Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В якому розумінні наосліп? Аім?
. Якщо була можливість душити супостата, я сильно не зважав на розташованих поряд дурників. Здалося, що самі останні дурники, чи то араби, чи то ті самі чорні чоловічки перевдягнені для пустелі, були самі тупіші.Я не визнавав, що гра крута. Зі всієї серії, тобто 3 частина на ПС3, поки що сама нормальна. Мені не подобається тупняк нескінчений, персонажі пустишки. Вони тільки на 3й частині видумали сльозогінну історію про Дрейка. Благородний злодій сирота з монастирю, в міру кмітливий та дуже фартовий. Кістки в нього вкриті адамантієм не інакше. Мені не подобається напіврухливі MOBA замашки - тир з ретельно виставленними укриттями та зброєю. Як можна гнати таку ***ню, коли в печері де не було сотні років людей влаштовують перестрілку та лежать калаші для тебе? І нащо ******* три сотні людей за один епізод. Поведінка персонажів крінж, тупняк та висмоктана з пальця (21го) мотивація.й вийшла б батла, чи дум.
Балабол це той, що постійно тріщить попусту. Так я теж вмію. Не було що грати, от я і жував цю тирсу без смаку. Все, закінчив. Може комусь подобається ця писанина, а якщо ні, мені як соловьюне грай тоді