Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та пішов ти *****.
не вистачало ще щоб якийсь чукча з тундри вказував українцю як писати на українському форумі.
вот они, истинные европейцы!ну тобі як зазвичай видніше
нема такого в українській мові. треба казати - та пішов ти на пеніс
У нас в армии ни одного нормального парня с Москвы не было. Вообще ни одного.
я тебя понимаю, но завязывай с приравниванием их к педереастам, а то забанят )))погодь, так ты устроился на работу в московскую мусарню, чтобы таки найти нормального парня из Москвы
До-речі сам Фомєнко з Донецьку (як зазвичай батько зек з сибіру етапований на шахти, мати ***** з рюмочной). Це багато що прояснює.
Прохвєссар Дугін - теж хвора на голову тварина. ******ські скажені доктори порівняно з ним діти.
ну це взагалі ціково коли люди з прізвищами на закінчення -ко вищать про каклів і все таке. це вони що, до своїх пращурів звертаються?
ну це взагалі ціково коли люди з прізвищами на закінчення -ко вищать про каклів і все таке. це вони що, до своїх пращурів звертаються?
ладно-ладно, не дурні, уболтал.слухай а я давно хотів дізнатись, чому росіяни не можуть вивчити таку легку мову, як українську? це тому , що у вас руськомовні щелепи чи то ви просто дурні?
противно щеневмрелое читать просто.
Там тока живительная эвтаназия поможет.ну то тобі треба галопєрідольчику трохи вмазати і світ знову засяє новими кольорами
дай пять****ый карась
Панхвиловцы закончились?vognebroda.net/
тут і досі записують у вжопочлєнци щоб захистити москву (!) від ******ів.
vognebroda.net/
тут і досі записують у вжопочлєнци щоб захистити москву (!) від ******ів.
Миша. О, диви... *****и... Гриша (з московським акцентом).
Как пагодка в Маскве? Владімір. Я что-то юмоpа-то нє
пооонял... Опанас. ***ня якась... *****и всєгда
такі понятливі - а не понімають... Опанас (гpізно підходить до
Владіміра). Знімай штани! ***** тебе
буду! Ємєльян. Пазвольтє, ви ж нє у сєбя
дома! Миша, Гpиша, Опанас і Толя ****ять
*****ів. *****и кpичать дуpними
голосами.
Геть могилу ката Столипіна з Київо-Печерської лаври!
чиго ***?
На, нерусь. Просвєщайся.
ой, парниша уснул.
рашке ***** - 100%
я пропагандистокое ****о смотреть сегодня не хочу. расскажи, о чем там вкратце?
Многие русские люди недоумевают, откуда столько жестокости в бандеровцах. Доктор наук Михаил Делягин поясняет.рашке ***** - 100%
пропагандистокое