Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ГаМаФлуд

🔴 21:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
Три дні сиджу без інтернета, бо собака у під'їзді кабель перегризла)) Від заведений низом був. Провайдер каже все гуд, а я тикаю кабель всюди, щоб перевірити))

Залип в Osiris new dawn. Космічна виживалка будувалка крафтілка. Додали і неї режим історії. Подобається. Відновлюю базу якоїсь експедиції. Зараз треба відремонтувати ровер на фото праворуч

Не по темі, але Металіка випустила новий сингл! Новий альбом вийде в квітні 2023!. Дожити б...
Дядьки такі вже старі, а гітару випиздовують, як Сидорову козу )))

Останнє редагування:
Пройшов Crysis Remastered. Яке воно тупе, як кіно. Як шутер нічо так. Картинка приємна через стільки років. Колись давно воно в мене заглючило на моменті з виходом із сфери льодяної.

Ви бачили прикол під назвою Crime Boss: Rockay City?? Стільки реальних морд (акторів) стягнули в гру. Зайшов в Епік поглядіти бесплатні роздачі, а там таке. Правда вона вийде в березні

Пройшов Crysis 2. Яка вона тупорила по сюжету та роликам, а колись їв та причмокував. Але, вона дуже красива. Навіть сьогодні. Хоч і коридорна, локації деталізовані та нема тої "клаустрофобії", яка від лабіринтів буває. Зброї повно, стрилянини повно, вибухів просто пиздець! Все на вищому рівні. А от кіно як завжди тупе, безглузде і дратує. Музики навстромляли драматичної, ну як у кіно.

Невеличкі приклади тупняка кіношного і взагалі. Ніч, Нью Йорк, острів Рузвельта, треба увійти в комплекс Призма. Щоб було зрозуміло, йде війна з якоюсь древньою цивілізацією космічною - цефами. Кругом дим, вибухи і таке інше. Обертаєшся, а навкруги місто світиться освітленням, тобто всі лампочки звичайного нічного міста, коли все добре. Це пиздець. А як ще показати центр цивілізації - Нью Йорк? Ніяк!
Про костюм. Він такий крутий, непробивний, вічний. В воді не тоне, кулі не беруть, з висоти падай і навіть мертвих воскресить. А тепер ще й заговорив. Ну так от, він легко проколюється шприцем (голкою) прям в пузо. Це пиздець. Ну і такого вистачає. Поки скачеш та стріляєш гра нора, а от тільки якесь відео вмикається, то все, хочеться видалити.

Починаю третю частину

Останнє редагування:
Залип в Black mesa. Гра просто охуєнна. Найкращий коридорний шутан, який я бачив. Всю серію вже не раз проходив.

Добив Black Mesa. Через багато років побачив чим закінчується перша Халфа. До речі, друга частина Зен всесвіту не дуже сподобалась. Спочатку красиво, а потім Квейк/Дум.

Під кінець місяця буде врожай. Аж три гри!
Forspoken - честно кажучи не вразила
Senuas saga 2 трейлер з тим чудиськом людиноодібним просто вогонь
Dead space - Самий жир

10 днів до релізу Dead Space

Вийшла перша серія Одні з нас. Рейтинги на Лості 9.1 з 10. Але, шановні расисти, будьте обережні, у серіалі білих замінили на чорних та на Педро вусатого.

Поки що подивився пів серії пілотної. Не вражає, шаблонна хуїта. Дуже багато від себе адаптатори насипали, побачите це самі.
Тупі зомбаки скачуть і ричать, це вже було кругом. Не буду багато пиздіти, бо може комусь подобається, а то я можу за перші 20 хв серії розписати стільки тупняка і кліше.
Гра мені не дуже, вона попсова, але затягує, тримає атмосфера, деталізація, картинка і все таке. А серіал ну як завжди, не пам'ятаю нормального кіно за грою. Культовий Дум обісрали, Ассасіна обісрали, Ларку обісрали, Принца Персії обісрали. Почекаю ще серію, бо може пілот такий собі.

Є такий витвір письменницького мистецтва - Дорога. Постапокаліпс, тато з сином прямують на південь. Фільм знятий по книзі майже 1в1. І він охуєнний. В чому проблема зняти по грі кіно? Я не розумію. Видно думаю, як споживач, а не жадібний до бабла хуй.

Додивився. Еллі це пізда просто. Побачите самі :іржач: Відірви і викинь

Останнє редагування:
Senua's saga Hellblade 2. Сайт на якому слідкую за виходом ігор облажався. Писало, що ось-ось, сьогодні-завтра. А тепер нема і дати виходу зовсім нема, десь там 4й квартал 2023. Халепа

Граю у Terraria. Ніху не ясно, але я граю. Будую будиночки, рубаю дерева та зомбаків)

Впав до ніг ПК бояр ще один ксклюзів - Returnal. В розробниках Климакс студіос :D Мабуть натякає на зрілу тьотку в головних ролях. Акторка, що її озвучує почала карьєру ще у 79 році

Воу, воу! Ця дамочка озвучувала багато чого. В Кіберпанк, наприклад, Бєстію. Бля, Бєстію звати Rogue Amendiares. О це локалізатори кацапські дають

Гра просто я єбу! Шидевр! Коридор, арена і купа кольорових кульок. Натягнули на це все тьотку, яка не дуже вкористовує мозок, трохи натяків на наукову фантастику. Зовсім недавно була така гра - Deathloop. День бабака він і в Африці. Вистачило 5 хвилин. Далі пішов в ютуб подивитися, чи не помилився я. Не помилився.

Граю у аутистичну дрочильню під назвою Тхе Дівіжн. Місто прекрасне - зимовий Нью Йорк. Ну і все. Геймплей простий, як двері. Грати нема що, все "нове" вже двісті разів було. Останнє в що залипав це була Osiris New Dawn. В Сатісфакторі вже 180 годин набудував. Протягнув через всю планету електромережу, тепер тяну залізну дорогу

Останнє редагування:
Начебто реліз Атомік харт через 3 дні. Йобані кацапи, як тепер отримувати задоволення від гри? Ще реліз через шість днів Sons of the forest. Це та охуєнна та моторошна штука про острів з мутантами аборигенами. Де є підземелля, можна халабуду будувати, досліджувати та по сюжету рухатися. Сюжетік наче нічьо. Острів має секрет...

Ох я вчора залип у Дівіжн. Трапився мені хлопець живий)) і ми з ним Темну зону бігали. Перші пару разів цікаво в ТЗ, а потім розумієш, що це однобоке і нудне. Пробіг по ящикам, прострелив кілька тушок, або сотню тушок. Але зараз піде, трохи відволікає

Останнє редагування:
Бляяя, хлопці! Піратство живе! Злили білд Атомік харт без Денуво для розробників. Мабуть добре комусь насолили чи кинули.

Вже граю. Вона мені відгонить Біошоком 3 просто капець. Навіть картинка на тому рівні. Рендерами годували чтільки років, а тут повітряна кулька з 5 полігонів. Поки що не вражає. Багато літаючих об'єктів, дуже якось нагромадження всього в кадрі. Всього радянського. І старого, і останнього.

Бляяяяя, це і є Біошок 3, тільки про якусь чепухню у вигляді гіпертрофованого совка... А тепер нагадує Метро та Фолич. Не спизділи! Обіцяли таке

Тімошенчиха сракою крутить
Переглянути вкладення 13223468

Останнє редагування:
Починає заходити Атомне серце. Суміш багатьох ігор, місцями воно якось незрозуміло виглядає. Атмосферку підтримує.

Назад
Зверху Знизу