Статус:
Повідом.: 2475
Повідом.: 2475
- 🟡 17:30 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Вже в котрий раз додаю вам визначення геноциду ООН:
Знаєте, не хочу вже говорити про те що відбулося 32-33 року, дійсно страшна трагедія народу. Але на тлі всього що пов'язане з цим останні роки мене цікавить ваша думка ось з чого. Згідно з приведеною вами цитатою, геноцидом також є
Хочу привести пару прикладів з сьогодення. Приклад перший. В мене є знайоме подружжя, яке мріє мати трьох-чотирьох дітей. Але мають одного. Бо мешкають в однокімнатній малогабаритній квартирі. Щоб мати таку кількість дітей, потрібно мати хоча б трикімнатну кваритру. Щоб обміняти свою однокімнатну на трикімнатну їм потрібно десь приблизно 40-50 тисяч доларів. Якщо брати кредит навіть на 25 років, це 500-600 доларів на місяць. Додайте до цього, що дружина навряд чи буде працювати, додайте скільки коштує зараз в наших умовах виростити дитину і зробіть висновок, що стільки дітей у цього подружжя ніколи не буде, як би про це вони не мріяли.* заходи, розраховані на недопущення дітонароджування в середовищі групи;
Приклад другий. Інше подружжя, молоде, нещодавно одружилися. Обом по 25 років. Обидва немісцеві, жити десь потрібно, взяли в кредит квартиру. Якось розмовляв з чоловіком, зайшла розмова про дітей. Він каже, в таких умовах ми років п'ять-сім навіть мріяти собі не можемо дозволити за дітей, бо зараз все, що заробляється йде на виплату кредиту. Зауважте, це вони не палац у Сокольниках купили, а звичайну двокімнатну квартиру на Салтівці. Скільки це подружжя буде мати дітей? Я вважаю - не більше одного.
Тобто, сьогодні наша держава створює умови якраз "розраховані на недопущення дітонароджування". Яка ваша думка з цього приводу. І чи доречно в такій ситуації на кожному кроці галасувати про геноцид та злочини тоталітарного режиму?