- 🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
а зачем на ХТЗ начали выпускать электротрактор?О! Хоть один человек объяснит, нахуя в Тернополе построили комбайновый завод?
Был спрос? Есть спрос?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
а зачем на ХТЗ начали выпускать электротрактор?О! Хоть один человек объяснит, нахуя в Тернополе построили комбайновый завод?
Был спрос? Есть спрос?
1. Я користуюся інформацією із надійних джерел, на які не можу посилатися у соц.мережах тим більше незнайомим людям.Володимире, це деменція прогресує у вас чи ви просто впертий та занадто самовпевнений?
Вже ця інфа пройшла по центральних каналах: з Гризловим зустрічався Кучма, а Порох навіть його здалеку не бачив.
самые низкие- в Сумской.Тернопольская на 7-ом месте.
1. А Ви хоч раз бували в тих краях?
Якщо за радянських часів на Західній Україні не будували промислові підприємства
. зараз, усе буде навпаки.
У методичці що, не вірно написано? Та бути такого не може!И где же влияние Америки?
Америка уже полгода намекает на отставке Шокина. И где же влияние Америки?
хехе.....
![]()
чтоб комбайны производить для сельского х-ва...
а что, там одни криворукие оказались? А чем правильно было бы озадачить сей славный город?
То якого гризло приперся? Та ще і на розмалйованому ероплані.Какой такой байден? Порошенко только обамыча слушается
1. Я користуюся інформацією із надійних джерел, на які не можу посилатися у соц.мережах тим більше незнайомим людям.
2. Порошенко мав бути на Тернопільщині ще в першій половині дня, а прибув у 2-ій.
3. Я міг послатися тільки на Павла Нусса, який дав просто коментар. Але про те, що там говориться підтверджується ще із ряду неофіційних джерел, на які я не можу посилатися...
4. Останнє. Мені абсолютно начхати на Вашу реакцію, бо Ви просто виявляєте хворобливу самовпевненість нічим реальним не підтверджену.
5.Кінець зв"язку.
хехе.....
![]()
а зачем на ХТЗ начали выпускать электротрактор?
Порошенко прекрасно знает, что шаг влево - шаг вправо и ПС его по асфальту раскатает.
1. Я користуюся інформацією із надійних джерел
честнейший малій біл.. тока к шапкам ниравнадушній...
так значит Америка не влияет? ты уж определисьНа Яценюка тоже намекали, и что...????
Порошенко прекрасно знает, что шаг влево - шаг вправо и ПС его по асфальту раскатает. Никакая полиция и армия непомогет или непомогёт. ( А крупнокалиберных пулемётов на территории Украины -доёбанойматери, и это оружие далеко не в праведных руках)
Про що це Ви? Про те. що на базі ремонтного заводу по ремонту тракторних і комбайних двигунів було створено спочатку машинобудівний завод, а на початку 70-х років - комбайновий завод. А ще які промислові підприємства там було збудовано?тут мнения участников разделились...
А ти спитай у тих, хто розкупив вже цю першу партію електротракторів...а зачем на ХТЗ начали выпускать электротрактор?
Но некоторые думают, что потратив тонны краски можно поднять экономику и повысить зп населению.
Некоторые делают загадочное лицо и думают шо "экономику можно поднять" фразой экономика встать - раз, два.
Ты ее руками не трогай - она сама встанет. Умная, бля...
так у нас уже по всему Харькову разбросаны бесплатные электрозаправки и электромобили по беспроцентной рассрочке продают, а после отмены пошлины с 1 января они ещё больше подешевеют.Шоб было шо втыкать в розетку, не?
зы. Хотя, вроде, в Киеве электромобили пошли....
1. Я вже Вам показав. що навіть на цьому сайті інформація достовірна посиланнями на першоджерела, в тому числі на "офіційний" за Вашою класифікацією ФБ.Типу джойінфо?