Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ГаМаФлуд

• Автор теми Автор теми NaV
  • Дата створення Дата створення
Ну в мене тачки робочі - 120-240 системні + 360-500 звалища. Без мувіків та музла, які тепер нафіг не потрібно зберігати, те місце і нафіг не треба. Всі китайці.
З нормальних лише 970 на 1Тб на жирному пк - що дали, то й стоїть.

Ну насправді я хз. То не мій комп, а тій, чий він, залізо корпоративне щорік гредять, що грати можна на ультрах, коли там по факту лише блокнот потрібен :)

А так всі тачки виключно робочі та відповідно пох що там - аби працювало.
Не цікавлюсь тим залізомі, але чую про ті еви часто, й тут вона стоїть. Хоча принципової різниці я не бачу в роботі.
Може воно й грає, але мені влом розбиратись навіть - бо моя робоча тачка працює й з алішним ссд, а на залізо потужної я впливаю лише контролюючи, щоб одна ледаща попка не відмовилась від корпоративного апгрейду :)

пс
Загуглив - 10 років процу, й компу відповідно. З 4 до 16 пам'ять виросла, хдд на два ссд замінений був - от і все. Компілить, плати трасерить, ютубу показує.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А ви тут ще продовжуєте грати з хдд?
А меня оно не бодало б и дальше. Винт отличный. Просто ноут моя взяла новый, а в старом доп диск ставили ССД, вот я его себе и прикарманил. А так и дальше б стоял тот Сигейт на САТА 2м. Он повидал уже столько всего.

А вообще я *** забил тратить на комп. Игры через десять релизов одна толковая. В этом году могу три игры только вспомнить - Элой, Томми, Сэм. Эти я прошел с удовольствием.
Нельзя не вспомнить Период полураспада. Аликс. Но! Оно ж недоступно для простых смертных.

Три игры в год, две из них даже 950я тащит на средних, правда в 900P, как Хуан прям.Хотя в хуане стоит уровень HD7770. Вспомнил, еще залипал в Дивижн 2, но она прошлогодняя вроде. Пока больше ничего не могу вспомнить.

Смысл тратить десятки тысяч на комп? Которых кстати нет и их можно преумножить, а не просадить на пластик

В Стиме Ридус подешевел, а следом и на плати.ру упали цены - ключик можно и за чуть больше 500 грн взять. Это ж уже хороший прайс, правда?

Приїхали сьогодні два ссд по 960 куплені 11.11 десь по 60 баксів.
Абсолютно трешові, напевно найдешевші. Пластиковий корпус, через який ще й з середини просвічує світлодіод - я такого ще не бачив:рл::D

Юзатись вони будуть виключно як звалка другого порядку - раз на пару місяців папки downloads, documents та робочий стіл злив туди та почистив оригінали під нуль не розбираючись. Тому пох на їх дешманськість. Відгуки норм.

26a25e1ee40fdff20.webp
0a6cc3ea7460d5eb6fd5.gif

Вкладення

• 26a25e1ee40fdff20.webp
    26a25e1ee40fdff20.webp
    2.3 КБ · Перегляди: 29
Ну зрозуміло, що воно не впливає на роботу та загалом пох, але все ж виглядає все це дуже дешево та по-півнячому з цим світлодіодом. Я раніше лише акуратні алюмінієві ссд тримав в руках, навіть китайці. Але це ж найдешевший чи біля того.

Що в середині хз абсолютно. Мені пох. Не думаю, що має сенс задрачуватись подібними питаннями купуючи відвертий дешман.

Але наівть цей катях краще за хдд. Я пам'ятаю, як перший ссд поставив та все полетіло в рази швидче. Хдд це **** - і для системи, й тим паче для ігор.

Хдд це **** - і для системи, й тим паче для ігор.
Для системы да, для игр пофиг, влияет только на скорость загрузки, хоте есть некоторые игрули которые носилують диск, это Ларка из перезапуска серии

063bd93584f5.jpg

Прикупил опять геймпад себе от Хbox One S, спешелли фо Сайберпанк 2077 и Nioh 2. Урвал красный, до это были чёрные

Какое-то интерактивное кинцо вышло Twin mirror. Защита только от Эпик, соответственно выпустили сразу торрент эдишн.

Какое-то интерактивное кинцо вышло Twin mirror. Защита только от Эпик, соответственно выпустили сразу торрент эдишн.
Пишут что гавно халтурное. Тут 8 дней ещё как-нибудь дотерпеть и врываемся в Найт-сити

Недавно раздавали в эпике Mudrunner, я взял из жадности и валялся он в библиотеке. Тут товарищ говорит годно! Зашло! Устанавливай!
Установил, надеясь поиграть в коопе...
Наредкость залипательная хрень! Пока не пробуксуешь всю карту хрен оторвёшься!
А вот с коопом в эпике все печально. Начать-то игру можно, а вот продолжить после выхода, или дисконнекта нет. В стимовской версии это реализовано через меню друзей а в эпике с этим функционалом жоппа. Именно так. с двумя "П". Придется покупать игру в стиме.

Недавно раздавали в эпике Mudrunner, я взял из жадности и валялся он в библиотеке. Тут товарищ говорит годно! Зашло! Устанавливай!
Установил, надеясь поиграть в коопе...
Наредкость залипательная хрень! Пока не пробуксуешь всю карту хрен оторвёшься!
А вот с коопом в эпике все печально. Начать-то игру можно, а вот продолжить после выхода, или дисконнекта нет. В стимовской версии это реализовано через меню друзей а в эпике с этим функционалом жоппа. Именно так. с двумя "П". Придется покупать игру в стиме.
Тоже самое, я про жадность. Но мне понравился Snow runner больше

Ну конечно, Snowrunner уже их следующая игра, там устранили многие недостатки и ввели много того, чего в старой игре не хватало. Но в эпике я брать его не буду, подожду, вдруг в стиме выйдет, с блек джеком и шлюхами мастерской.

Назад
Зверху Знизу