Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Милиция вызывает его как свидетеля. Не хочет - не ходит. Тоже мне проблему нашли.
Мэр Харькова Михаил Добкин прибыл на допрос к следователю Министерства внутренних дел.
Прокурор Харьковской области Василий Синчук считает, что дело, возбужденное относительно секретаря Харьковского горсовета Геннадия Кернеса по факту хулиганства, имеет судебную перспективу.
А чем он болен? Если надо в Москву ездить.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
29 липня 2008 року на 10 годину 30 хвилин до Головного слідчого управління МВС України було викликано на допит у якості свідка по порушеній кримінальній справі щодо незаконного обігу наркотичних засобів міського голову Харкова Михайла Добкіна. Після проведеного допиту близько 13.40 М.Добкін відбув з МВС України.
Нагадаємо, що у провадженні Головного слідчого управління МВС України знаходиться кримінальна справа, порушена відносно гр. Г. за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України. Згідно з матеріалами цієї справи, у причетності до незаконного розповсюдження наркотичних засобів підозрюється секретар Харківської міськради Геннадій Кернес.
Як вже повідомлялося, Г.Кернес є фігурантом ще трьох кримінальних справ.
Зокрема, у провадженні Головного слідчого управління МВС України знаходиться кримінальна справа, порушена 29.06.2006 слідчим відділом Червонозаводського РВ Харківського МУ ГУМВС України в Харківській області за фактом хуліганства та заподіяння середньої тяжкості тілесних ушкоджень гр. М., за ознаками складів злочинів, передбачених ч. 1 ст. 122, ч. 2 ст. 296 КК України, та відкритого викрадення майна гр. Г. за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України. Згідно з матеріалами справи, Кернес Г.А. підозрюється в причетності до організації вчиненого нападу.
У провадженні Генеральної прокуратури України знаходиться кримінальна справа, порушена прокуратурою Харківської області відносно гр.. М. за ознаками складу злочину, передбаченого ст. ст. 27 ч. З, 15, 115 ч. 2 п.п. 1,5, 11, 12 КК України. Згідно з матеріалами справи, Кернес Г.А. причетний до обвинувачення гр. М. у вчиненні замаху на вбивство Кернеса Г.А. та інших.
У провадженні прокуратури міста Харкова знаходиться кримінальна справа відносно Кернеса Г.А. за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України. Згідно з матеріалами справи, Г.Кернес, діючи з хуліганських спонукань, в приміщенні Харківського виконавчого комітету наніс тілесні ушкодження гр. Р. та погрожував фізичною розправою членам його родини.
И я внесу ясность - Вы непоследовательны или некомпетентны.
Потому, чтобы Вы ни говорили, - очень сомнительно.
Вот, давече, Вы заявляли совершенно обратное вышесказанному:
Вы тут поучаете всех, как правильно термины произносить. Строите из себя этакого "знатока". Лучше бы суть ловили, а не в деталях колупались.
P.S. Я ещё и злопамятныйГены, блин...
![]()

колись ви ще писали що "привод" (хз як перекласти) не можна застосувати до Кернеса ні в якому разі...Дело в том, что на тот период времени,когда я запостил первый, указанный Вами пост, я действительно еще не знал, что в отношении него возбудили дело по Руденко. Просто ради интереса обсуждал со своими юристами данную ситуацию, и мы пришли к выводу, что это административное правонарушение. Судебной перспективы данное уголовное дело почти не имеет.
ПО поводу "ловили суть" - я как раз владею близкой к реалиям ситуацией, поэтому и говорю - что все что сейчас есть на Кернеса - заказной политический фонарь. Но это мое ИМХО. А там поживем - увидим![]()
Дело в том, что на тот период времени,когда я запостил первый, указанный Вами пост, я действительно еще не знал, что в отношении него возбудили дело по Руденко. Просто ради интереса обсуждал со своими юристами данную ситуацию, и мы пришли к выводу, что это административное правонарушение. Судебной перспективы данное уголовное дело почти не имеет.
ПО поводу "ловили суть" - я как раз владею близкой к реалиям ситуацией, поэтому и говорю - что все что сейчас есть на Кернеса - заказной политический фонарь. Но это мое ИМХО. А там поживем - увидим![]()
колись ви ще писали що "привод" (хз як перекласти) не можна застосувати до Кернеса ні в якому разі...
Это потому, что СИДХ оценивает ситуацию как юрист, с позиции права.колись ви ще писали що "привод" (хз як перекласти) не можна застосувати до Кернеса ні в якому разі...