50% off Cursor
  • Автор теми Автор теми NaV
  • Дата створення Дата створення
Ну в мене тачки робочі - 120-240 системні + 360-500 звалища. Без мувіків та музла, які тепер нафіг не потрібно зберігати, те місце і нафіг не треба. Всі китайці.
З нормальних лише 970 на 1Тб на жирному пк - що дали, то й стоїть.

Ну насправді я хз. То не мій комп, а тій, чий він, залізо корпоративне щорік гредять, що грати можна на ультрах, коли там по факту лише блокнот потрібен :)

А так всі тачки виключно робочі та відповідно пох що там - аби працювало.
Не цікавлюсь тим залізомі, але чую про ті еви часто, й тут вона стоїть. Хоча принципової різниці я не бачу в роботі.
Може воно й грає, але мені влом розбиратись навіть - бо моя робоча тачка працює й з алішним ссд, а на залізо потужної я впливаю лише контролюючи, щоб одна ледаща попка не відмовилась від корпоративного апгрейду :)

пс
Загуглив - 10 років процу, й компу відповідно. З 4 до 16 пам'ять виросла, хдд на два ссд замінений був - от і все. Компілить, плати трасерить, ютубу показує.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А ви тут ще продовжуєте грати з хдд?
А меня оно не бодало б и дальше. Винт отличный. Просто ноут моя взяла новый, а в старом доп диск ставили ССД, вот я его себе и прикарманил. А так и дальше б стоял тот Сигейт на САТА 2м. Он повидал уже столько всего.

А вообще я хуй забил тратить на комп. Игры через десять релизов одна толковая. В этом году могу три игры только вспомнить - Элой, Томми, Сэм. Эти я прошел с удовольствием.
Нельзя не вспомнить Период полураспада. Аликс. Но! Оно ж недоступно для простых смертных.

Три игры в год, две из них даже 950я тащит на средних, правда в 900P, как Хуан прям.Хотя в хуане стоит уровень HD7770. Вспомнил, еще залипал в Дивижн 2, но она прошлогодняя вроде. Пока больше ничего не могу вспомнить.

Смысл тратить десятки тысяч на комп? Которых кстати нет и их можно преумножить, а не просадить на пластик

В Стиме Ридус подешевел, а следом и на плати.ру упали цены - ключик можно и за чуть больше 500 грн взять. Это ж уже хороший прайс, правда?

Приїхали сьогодні два ссд по 960 куплені 11.11 десь по 60 баксів.
Абсолютно трешові, напевно найдешевші. Пластиковий корпус, через який ще й з середини просвічує світлодіод - я такого ще не бачив:рл::D

Юзатись вони будуть виключно як звалка другого порядку - раз на пару місяців папки downloads, documents та робочий стіл злив туди та почистив оригінали під нуль не розбираючись. Тому пох на їх дешманськість. Відгуки норм.

26a25e1ee40fdff20.webp
0a6cc3ea7460d5eb6fd5.gif

Вкладення

• 26a25e1ee40fdff20.webp
    26a25e1ee40fdff20.webp
    2.3 КБ · Перегляди: 46
Ну зрозуміло, що воно не впливає на роботу та загалом пох, але все ж виглядає все це дуже дешево та по-півнячому з цим світлодіодом. Я раніше лише акуратні алюмінієві ссд тримав в руках, навіть китайці. Але це ж найдешевший чи біля того.

Що в середині хз абсолютно. Мені пох. Не думаю, що має сенс задрачуватись подібними питаннями купуючи відвертий дешман.

Але наівть цей катях краще за хдд. Я пам'ятаю, як перший ссд поставив та все полетіло в рази швидче. Хдд це жопа - і для системи, й тим паче для ігор.

Хдд це жопа - і для системи, й тим паче для ігор.
Для системы да, для игр пофиг, влияет только на скорость загрузки, хоте есть некоторые игрули которые носилують диск, это Ларка из перезапуска серии

Какое-то интерактивное кинцо вышло Twin mirror. Защита только от Эпик, соответственно выпустили сразу торрент эдишн.
Пишут что гавно халтурное. Тут 8 дней ещё как-нибудь дотерпеть и врываемся в Найт-сити

Недавно раздавали в эпике Mudrunner, я взял из жадности и валялся он в библиотеке. Тут товарищ говорит годно! Зашло! Устанавливай!
Установил, надеясь поиграть в коопе...
Наредкость залипательная хрень! Пока не пробуксуешь всю карту хрен оторвёшься!
А вот с коопом в эпике все печально. Начать-то игру можно, а вот продолжить после выхода, или дисконнекта нет. В стимовской версии это реализовано через меню друзей а в эпике с этим функционалом жоппа. Именно так. с двумя "П". Придется покупать игру в стиме.

Недавно раздавали в эпике Mudrunner, я взял из жадности и валялся он в библиотеке. Тут товарищ говорит годно! Зашло! Устанавливай!
Установил, надеясь поиграть в коопе...
Наредкость залипательная хрень! Пока не пробуксуешь всю карту хрен оторвёшься!
А вот с коопом в эпике все печально. Начать-то игру можно, а вот продолжить после выхода, или дисконнекта нет. В стимовской версии это реализовано через меню друзей а в эпике с этим функционалом жоппа. Именно так. с двумя "П". Придется покупать игру в стиме.
Тоже самое, я про жадность. Но мне понравился Snow runner больше

Ну конечно, Snowrunner уже их следующая игра, там устранили многие недостатки и ввели много того, чего в старой игре не хватало. Но в эпике я брать его не буду, подожду, вдруг в стиме выйдет, с блек джеком и шлюхами мастерской.

Назад
Зверху Знизу