Дуже довга, дуже перекручена, дуже багато американщини.
Графа зачьот, звук зачьот, персонажі зачьот.
Сюжет настільки поторочений та перекручений відносно оригіналу (міфів), що це просто мильна опера.
Геймплей повністю прямий. Коридор, вороги однакові, сундуки однакові. Як в принципі й було раніше.
Є вражаючі локації. Дуже сподобалась стіна в Асгарді, тобто забиратися на неї. І ще кілька, не буду казати про них.
Багато лівакових коридорів лабіринтів, де можна просто через кущі пройти, а нє, у нас гра, тільки по доріжкам.
Як на мене сама більша проблема гри, це відсутність відчуття глобальності та єпічності. 9 світів, Рагнарок, війна богів. А виглядає, як бійка село на село. Всю гру нагнітали про той Рагнарок, що це кінець світів, або залишиться Асгард, або інші 8 світів. А вийшов пшик. Розбудили велетня для нищення Асгарду, а потім передумали, типу Одіна так завалимо. Одіна завалили, але велетня не зупинили. Асгард було знищено. І сука Кратоса не вбили! Він побачив пророцтво про себе, йому поклоняються, як богу. Мені здалося, що це грецький пантеон. Можливо буде повернення додому ))) Це пизда. З тими пророцтвами теж така лажа, як з тою Вангою. Додають, перекручують і таке інше
Попередня частина мені більше зайшла, але й вона починається з другої половини.