Статус: Офлайн
Повідом.: 12471

Повідом.: 12471
Re: ГаМаФлуд

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
 Забыл как-то. Бешено круто. Жду эту игру. В конце написано 2022 *******BER. ГГ перерисовали на Зацепина (Багратуни). Вроде основатель или кто он там в Мандфиш. Очень сильно напоминает Биошок
 Забыл как-то. Бешено круто. Жду эту игру. В конце написано 2022 *******BER. ГГ перерисовали на Зацепина (Багратуни). Вроде основатель или кто он там в Мандфиш. Очень сильно напоминает Биошок
 Нет теперь такой девки
 Нет теперь такой девкиЭлли из первой Last of Us - всёНет теперь такой девки

Я думал то она. Ну значит "тёлочка из Beyond: Two Souls"Не было такой девахи

Точно. Похожа)тёлочка из Beyond: Two Souls
 Побочка полная херня, как основная кампания, отличие только в том, какой местный бомж тебе говорит что делать.
 Побочка полная херня, как основная кампания, отличие только в том, какой местный бомж тебе говорит что делать. 

Ні.Я думал то она.
не нравится - не играй
Изложение в твоем постей просто уебищно, а мнение спиздившего игру конечно же ***** не интересно ни разрабам, ни даже мне
мне тоже сабж не нравится, если что
(хйл)
 ****іти незнайомим людям всяку ***ню. По питанню "ізложенія" я тренуюсь. Не вчився на журналіста, чи якогось ****обола у виші. Самоучка
 ****іти незнайомим людям всяку ***ню. По питанню "ізложенія" я тренуюсь. Не вчився на журналіста, чи якогось ****обола у виші. Самоучка  З приводу "мнєнія", ну ти ж відповідь дав. Як мінімум прочитав пост. А це вже щось. Не бачу різниці як ознайомитися з грою, чи то оф магазин, чи то торрент. В магазин я б її повернув. Награв хвилин 15
 З приводу "мнєнія", ну ти ж відповідь дав. Як мінімум прочитав пост. А це вже щось. Не бачу різниці як ознайомитися з грою, чи то оф магазин, чи то торрент. В магазин я б її повернув. Награв хвилин 15 Не бачу різниці як ознайомитися з грою, чи то оф магазин, чи то торрент.