Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Голосуем за ВО Свобода?

• Автор теми Автор теми Egorko
  • Дата створення Дата створення
Я
Ну коли нація у небезпеці трохи радикалізму дозволено. Але екстремізм це ви вже вигадали. Націоналісти за роки незалежності нікого не вбивали, а їх вбивали. В нікого не стріляли - а в них стріляли. Про що тоді може йти мова? На тих самих підставах я можу заявити що вчиняють злочини тільки не націоналісти тому треба оголосити екстремістами усіх не націоналістів. І це буде правильно - тому що якщо по відношенню до націоналістів нав'язують презумпція вини, то аналогічно презумпція вин6и діє і по відношенню до не націоналістів. Я ніде не бачив визначення терміну "звичайний громадянин" До речі саме слово звичайний вам має підказати правильну відповідь.

История уже знает пример прихода к власти националистической партии. Для тех кто плохо учился в школе поясню - в Германии в 1933 году. Они тоже никого не убивали и не обижали (поначалу) и пришли к власти абсолютно законным путем. А потом людьми неправильных национальностей стали печки топить. Это было не в доисторическую эпоху. Это было буквально вчера. Еще живы люди, которые, это застали.
Эти идеи в корне порочны и опасны как динамит. Они противоречат всем нормам цивилизованного общества. Они противоречат христианской морали.

Вопрос принципа. Ты находу сочиняешь какую-то ересь, совершенно на ровном месте. И приписываешь эти высказывания мне.
Ну якщо це питання принципу то і доведи що я не правий і скажи що слово "гелекоптер" на твою думку це норма української мови.

А не слишком ли много державотворча нація себе позволять стала?
Меншість повинна жити у гармонії із більшістю. Це норма цивілізованого світу.
С какой радости ей какое-то привилигированное положение должно быть?
Жити самобутньо на своїй землі - це привілея? Те що ви не відчуваєте зв'язок із цією землею, господарем на цій землі не означає що ніхто не має на це права. Це проблема вашої мантальності, а не української нації.
Нигде в мире уже не делят граждан страны на плебеев и патрициев.
Взагалі-то патріціїв була меншість. І вас меншість. То може це ви поводите себе як патріції?
Цю державу створила українська нація. Без української нації держава зникне. А обов'язок кожного громадянина - берегти державу як таку. Відповідно якщо ви користуєтесь привілеями українського громадянства то ваш святий обов'язок жити у гармонії із державотворчою нацією. А навпаки ви вимагаєте від нації бути асимільованою, принижуєте її цінності, мову, культуру, історію. У Європі для таких випадків є чудовий термін - нульова толерантність. Тобто якщо ви не толерантні до вас толерантності буде абсолютний нуль.

Якщо у вас нема коріння то не намагайтеся його позбавити інших. Про що ви кажете говорячи про "нормальних людей"? Про наркоманію, алкоголізм, розпусту, зневіру, вимирання? Оце от ваші наслідки відірваності від звичаїв. Галичина звичаї не забула і має плюсову демографію, Донбас прийняв радянський лад і вимирає. Ніхто не хоче щоб браття з Донбасу вмирали. Особливо у тих умовах у яких їх тримають ваші керманичі.
.

В огороде бузина в Киеве дядько. Мои корни - мировая культура. Насколько это в моих скромных возможностях. А ваши глэчики, вышиванки, мова и прочий нафталин мне не интересны. Просто не интересны. Хотите играйтесь. Ваше право.

Ну якщо це питання принципу то і доведи що я не правий і скажи що слово "гелекоптер" на твою думку це норма української мови.
.

Флеймхарт, перестань включать *****а. Мне совершенно все равно какая там норма языка "гелекоптер" или "вртоліт". Вопрос в том, что ты мне приписываешь то, чего я не говорил, с оскорбительными комментариями. То есть по просту - клевещешь. Я надеюсь, что ты это делаешь несознательно, по причине плохой памяти и путаницы в голове.

История уже знает пример прихода к власти националистической партии.
Не націоналістичної, а націонал-соціалістичної. Тобто той самий ваш совок, але для однієї нації. Плюс у них була прив'язка на генетику і експеременти із зміною релігії. В Україні цього немає. Українським націоналістом можна бути тільки із Богом у серці.
Для тех кто плохо учился в школе поясню - в Германии в 1933 году. Они тоже никого не убивали и не обижали (поначалу) и пришли к власти абсолютно законным путем.
Та що ви таке кажете, нікого не вбивали? Ви хоч історію вчили в школі, чи так, радянській підручник читали? Краще ремарка почитайте, "Три товарищі"
А потом людьми неправильных национальностей стали печки топить. Это было не в доисторическую эпоху. Это было буквально вчера. Еще живы люди, которые, это застали.
Так само як ще живі люди які бачили як українську націю винищують Голодомором. Як винищували козаків. Як винищували у Криму кримських татар. І як винищували соціальні класи, духовенство, інтелігенцію, інакодумців. Нам що ******ких, що радянських збочень не треба.
Эти идеи в корне порочны и опасны как динамит.
Саме так, без нацизму, без сталінізму, без *****изму.
Они противоречат всем нормам цивилизованного общества.
В якому і досі існують поділи на національності та національні держави. Ніде в світі націоналістична ідеологія не є забороненою. Ви намагаєтесь прирівняти ****** із націоналізмом. але це те саме що порівнювати комунізм/сталінізм із соціалізмом.
Они противоречат христианской морали.
Яку боронить українська нація.

Цю державу створила українська нація. Без української нації держава зникне. А обов'язок кожного громадянина - берегти державу як таку. Відповідно якщо ви користуєтесь привілеями українського громадянства то ваш святий обов'язок жити у гармонії із державотворчою нацією. А навпаки ви вимагаєте від нації бути асимільованою, принижуєте її цінності, мову, культуру, історію. У Європі для таких випадків є чудовий термін - нульова толерантність. Тобто якщо ви не толерантні до вас толерантності буде абсолютний нуль.

Ничего никакая украинская нация не створювала. Пальцем о палец не ударила. Она просто случайно оказалась в большинстве на том осколке СССР, в котором, мы имеем счастье жить. И такие как ты пытаються пользуясь численным превосходством щемить людей других национальностей, которые, такое же коренное население этой страны.

• Це лайк!
Реакції: pars
В огороде бузина в Киеве дядько. Мои корни - мировая культура. Насколько это в моих скромных возможностях. А ваши глэчики, вышиванки, мова и прочий нафталин мне не интересны. Просто не интересны. Хотите играйтесь. Ваше право.
Тобто українська культура вже не частина світової? Це у вас пустопорожні балачки. Насправді у вас немає власної культури, от ви і вигадуєте відмазки про міфічну світову культуру без української. Вам не цікава українська культура? У вас до неї апатія? Ну то ви соціопат, бо це культура цього соціуму. Припиніть займатися дурницями,згадайте своє коріння і живіть в Україні як повноцінний громадянин - або як частина державотворчої нації, або як частина малих корінних народів, або як частина історичної діаспори. В будь якому випадку вас поважатимуть якщо і ви поважатимете культуру цієї землі.

Флеймхарт, перестань включать *****а. Мне совершенно все равно какая там норма языка "гелекоптер" или "вртоліт". Вопрос в том, что ты мне приписываешь то, чего я не говорил, с оскорбительными комментариями. То есть по просту - клевещешь. Я надеюсь, что ты это делаешь несознательно, по причине плохой памяти и путаницы в голове.
Образливими? Я так не думаю. Я сказав що ти був не правий так написавши. Не розумію у чому твоя проблема - скажи що гелекоптер ти вважав нормою і доведи що я не правий.

'Або живіть у гармонії із державотворчою
нацією, або майте совість і займіться
передислокацією.'
Ммм,а у нас есть нация?К тому же 'державотворча'?Лично я вижу банальное 40-миллионное стадо с крошечной паразитической (не пассионарной,а примитивно воровской) верхушкой,которая в обход стада набивает себе карманы.Причем,я ничуть не не сомневаюсь,что приди тягнибок к власти,то он начнет исполнять 'предвыборные обещания'.Перед нужными людьми,само собой.
'Цю державу створила українська нація. Без
української нації держава зникне.'
Я малость повторюсь,но нет у нас еще нации и все наши беды на данный момент от этого.Это же не кресла в Раде и на Банковой проклятые,просто не чувствуют олежка,витя,сеня и им подобные связи с народом.Потому и проблемы они решают не народа,а своих кланов.Украина независимость не завоевала,не выборола,а просто она ей свалилась с неба.Причем,лет на 50 раньше исторически положенного времени.Это то же самое,что взять человека,вчера впервые пришедшего на бокс,дать ему чемпионский пояс,звание МСМК и выставить на ринг с нормальным чемпионом,который кровью и потом заработал этот титул.

'Націоналісти за роки незалежності
нікого не вбивали, а їх вбивали. В нікого не
стріляли - а в них стріляли.'

Окромя максика петушка и Черновола никого из убитых националистов не назову.Просветишь,ПылающееСердце?

Образливими? Я так не думаю. Я сказав що ти був не правий так написавши. Не розумію у чому твоя проблема - скажи що гелекоптер ти вважав нормою і доведи що я не правий.
Вопрос только в том, что я ничего такого не писал. Это ты придумал или напутал что-то.
Флеймхарт, мне этот цирк уже надоел. Не можешь выдавить из себя извинения, фиг с тобой.

У нас е с т ь нация? Не была,а е с т ь?Нормальная,здоровая,сильная,а не молодежь с промытыми мозгами в вышиванках и старые пердуны в 'Просвитах'?Опять таки,повторяясь,в Украине практическое осуществление нац.идеи-поставить аватарку с калиной и флажком.Если ты нереально радикальный националист,то можно кого-то из деятелей обоймы 1940-х влепить.

Ничего никакая украинская нация не створювала. Пальцем о палец не ударила.
А хто створював? Доведіть хто саме і з яких причин створив УРСР. І доведіть фактами, а не голомозими заявами.
Она просто случайно оказалась в большинстве на том осколке СССР, в котором, мы имеем счастье жить.
Пусті слова і ганебний наклеп. Може це ви тут випадково опинилися але не бажаєте це визнавати бо ви погана людина або просто люмпен? Для вас кордони України чисто випадкові, так?
И такие как ты пытаються пользуясь численным превосходством щемить людей других национальностей, которые, такое же коренное население этой страны.
Щось усі національності України мають проблеми з іншою національністю та по суті тільки з нею. Українці, кримські татари, турки, болгари - усі вони відчувають на собі неповагу з боку цих ментальних чужинців.

Вопрос только в том, что я ничего такого не писал. Это ты придумал или напутал что-то.
Флеймхарт, мне этот цирк уже надоел. Не можешь выдавить из себя извинения, фиг с тобой.
Як я могу вибачатися за наклеп, якщо ти вважаєш слово "гелекоптер" не нормою української мови, а відповідно слово "вертоліт" - нормою. Якщо ти не писав це то звідки я знаю? Як тільки ти скажеш яке з цих двох слово ти вважаєш нормою української мови я щиро перед тобою вибачуся у разі якщо був не правий.

А хто створював? Доведіть хто саме і з яких причин створив УРСР. І доведіть фактами, а не голомозими заявами.

Пусті слова і ганебний наклеп. Може це ви тут випадково опинилися але не бажаєте це визнавати бо ви погана людина або просто люмпен? Для вас кордони України чисто випадкові, так?

Щось усі національності України мають проблеми з іншою національністю та по суті тільки з нею. Українці, кримські татари, турки, болгари - усі вони відчувають на собі неповагу з боку цих ментальних чужинців.

Сам ты - погана людина. Да и адвокат, думаю, не лучший. Не убедительный.

Як я могу вибачатися за наклеп, якщо ти вважаєш слово "гелекоптер" не нормою української мови, а відповідно слово "вертоліт" - нормою. Якщо ти не писав це то звідки я знаю? Як тільки ти скажеш яке з цих двох слово ти вважаєш нормою української мови я щиро перед тобою вибачуся у разі якщо був не правий.
Очень просто. Ты врешь и не можешь доказать обратного.

Про "Свободу" все давным давно сказано-"То ли люди,то ли куклы-в ловких и натруженных руках"
NHUdR2_kadg
Мдя... Эстрадный певец - спец по УПА и Тягныбоку. Кто следующий? "Сваты на кухне"?

'Або живіть у гармонії із державотворчою
нацією, або майте совість і займіться
передислокацією.'
Ммм,а у нас есть нация?К тому же 'державотворча'?Лично я вижу банальное 40-миллионное стадо с крошечной паразитической (не пассионарной,а примитивно воровской) верхушкой,
Це люди, а не стадо. Майте повагу.
которая в обход стада набивает себе карманы.Причем,я ничуть не не сомневаюсь,что приди тягнибок к власти,то он начнет исполнять 'предвыборные обещания'.Перед нужными людьми,само собой.
Мова зараз йде не тільки про Тягнибока, а про державу та державне життя. Ви цінічна людина - ваше право. Але будьмо чесні- такі як ви держави не збудуєте. У вас немає ідеї нації. Не маю сумніви що ви можете бути хорошим громадянином, але із вашими поглядами можна бути лише об'єктом, а не суб'єктом політики.

'Цю державу створила українська нація. Без
української нації держава зникне.'
Я малость повторюсь,но нет у нас еще нации и все наши беды на данный момент от этого.Это же не кресла в Раде и на Банковой проклятые,просто не чувствуют олежка,витя,сеня и им подобные связи с народом.Потому и проблемы они решают не народа,а своих кланов.Украина независимость не завоевала,не выборола,а просто она ей свалилась с неба.Причем,лет на 50 раньше исторически положенного времени.Это то же самое,что взять человека,вчера впервые пришедшего на бокс,дать ему чемпионский пояс,звание МСМК и выставить на ринг с нормальным чемпионом,который кровью и потом заработал этот титул.
Нація є. У широкому розумінні як наприклад у США - повновладної, сталої так, немає. Але національна свідомість є, а проблеми в державі через те що процес відродження національних традицій повільний та його навіть гальмують.
'Націоналісти за роки незалежності
нікого не вбивали, а їх вбивали. В нікого не
стріляли - а в них стріляли.'

Окромя максика петушка и Черновола никого из убитых националистов не назову.Просветишь,ПылающееСердце?
А це що для вас не люди?

Сам ты - погана людина. Да и адвокат, думаю, не лучший. Не убедительный.
Я зараз не як адвокат, а як прокурор. Це ти у нас все кажеш всупереч реальності, от і доведи свої вигадки. Сам сказав що ти громадянин світу. Тобто культурне перекатиполе, а намагаєшся свій світогляд нав'язати нації, у якій в цій землі є коріння.

Очень просто. Ты врешь и не можешь доказать обратного.
А мені і не треба нічого доводити, я сказав правду і твоє небажання відповідати на просте питання це вже довело. Я вибачитеся бажаю, але для цього потрібен факт моєї неправоти.

'Це люди, а не стадо. Майте повагу.'
Да ладно,все свои.Я сам часть этого...ну хорошо,общества.
'але із вашими
поглядами можна бути лише об'єктом, а не
суб'єктом політики.'
Я вовсе не собираюсь быть 'керманычем' или 'народным обранцем',Вы правы.
'А це що для вас не люди?'
Первый-нет.Исходя из поста про невинно убиенных националистов,я было подумал,что счет таковых на сотни уже идет.Думал узнать что-нибудь новое.
И насчет циника-я не такой,это Ваши фантазии.Я просто не стесняюсь говорить то,что думаю.

Галичина это этнографический музей под открытым небом. Она живет за счет поступлений средств с того же Домбасса. ****еть - не мешки ворочать(с).
Ворочают и думают: "почему это мы ворочаем столько мешков, а счастья всё нет и денег тоже не видно, а у этих всё есть?" Проще ходить маршами под бандеровскими лозунгами, чем в шахте задыхаться. И счастье будет и здоровье. В Абхазии народ работать не любит и живет по 100 лет. Кто-то этот праздник должен оплачивать.Выступать от имени народа и в его интересах всегда выгодно для своего кишеня.
Саме так, такі як ви полюбляєте язиком поплескати замість вивчення реальних цифр. Навіть Полтава дає у бюджет більше ніж Донецьк, а Донбас більше за всіх бере дотацій з державного бюджету. Вам нікого обманути тут не вдасться.

Да ладно,все свои.Я сам часть этого...ну хорошо,общества.
Не свої якщо у вас така риторика.
Та невже. Чому це?
Исходя из поста про невинно убиенных националистов,я было подумал,что счет таковых на сотни уже идет.Думал узнать что-нибудь новое.
І як кількість змінить той факт що націоналістів вбивають люди які по словам ворогів націоналізм не мають сповідувати людиноненависницьку ідеологію?
И насчет циника-я не такой,это Ваши фантазии.Я просто не стесняюсь говорить то,что думаю.
Ну так ви думаєте як цинік. Навіть якщо цього не усвідомлюєте. Для вас що, ця характеристика є образливою?

Извините пожалуйста меня и еще миллионов десять пятнадцать людей, что мы здесь родились и живем. Лично я ваш этнос поглащать и переваривать не пытался. С удовольствием жил бы от вас подальше. Только я, как и вы, у себя дома. И никуда уезжать не собираюсь.
Да ну, вы так и стремитесь всех русскоязычных приписать к русским, да и как так стряслось, что половина украинцев имея свой язык, вдруг стали иноязычными...просто живете...
А не слишком ли много державотворча нація себе позволять стала? С какой радости ей какое-то привилигированное положение должно быть? Нигде в мире уже не делят граждан страны на плебеев и патрициев.

Это уравнивание в правах у вас вызывает такое раздражение, почему у вас должны быть привилегии по сравнению, ну например с болгарами, которые в одесской области живут?
Ничего никакая украинская нация не створювала. Пальцем о палец не ударила. Она просто случайно оказалась в большинстве на том осколке СССР, в котором, мы имеем счастье жить. И такие как ты пытаються пользуясь численным превосходством щемить людей других национальностей, которые, такое же коренное население этой страны.
Простой вопрос: состоялась бы Украина, как государство без украинцев? А без русских?
"Мой адрес не дом и не улица..." (с)
"Мои корни - мировая культура" наверное прикольно считать себя причастным к таким памятникам, как египетские пирамиды...

Простой вопрос: состоялась бы Украина, как государство без украинцев? А без русских?
Повірте, він скаже що це вони а не українці зробили. Якщо у нього вистачило нахабства заявити що більшість населення України не причетні до створення держави це вже говорить що він українців за рівних собі не визнає.

Речь идет о паразитической Галичине и ее политиках. Не надо уходить от ответа и переводить стрелки в сторону.
Паразитичної? А ви тут статистику навели? Як я вже казав - замість плескате язиком попрацюйте із цифрами.
І давайте назвіть мені політиків-галичан та їх посади.

Назад
Зверху Знизу