Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ГаМаФлуд

🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
Re: ГаМаФлуд

Втулил 32 Гб, збс, чотко, теперь про ОЗУ можно не париться. Она и на 1700 сокет встанет (там только в Z чипсете ддр4/ддр5 комбинированные слоты а остальные ддр4). А вот после 1700 уже чисто ддр5.

Винду 11 никто не пробовал? Хочу накатить

Мой фуфыкс не поддерживается сейчас. Вчера дрочил с этими безопасными загрузками и доверенностями. Оказалось все проще - ждать нужно. Ну или обновить без проверки этого всего с помощью подмены файлика в установщике, что я и делаю.

Обновился. Пока хрен его знает. Не могу понять))

Кооперативчик про Чужих новый доступен для опробывания без покупки. Можно в одиночку.

Качаемо Виндовс 11. Ярлыки на панели задач по центру скорее мешают. Есть местами фишки, но они недопилены еще или через жопные, как параметры и панель управления. Часть там настроек, а част тут. Добавили теперь в контекстном меню таких приколов. Копировать/вставить теперь в картинках. Не вижу ничего принципиально нового. Просто натянули тему новую на десятку

Как-то пропустил такое

Таке...
Це ж не резик, якому 25 років - тобто ціле покоління. Я ще пам'ятаю як грав в сабж та не маю жодного бажання грати знову.
В сайлент хіл 1 рімейк я б пограв, а в другий вже б не грав бо я вже пам'ятаю що там було. Хоча другий це топ. Так і з цим - це вже з цього покоління та перегравати наново знаючи сюжет якось тупо й сумно. А тих, хто не грав, замало.

пс - трейлер взагалі ні про що. Нічого окрім реклами( що буде рімейк). Да й виглядає сумно по графі.

С этим категорически согласен! А то плойки эмулятор совсем дно, а перевод какой там))

Silent Hill 1 можно и на телефоне поиграть через ePSXe. У меня на Snapdragon 860 отлично идёт с 2х рендером. Но некогда в такое играть :)

На сайте Mundfish пропал предзаказ на Atomic heart. Очень мутный долгострой. Картинки красивые, трейлеры впечатляют, а по остальному тьма тьмущая

Не по теме сказано но все-же, видели видос баракуды про Наливкина я как увидел Марину Вульф просто в голосину

Вообще одни матюки написал)) Ни о чем эти имена и прозвища не говорят. И слава яйцам

Silent Hill 1 можно и на телефоне поиграть через ePSXe. У меня на Snapdragon 860 отлично идёт с 2х рендером. Но некогда в такое играть :)

На телефоні я купу ігор свого часу пройшов, які пропустив на власне пс1 - бо лише так воно іграбельно на малому екрані. Але все одно сумно виглядає все. Да й контролер для більшості ігор потрібен бо тригерів нема.

А на зараз це взагалі нереально - дуууууууже сумна картинка. І якщо якийсь фф9 норм буде бо це і закат пс1 вже був, коли графу витягнули на максимум, да й сама мультяшна картинка та геймлей дозволяють, то сх1 це сум сумний. Я ще дофіга років тому намагався перепроходити на телефоні та не зміг фізично - очі виїдало.

Йшло воно, доречі, ще в часи 4 дроїду абсолютно норм - тобто дуже давно та відповідно на сильно слабшому залізі.

Шкода, що пс2 норм емуляторів нема на телефон.

Скоро в отпуск :клас: Джунгли красивые

Джунгли да, нормально выглядят. Но не намного лучше, чем в том же Ghost Recon: Breakpoint двухлетней давности.

Выглядит ниче так

Назад
Зверху Знизу