Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Обіцяють гарно, а вийде знов якісь Андромеди з нескінченним скануванням або ж як з Ноу мен скай. Мільйон всесвітів, а там робити нема що.Ну а шо там, Старфілд хтось вже придбав, чекаєте релізу?
Зараз часу майже немає гратиТай як та Дека в ходу?
До речі, до Алана Вейка ІІ не так довго залишилося - 2 місяці.
Не розчарувала?Але потроху звикаю
Основне розчарування - я зовсім не вмію грати в шутери на геймпаді. Динамічні - взагалі тотальне фіаско.Не розчарувала?
Так он в геймпассе будет, но чот хайпа ноль, учитывая что последние игры беседки довольно унылые были.Ну а шо там, Старфілд хтось вже придбав, чекаєте релізу?
1699 грн не такі вже й великі гроші за таке ігрище, я б придбав, але зараз вимушено граю тільки на Стім дек, а поки що невідомо як на ньому ця гра буде працювати.
Відсутність локалізації не проблема для мене.
я дуже чекаюНу а шо там, Старфілд хтось вже придбав, чекаєте релізу?
1699 грн не такі вже й великі гроші за таке ігрище, я б придбав, але зараз вимушено граю тільки на Стім дек, а поки що невідомо як на ньому ця гра буде працювати.
Відсутність локалізації не проблема для мене.
Бачив. Можна за 4-200 грн пройти. Доступна буде версія стандартТак он в геймпассе будет