Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ГаМаФлуд

🟠 00:36 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 00:36 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Ох я вчора залип у Дівіжн. Трапився мені хлопець живий)) і ми з ним Темну зону бігали. Перші пару разів цікаво в ТЗ, а потім розумієш, що це однобоке і нудне. Пробіг по ящикам, прострелив кілька тушок, або сотню тушок. Але зараз піде, трохи відволікає
Перша дуже крута

• 🟠 00:36 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Попробовал maneater, как написано игра выживалка, играешь за акулу. Мне зашло.

Закінчив Атомік харт. Це Біошок повністю. Дуже багато натяків прямих. Тільки в СереСере. Помітно, що хлопці та дівчата мучились з виробництвом гри довго. Кінцівка мутна, як ті люди, що робили гру. І ще, нарід скаржиться на пропаганду совка. Гра навпаки дуже антисовітська, як на мене. За 4 гривні раджу ознайомитися. Багів мінімум, атмосфера місцями добра. По сюжету та всьому іншому самі дивіться. Більше всього заїбала музика, ці "Гдє-то на бєлом свєте" і таке інше, навіть басков є. Музика по концепту теж злизана з Біошок, де грала музика Сінатри та інших того часу музикантів та співаків

Переглянути вкладення 13227660
... прямо восторг... слова ГГ

Останнє редагування:
Завтра наче як ремейк Резіка 4 буде. Оригінал не грав, але багато разів бачив. Я не фанат Резіків. Жодного не пройшов.

Резікі це повна хуйня про інвалідів в яких ножі ламаються через голови зомбі, де скотчем заклеєні двері це велика перешкода. Де дбайливо розкладені патрони, батарейки, хавка, ліки. Де здоровенні сильні мутанти в плащах руками розбивають бетон, але ні рукавички шкіряні, ні плащ не рвуться. Де залупою пахне вже у меню гри. Де пафосні тьолки та педикуваті хлопчаки в головних героях. Я ненавиджу Резікі.

Завтра наче як ремейк Резіка 4 буде. Оригінал не грав, але багато разів бачив. Я не фанат Резіків. Жодного не пройшов.

Резікі це повна хуйня про інвалідів в яких ножі ламаються через голови зомбі, де скотчем заклеєні двері це велика перешкода. Де дбайливо розкладені патрони, батарейки, хавка, ліки. Де здоровенні сильні мутанти в плащах руками розбивають бетон, але ні рукавички шкіряні, ні плащ не рвуться. Де залупою пахне вже у меню гри. Де пафосні тьолки та педикуваті хлопчаки в головних героях. Я ненавиджу Резікі.
Хуєта. RE гарна серія ігор. Але 4 частина - хуєта. Свого часу вона була проривом бо в ній завезли графон і круті анімації. Але вся 4та часина - коридор. І от коли той кридор тебе вже заїбав і ти плануєш накласти на себе руки аби не грати далі, виявляється, що сюжет ще навіть не почався:рл:

А я глянув геймплей. Розроби дуже намагалися з гівна зробити гарну гру і своїх грошей вона, мабуть, варта. Але я все одно не ризикну ще раз в неї грати. Дуже вже затягнута та нудна була оригінальна версія

Хуєта. RE гарна серія ігор. Але 4 частина - хуєта. Свого часу вона була проривом бо в ній завезли графон і круті анімації. Але вся 4та часина - коридор. І от коли той кридор тебе вже заїбав і ти плануєш накласти на себе руки аби не грати далі, виявляється, що сюжет ще навіть не почався:рл:
А всі інші наступні ні? В 4 змінили геймплей принципово

А всі інші наступні ні? В 4 змінили геймплей принципово
7-8 ні, шоста була норм, в п'яту не грав через кінчене управління. Але 5 і 6 - то кооп, а з друзями чим більше гівно гра, тим веселіше грати

В 7 теж сильно посунули геймплей - знову зовсім інша гра вийшла.
Що 4, що 7 змінили гру кардинально.

Так, 4 кардинально занурила серію у лайно, а 7 кардинально звідти дістала:)

Завтра реліз The Last Of Us на ПеКа. А просять за ню аж 2000 грн. Бля! За ці грощі можна плойку 3 купити, трошки докласти звізно ж. Залишилося дочекатися другу частину та Рагнарок. І все, ксклюзіви кончілісь

Все! Налітай! Релізнулася The last of us. Обіцяли графон та ще щось там

Бооо, як вони всралися з цією грою, я про TLOU. Відкопали десятирічної давнини гру і тупо всралися. Це симулятор компіляції шейдерів, помилок та краша системи. 2000 грн за таку хуйню. Тягне на мінімалках в 720Р. Треба купити компа за 2000 доларів, щоб зіграти цей шлак. Це для дуже особливих людей. Щоб пройти пролог треба пару годин і десяток запусків

Переглянути вкладення 13229148
Дівчинка 14 ... 34 років :D Мілфа вже по міркам гри, бо там довго не живуть.

Останнє редагування:
Дістаю диск з полиці третій день. Дуже повільно дістається. Треба було інший диск діставати :D

В Стімі негативу насипали, що ті бігом фікс викотили. Трохи краще стало, навіть можна увімкнути максимальні налаштування та подивитися мега графон)) На середніх тащить трохи, моє відерко вивозить 37 фпс. Вчора трохи залип

Скуштував Back 4 Blood. Ледве зрозумів як катку запустити. Якесь воно мутне. Запустив катку, знайшло мені ще таких самих, як я.
Підійшли до бару, треба запустити музикальний автомат і відбиватися від гори трупаків. Трупаки ламають музикальний автомат, він вимикається, орда закінчується. Ремонтуєш музикальний автомат і все починається знову. І так щось разів два чи три. Потім стрибаємо у Хамві та катка закінчується. Це все фігня ще. Слідуюче завдання треба принести ящики. Знаходиш його, цей ящик, береш. Все, стріляти не можеш, тільки кинути ящит спочатку. Донесли, поклали на стіл катка закінчилася. Я не став довго думати над цією грою, чи залишити на компі, щоб потім зіграти. Бо це хуйня повна. Стара і древнюча Лефка перша набагато цікавіша.

Скуштував Fallout 76. Воно глючне одразу після запуску. ФПС просів і все. Не реагує на зміну налаштувань. Виявляється, що треба змінити режим вікна на повноекранний. Тепер норм. Вийшов поки що з бункера і пішов блукати, лутити усіляке сміття. Карта величезна начебто. Далеко не відійшов поки...

Поставив Квейк 3 арена. О це воно! Гра тисячоліття. До сих пір є 600 серверів. Навіть можна повні знайти. Ліцуха в Game pass

Бля, я тіки диск з полиці дістав, а його тепер треба ганчірочкою протерти

Не було, що грати вирішив добити Uncharted 4. Картинка вогонь, левелдизайн вогонь, 14-15 годин кампанія. Але бля кіно таке тупе, шо я не можу. Також дратує одноманітність з ліфтами та ящиками і ще сюжет про піратів. Про піратів це ще гірше, ніж додати якогось там брата через 3 гри. А так краса навкруги, зелено, море. Звук бомба.

Більше всього сподобалась 3 частина із серії.

The lost legaсy запустив на 5 хвилин, аж поки до мене не дойшло, що це якесь ДЛЦ, яке перетворилося на окрему гру.

Дограв TLOU, цей кривий порт з 5ї плойки. Все таки клавомиш вирішує, перший раз грав на плойці 3. Геймпади плоєчні гомно, для моїх рук тупо вбивці. Навіть той Анчуртед 4 зручніший з клавомиші.
Тепер треба накружити плойку 4 для 2ї частини останнього ксклюзіва. Рагнарок мене не дуже цікавить. А залишки того, що не виходили на ПеКа тим більше.

Назад
Зверху Знизу