ГаМаФлуд

Дябла 4 виходить через 2 дні! Я не фанат, але ве ж таки. Також вийшов ремейк Систем шок 3

Дотиснув RE 7. Наче непогана. Пора знову пробувати 2 частину. І до речі, вийшло оновлення для Satisfactory. Ще не дивився, що долали

Залип RE 2 Remake. Нічо так, якщо не дуже чіплятися до купи тупняка, кліше і відвертого ідиотизму. Крокодил схавав Льончіка і я вимкнув поки що

Трохи не про ігри, але недалеко від них. На підході 3й сезон Відьмака. 29 червня перша частина 3 сезону виходить. Так, модна штука поділу сезонів на дві, три та більше частин пролізає у кожну щілину.

Яка несподіванка! Через 9 днів реліз Wolfenstein 3. По ходу намахалово. Сайт gamestatus info просто бере інфу зі стелі

Останнє редагування:
SRC895DA5B600A2DB7
гра на гог

Ломанули Dead island 2. Налітай! Мабуть хуйня, якщо так швидко

Якійсь він тупорилий цей Мертвий острів 2. Взагалі така попса, що капець. Хочеться відмітити не сильну одноманітність облич зомбаків

Трохи граю God of war на ПК з дуалшок 4. Хочу перед Рагнарьоком пройти. Гра викликає відчуття, що я все це десь бачив. Я не про ту кількість Богів аж від самого першого на PS2. Механіки, всесвіт якісь наче знайомий, Відьмака згадую якимось боком. І чесне слово, я ніхріна не вкурюю по цій грі. Основна зав'язка зрозуміла, а от персонажі нізвідкі не дуже. Йшли, йшли бац, пройти неможна, бо чорна магія. Обхід. Обхід, йоп його, аж через інші світи. А прокачка взагалі для мене загадка. Плюс купа видуманих ельфів. Поки що, смахує на те, як до Норвегії приїхав американець. Тут в нього бувша жінка та дитятко, якого він бачив тільки по фото. Жінка померла, а дитятко тепер проблема хуйового баті. Нагадав йобане кіно Реальна сталь, де головний ікс-мен грав хуйового батю. Тор, хуйор, йолопукі і здоровенний пітон. А ще той самотній бог, ну що звется Одін. Він постійно одін.
Кратос вже не той. Зробили з могутнього напівбога та бога шмарклешукача та няньку.

Закінчив Рєзік 2 рімейк. В принципі самий адекватний рєзік, ну і Село теж нічо.

Тупізни вистачає. Місцями ліпаки поза межею дозволеного. Кіношна маячня, персонажі по поведінці або наївні діти, або альфа самці/самки. Саме головне, що всі термінатори. Витривалі кіборги з великим запасом крові та прямим вприском знеболювального у кров. А чого вартують їх супер мега лабораторії з хуйовим з'язком, це там де зобрження з камери на моніторі рябить, зникає. Ну і по класиці все в кінці розвалюється, падає на голову, зручно чавить поганців та зрештою вибухає. Стара хуйня в новій обгортці.

Продовжую God of war. Стає цікавенько. Наче почав трохи в тих іменах шурупати. Світовий змій розмовляє ефектно. Починає затягувати.

Починаю розбиратися в сканидавській міфологіїї)) Яке ж воно блядство. Коггось виїбали, когось вбили і таке інше. Все як у людей.
Коли Кратос побачив Афіну, а потім сказав, що повернеться додому і відкопає минуле, бля, я ледь затрясся, а коли Кратос дістав клинки Хаосу, їбааать, змахнув сльозу. Майже закінчив гру. Є елементи соулс ігор, це бій з валькіріями, вони їбашать по чому бачать. Знаходиш куточок, таємна кімната, а там одна з них. Ледь замочив з 10-го разу одну.

Закінчив сюжет Бога Війни. Емоційно, цікаво та перспективно.
Геймплей трохи втомив, одноманітність ворогів теж. Одіна так і не показали. Самий головний підарас у всесвіті і не показали. В минулих частинах всіх богів показали та знищили.
І самий крінж це постійне вбивство дітьми своїх батьків. Тема піднімалась 4 рази точно. Камерність відчутна, навіть освітлення, як у студіїї. Звертали увагу, коли зйомки проходять в студії там, де відкрита місцевість в кадрі, такий собі ефект штучності. Ось так і тут.
Мідгард самий більший із світів. Всі інші огризки просто.
Загалом достойно. Головне перетерпіти початок. Я його починав три чи чотири рази.

Так от, ставлять хай Кратоса на конвейєр, як асасінів і по всіх казочках. Аж до Будди та Ісуса. А потім можна колаборацію замутити. Альтаїр та Кратос пліч опліч

Останнє редагування:
Ну а шо там, Старфілд хтось вже придбав, чекаєте релізу?
1699 грн не такі вже й великі гроші за таке ігрище, я б придбав, але зараз вимушено граю тільки на Стім дек, а поки що невідомо як на ньому ця гра буде працювати.
Відсутність локалізації не проблема для мене.

Обіцяють гарно, а вийде знов якісь Андромеди з нескінченним скануванням або ж як з Ноу мен скай. Мільйон всесвітів, а там робити нема що.

Хочу взяти на ПС 4 Бога війни Рагнарьок.

Тай як та Дека в ходу?

До речі, до Алана Вейка ІІ не так довго залишилося - 2 місяці.

Останнє редагування:
Тай як та Дека в ходу?

До речі, до Алана Вейка ІІ не так довго залишилося - 2 місяці.
Зараз часу майже немає грати
Але потроху звикаю. Death stranding та Atomic heart потроху ганяю.

Вейк нецікаво взагалі.
На початку листопада виходить The Invincible, за романом Лема "Непереможний".
Має бути цікавий шутер в жанрі ретро скай-фай. Ось це я чекаю))

Основне розчарування - я зовсім не вмію грати в шутери на геймпаді. Динамічні - взагалі тотальне фіаско.
Рідусом трохи простіше керувати, бо там не шутер. Але все одно некомфортно

1699 грн не такі вже й великі гроші за таке ігрище, я б придбав, але зараз вимушено граю тільки на Стім дек, а поки що невідомо як на ньому ця гра буде працювати.
Так он в геймпассе будет, но чот хайпа ноль, учитывая что последние игры беседки довольно унылые были.

я дуже чекаю
шкода, що на пс5 не буде, прийдеться на пк грати

Назад
Зверху Знизу