Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

"Галиция, на выход!"

• Автор теми Автор теми Africa
  • Дата створення Дата створення
1. Так. Вшановуючи державними нагородами терориста Шухевича, тим самим заохочуються його методи. Він був проти полонізації своєї Батьківщини.

НАШОЇ, пане. А щодо методів... Треба йти іншим шляхом :)

3. Масштаби просто жахливі. Я маю на увазі теперішні. Що царський уряд робив на протязі століть, теперішні самостійники намагаються зробити за кілька років. "А що скоро робиться, те сліпе родиться!"

Про сучасну українізацію, - тут я з вами згоден. Прикол у тому, що її намагаються проводити ті самі люди і тими самими методами, що і русифікацію. Старі комуністичні кадри, або люди з ментальністю совка.

PS. А я хіба казав, що я родом з Галичини? То в євреї прочать, то в галичани...

НАШОЇ, пане. А щодо методів... Треба йти іншим шляхом :)

Про сучасну українізацію, - тут я з вами згоден. Прикол у тому, що її намагаються проводити ті самі люди і тими самими методами, що і русифікацію. Старі комуністичні кадри, або люди з ментальністю совка.

PS. А я хіба казав, що я родом з Галичини? То в євреї прочать, то в галичани...
1. Вашої, все-таки ВАШОЇ. Шухевич родом з країни, яка належала спочатку Австрії, а потім польщі. І тільки "кривавий Сталін" приєднав цю Богом прокляту землю до моєї Батьківщини. А я народився на Україні, а не в Галичині, і за часів Радянського Союзу ходив до школи, де викладалося на українській мові...
2. Підтримую абсолютно. Необільшовизм, під маскою націоналізму огидніший вдесятеро, тому, що проклинаючи його він користується тіми ж методами.
3. Я так подумав..що Ви звідтіля. Дуже схоже. Якщо помилився- вибачайте.
А звідки, до речі?

Так, так...
Нема в нас більше проблем, як про хантів та мансів думати.. Як там якути живуть, чи добре в них із національною самоідентифікацією?
Кожен гуцул на Говерлі, прокинувшись, повинен задуматися що він зробив задля свободи башкір, чеченів. грузинів...

Ну звісно. А орендну плату хоча б платити за використання їх корисних копалин[/B]. Їх, а не твоїх.

Ну звісно. А орендну плату хоча б платити за використання їх корисних копалин[/b]. Їх, а не твоїх.
А нарешті зрозумів Вашу думку! Ви хочете, щоб ми платили "орендну плату" хантам та мансям..
Майбуть, якщо вони від Росії відділяться, то все, що під ними буде їхнє і ми нафту у них будемо за люстерка та бусики купувати, так?

А нарешті зрозумів Вашу думку! Ви хочете, щоб ми платили "орендну плату" хантам та мансям..
Майбуть, якщо вони від Росії відділяться, то все, що під ними буде їхнє і ми нафту у них будемо за люстерка та бусики купувати, так?

Не встигнуть :) . Їх просто "укрупнять". А люстерка не катить. Тільки *******.

Треба їм туди спиртопровід провести. Але ж ******* будуть горілку красти... Не судьба нам цей гешефт...

Про русифікацію Фінляндії (не треба робити ВЕЛИКІ ОЧІ :eek:):

І вам кажу, юзайте гугл...

Так що все закономірно... Спочатку лояльність...

Сами же пишите что русификация выражалась в ограничении прав автономии, а не в запретах языка и ассимиляции.

Потім асиміляція...

Почему? Вы про татар казанских слышали? А ведь уже 556 лет в составе и ничего...

Сами же пишите что русификация выражалась в ограничении прав автономии, а не в запретах языка и ассимиляции.

Почему? Вы про татар казанских слышали? А ведь уже 556 лет в составе и ничего...

Скажіть мені, пане Іван, про що з Вами можна говорити після таких слів:
Право есть у того, кто его присваивает и имеет силу, чтобы его подтвердить. "На том стоит мир".

Для Вас аргументом в суперечках є виключно сила... З такими цінностями сенс діалогу пропадає...

Скажіть мені, пане Іван, про що з Вами можна говорити після таких слів:

Для Вас аргументом в суперечках є виключно сила... З такими цінностями сенс діалогу пропадає...

Ни о чем не надо, конечно же. Нужно притащить фразу с левого топика и заклеймить:"О чем вообще можно после этого разговаривать?!". Ну а затем продолжить рассказывать истории про Андрея Боголюбского (который люто ненавидив Киев) как буревестника российского империализма...

Некрофилы собрались: тема закончилась "15.09.2008, 04:33 #321
Ваня Курский"

Все правильно. Галиция это украинский Пьемонт... Только какой болван нажал на жалобу, за сравнение с европейской провинцией Италии.:confused:

Походу на форуме кто-то уже окончательно ёбу дался мозгом... кто-то жмёт жалобу на многие нейтральные сообщения. вот до чего политика довдит - до параноидальной шизофрении, это не хухры-мухры! (а может просто осеннее обострение..)

Назад
Зверху Знизу