Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ГаМаФлуд

🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
Re: ГаМаФлуд

Найс, жду больше чем БФ2042

Я посмотрел ролик где джек фрэгс при помощи боевого петуха и крокодила уничтожает питомник бойцовских собак и никак не могу отделаться от двойственных ощущений

Ну и вот

Бля, какой смысл таких ебанутых роликов, где нет ничего вообще?
Ну и я думаю, что похерят котор.

(хйл)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ебать! Цирк ебучий. Фортнайт, ГТА, чуток Фарика и Сеинтс роу. Кстати, он дешевле и вся эта дичь в нем давно

Noih в Эпике бесплатно

А чо дизлайкають то? Ремастери зараз популярні, хоча, як на мене, то вони мають сенс для старих ігор рівня резидентів, коли ціле покоління пройшло. В вайс сіті я б ще пограв, але 5 перегравати точно не буду.
Чи з-за онлайну? Я вже не пам'ятаю чи він був на пс3... Ех, бля, це ж 8 років тому вже було в 13, ппц.

А чо дизлайкають то? Ремастери зараз популярні, хоча, як на мене, то вони мають сенс для старих ігор рівня резидентів, коли ціле покоління пройшло. В вайс сіті я б ще пограв, але 5 перегравати точно не буду.
Чи з-за онлайну? Я вже не пам'ятаю чи він був на пс3... Ех, бля, це ж 8 років тому вже було в 13, ппц.

Это даже не ремастер а просто обнова. На PS4/X1 ГТА5 игралась ужасно, 30фпс и разрешение очко, обнова явно была нужна для консолоты

Я, якщо чесно, то вже і не пам'ятаю. Але грав свого часу, ще на 360 ніби, на релізі.
Пам'ятаю як пкашники два роки на скріни надрачували та обговорювали гру, в яку не грали :D

І що воно досі глюкаве за 8 років?

Я нормально грав. Не пам'ятаю вже що там було, але якби б все було так погано, то я б не грав чи запам'ятав це.

Мені здається, що це з розряду кривого кіберпанку - знайшли якусь дрібницю та заагрились бо пісюн малий. Я пройшов та взагалі не зрозумів чому всі кіпішували, все чудово працює, жодних багів чи просадок не мав.

Може хтось взагалі не грав чи грав на калькуляторі просто?
За проблеми на минулих консолях чув, а так все ок, і не лише в мене.

Пам'ятаю як пкашники два роки на скріни надрачували та обговорювали гру, в яку не грали
Аж вообще похуй было. Игра полное сюжетно дно уровня ТВ сериалов. Тревор вывозил это болото своим колоритом и безбашенностью. Все остальное хуета. Посмотрел я, как брательник на ПС4 занимается в ней херней, типа наркотой барыжит и т.д. это же хуйня полная. Как в это можно годами играть

Ну тоді я тим паче не розумію в чому біда - в мене глюків ніяких не було та просадки фреймрейту. Всі чомусь скиглять, але ніяких об'єктивних проблем гри назвати не можуть. Хз.

Аж вообще похуй было. Игра полное сюжетно дно уровня ТВ сериалов. Тревор вывозил это болото своим колоритом и безбашенностью. Все остальное хуета. Посмотрел я, как брательник на ПС4 занимается в ней херней, типа наркотой барыжит и т.д. это же хуйня полная. Как в это можно годами играть

Що знач роками? Пройшов і забув - навіщо в неї роками грати? Нормально грається. Не хочеш побочки робити - граєш тупо по сюжету, завжди так було.

Що знач роками? Пройшов і забув - навіщо в неї роками грати? Нормально грається. Не хочеш побочки робити - граєш тупо по сюжету, завжди так було.

В нём есть онлайн. Можно империю свою строить, плюс всякой хрени добавляют/добавляли.
Конечно уровень наполнения контентом и поддержки просто высоченный. К этому вообще претензий быть не может.

Алаан Уейк выйдет в виде ремастера. Правда аж 5.10.22

Чото это вообще массово поехало - заместь пилить игры новые клепают ремейки. Нет, оно надо для некоторый без преувеличения культовых старых игр типо ре1, когда выросло поколение не игравшее в него, для игр типо ласт оф ас и анчартеда, которые откровенно двигают продажи пс, ремейкать же все подряд это тупо бред какой-то.

Неужель оно окупается? Ведь 10 летнюю игру не ремейкнишь простыми улучшением тестур и количества кадров - те работы дохерище, не намного меньше новой игры. Неужель так плохо со сценаристами, чтобы не тупой ремейк, а какие-то сиклевел/приквел/параллельную историю. Хз.

Я бы оч хотел сх1, дино кризис и паразитов обеих.
А еще финалки 1-6 чутка оптимизированые, чтобы играбельно было на сегодня.

(хйл)

Назад
Зверху Знизу