Статус:
Повідом.: 15759
Повідом.: 15759
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
лол, я якось там прокачувався з челіком, а коли докачались, я одяг свій основний шмот. Він прифігів, що я всю шкоду лицем приймаю, а мене ніхто вбити не можеЗахотілось пожувати гівна, давай юбісофт конект ставити та завантажувати The Division. Бля забув як грати, так звіздюлєй получаю.
Чьорт возьмі! Я не витримаю тої прокачки. Це навіть не Фарік з його вишками та аванпостами. Я якось в Епік взяв за 5 копійок 2 частину Дивізії, зачистив карту і як горів мій пердак, коли все відкотилося назад з якимось бівнями.Він прифігів, що я всю шкоду лицем приймаю, а мене ніхто вбити не може
Самостійно там качались тільки напочатку. А далі просто просиш когось і тебе за годинку викачували без проблем.Чьорт возьмі! Я не витримаю тої прокачки. Це навіть не Фарік з його вишками та аванпостами. Я якось в Епік взяв за 5 копійок 2 частину Дивізії, зачистив карту і як горів мій пердак, коли все відкотилося назад з якимось бівнями.
Незабаром, до речі, вийде Дивіжн фрі ту плей. Це там де зачіски можна робити, фіолетовий колір і сорочка в клітинку