Status:
Я далі реєстрації не зміг пройтиЗавжди є world of tanks![]()

Я далі реєстрації не зміг пройтиЗавжди є world of tanks![]()
Я теж так думав, навіть пограв один день наплювався і видалив гру. Але потім зайшов ще один раз і залип на рік. Дуже сподобалось, що там не треба великого вміння, просто настрілюєш собі та й годі.Я далі реєстрації не зміг пройтиНавіть пошту не згадаю. Коротше кажучи, не танкіст я.
Так, а це вже інтрига. Спробую мабуть)Дуже сподобалось, що там не треба великого вміння, просто настрілюєш собі та й годі.
Теж раніше заходив туди, але як війна почалась перестав, дуже реалістично там зроблені постріли і т.д. Та і в цілому якось не по собі, ПТСР мабуть.Я теж так думав, навіть пограв один день наплювався і видалив гру. Але потім зайшов ще один раз і залип на рік. Дуже сподобалось, що там не треба великого вміння, просто настрілюєш собі та й годі.
Бо він - плісняваГГ питає "ват е фак" тільки при повному пиздеці, але все одно мовчки робить на що запрограмований.
А коли він встиг нею стати?)) Бо в Селі йому сказала примарна мала, що він пліснява. А тут він тільки приїхав.Бо він - пліснява![]()
У цій частині і став, потім розкажутьА коли він встиг нею стати?)) Бо в Селі йому сказала примарна мала, що він пліснява. А тут він тільки приїхав.
Стало дуже цікаво та пиздецьки моторошно.