Статус: Офлайн
Повідом.: 3576
Повідом.: 3576
Я
Ну коли нація у небезпеці трохи радикалізму дозволено. Але екстремізм це ви вже вигадали. Націоналісти за роки незалежності нікого не вбивали, а їх вбивали. В нікого не стріляли - а в них стріляли. Про що тоді може йти мова? На тих самих підставах я можу заявити що вчиняють злочини тільки не націоналісти тому треба оголосити екстремістами усіх не націоналістів. І це буде правильно - тому що якщо по відношенню до націоналістів нав'язують презумпція вини, то аналогічно презумпція вин6и діє і по відношенню до не націоналістів. Я ніде не бачив визначення терміну "звичайний громадянин" До речі саме слово звичайний вам має підказати правильну відповідь.
История уже знает пример прихода к власти националистической партии. Для тех кто плохо учился в школе поясню - в Германии в 1933 году. Они тоже никого не убивали и не обижали (поначалу) и пришли к власти абсолютно законным путем. А потом людьми неправильных национальностей стали печки топить. Это было не в доисторическую эпоху. Это было буквально вчера. Еще живы люди, которые, это застали.
Эти идеи в корне порочны и опасны как динамит. Они противоречат всем нормам цивилизованного общества. Они противоречат христианской морали.