки повиривати тим, хто чипатиме картавого, а сам тим часом ніг лишився.
чемненько вони його.. мабуть кудись перенесуть
Тому, що вже законно, у рамках декомунізації)))

• Це лайк!
Реакції: Saut
Крупским он никогда не был. Официально - Ульянов. Для народа - Ленин. При том - это тот, кто увы подарил Украине весь юго-восток, включая Харьков......

а шо, австро-венгерский генштаб уже не в тренде? :D

Крупским он никогда не был. Официально - Ульянов. Для народа - Ленин. При том - это тот, кто увы подарил Украине весь юго-восток, включая Харьков......

А откуда Бланк взял весь юго-восток, включая Харьков?

Нашел?

А мог бы и не дарить, не?

"******, ***ть!" (с)

... - это тот, кто увы подарил Украине весь юго-восток, включая Харьков......

тебе мамка не навчила, що брехати - гріх? чи совєцькі поняття гріха не знають й ти вивчав тіки совєцьку історію? тоді нічого ляпати дурниці у іноземних форумах;)

А ведь товарищ прав! Такого псевдонима не было!:D

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
На том свете встречает Брежнев Крупскую:
- Что-то мне ваше лицо знакомо!
- Так я же Крупская, Надежда Константиновна!
- А-а-а, помню, помню... И мужа вашего, Крупского, помню...

Назад
Зверху Знизу