Статус: Офлайн
Повідом.: 16044
Повідом.: 16044
Re: ГаМаФлуд
Останнім часом граю виживалки синглові та крафт заради крафту. Вчора залип в Osiris New Dawn. Дуже сподобалась Sabnatica перша, її роздавали в Епік. А ще зривало дах від Stranded deep.
Я ж думаю, чому граю з торрента і воно мені лайном смердить.
Виявляється треба вивалити 1399 грн, щоб сподобалось! 
О це думаю де нарити плойку 4 для проходження тої самої гри, єдиного і останнього ксклюзіва для плойки. Ще правда потрібна 3 плойка, хочу пройти справжнього God of war (3-ю частину та Ascension).
Я так і зробив. 12 хв гри на пробу і "Ctrl+Shift+Del". Так само з Вартовими галактики. Оглянув і зніс.Часто є можливість пограти невеличкий шматок для тесту.
Останнім часом граю виживалки синглові та крафт заради крафту. Вчора залип в Osiris New Dawn. Дуже сподобалась Sabnatica перша, її роздавали в Епік. А ще зривало дах від Stranded deep.
Ну ти і ******. Якщо купити гру, то ж буде зовсім інща гра. Всі знають, що між торент версією та купленою в магазині прірва![]()
Я ж думаю, чому граю з торрента і воно мені лайном смердить.
Виявляється треба вивалити 1399 грн, щоб сподобалось! 
О це думаю де нарити плойку 4 для проходження тої самої гри, єдиного і останнього ксклюзіва для плойки. Ще правда потрібна 3 плойка, хочу пройти справжнього God of war (3-ю частину та Ascension).

В принципі пора вже робити приквел до першої частини. Гра шикарна. Ми з братом обсирали по кілька пар трусів за сейнс. Я, як старший, взяв на себе сміливість пройти її. Брат збоку сидів. Це були ті часи, коли ми були не розбещені кількістю та доступністю ігр. ДВД болванки та одна людина на село з інтернетом не дуже швидким. Романтіка