Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда. - Part 12

• Автор теми Автор теми lichiy
  • Дата створення Дата створення
Ну а все эти факельные шествия с ******кими флагами и портретами Бандеры по всей стране?

где,блин, по всей стране? Я в глаза ни одного шествия не видела. Хотя нет, за единство Украины видела, но оно было без факелов.

Шо тут? Смотрю камлание продолжается.

Про китайцев уже сення было или еще не вечер?

Вот так поляки представляют себе украинцев. Соседи и братский народ.

тогда абсолютно все россияне представляют нас ******ами.

п.с.поляки называют украинцев братьями? не слышала

11215141_961028307293008_8999864656603961689_n.jpg

В Севастополі вбили "беркутівця" який брав участь у розгоні Майдана.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

12002096_427551384118225_5934575880809147081_n.jpg

Вчера мельком глянул "Право голоса", там за снятие Пушилина терли. А здеся че та молчек? Не вникаете?

это прыщ под номером 16 в славной дэнээрии:D? Вы за него трите, потому шо если шо не так, к вам ломанутся все эти высоко интеллектуальные строители республик. И что оно там решает? Кукла, как в сказке буратино. Мы Карабаса-Барабаса обсуждать полюбляем.:D

В Севастополі вбили "беркутівця" який брав участь у розгоні Майдана.
Это вообще не новина. 27.05.2015
Зачем Вы постите несвежие новости? По какому принципу?

По какому принципу?
Я розумію Вас. Вам приємніше, коли тут заливають пости свіжими *****ськими матюками. Пробачте, але від мене не дочекаєтесь... Це ж Ви на мене поскаржилися учора? Я отримав свої чесно зароблені 2 штрафні бали. :-) Так що заспокойтеся і можете ще поскаржитися. :-) Готовий прийняти ще 2 штрафних бала, якщо Вам стане легше від цього... :-)

зачем вырезать рельсы?россияне же бАхАтые?
"Это Макеевка. Территория станции "Кировская". Шпалы есть, рельсов - нет", - боевики вырезают железную дорогу на металлолом.
а по факту обыкновенные мародеры:(

Нова партія "вантажів 200" надходить до Росії тепер із Сирії.

Вперше в історії у засіданні РНБО України візьме участь Генсек НАТО

Під час майбутнього візиту до Києва Генеральний секретар НАТО вперше в історії візьме участь у засіданні Ради національної безпеки та оборони України. Про це за результатами своєї зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Брюсселі повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, повідомляє "Укрінформ".

Крім того, глава МЗС України повідомив, що під час візиту будуть укладені домовленості про розширення присутності НАТО в Україні.

"Щойно я мав дуже змістовну зустріч з генеральним секретарем НАТО. Ми обговорили його майбутній візит до України. Це буде знаковий візит, оскільки глава Альянсу спільно з Президентом України візьме участь в офіційній церемонії відкриття навчань у галузі безпеки. Також у рамках візиту вперше і в історії НАТО, і в історії України генсек візьме участь у засіданні Ради національної безпеки і оборони України на запрошення Президента України", - розповів Клімкін.

За словами міністра, на цьому засіданні буде прийнято ряд документів, включаючи Військову доктрину і Стратегічний оборонний бюлетень.

Я розумію Вас. Вам приємніше, коли тут заливають пости свіжими *****ськими матюками. Пробачте, але від мене не дочекаєтесь... Це ж Ви на мене поскаржилися учора? Я отримав свої чесно зароблені 2 штрафні бали. :-) Так що заспокойтеся і можете ще поскаржитися. :-) Готовий прийняти ще 2 штрафних бала, якщо Вам стане легше від цього... :-)

Снова глупости говорите. У меня на Вас не было даже желания жаловаться. И вроде матюкались вчера и Вы.
А скаржитесь чомусь сьогодні.

Так какой всё же принцип у Вас размещения несвежих новостей?

Назад
Зверху Знизу