Статус: Офлайн
Повідом.: 26222
Повідом.: 26222
Зато какая краска для волос, зацени.местами проплешины
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Зато какая краска для волос, зацени.местами проплешины
я повзрослел.подмигивающая где??))
какие к чертям смехуечки?!я повзрослел.
не до смехуёчков.
вазмижно папизжэ.подмигивающую - в студию!!
по мотивам вчерашнего вечера,,,
Скорбец с Серегой
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Скорбец писал, если память не изменяет, что его супруге Траволта не нравится![]()
Я люблю дивитись корейські фільми про спорт. Мої улюблені -
«Марафон» (2006) про юнака-аутиста, що став марафонцем, та «Корея/Як один» (2012) про об'єднану команду з настільного теннісу, яка виграла чемпіонат світу.
А цей фільм почала дивитись через актора Кім Мьон Міна. Він один з моїх улюблених акторів. Фільм «Пейсмейкер» - це один з кращих фільмів про спорт. Він переповнений оптимізмом, справжнім спортивним духом. Картина знята дуже професійно. Динамізм сюжету підкреслюється експресивною музикою. В фільмі багато флешбеків, що допомагають краще розкрити душу головного героя. Дуже цікаво показане життя олімпійської збірної, взаємовідносини та інтриги. Заради перемоги на Олімпіаді функціонери жертвувують долями людей.
Неймовірно яскраво і барвисто показаний сам марафон, буквально відчувається спортивний азарт. Здається, що дивишся трансляцію Олімпіади, а не художній фільм. І, хоча насправді не було перемоги корейського марафонця, фільм абсолютне нічого не втрачає від такого феєричного фіналу. Коли дивишся на виснажене, але просвітлене обличчя Мін Гу, який зробив все, що міг і навіть більше, то розумієш, що це фільм про силу духу, про подолання себе, про те, що потрібно ставити собі високі цілі. Дуже легко перестати боротись, впасти у відчай, звинуватити всіх. А можна використати свій шанс, докласти максимальних, може навіть надмірних зусиль і вірити. У Мін Гу за зовнішністю простака криється величезна сила духу. Він справжній, він сильний, йому можна вірити, він не підведе.
Скорбец писал, если память не изменяет, что его супруге Траволта не нравится![]()
)) рамадан штоле?)
..передайте Эмчику.
пусть время засекает.))
![]()
Дошла вчера дома до седьмой серии Почему женщины убивают. Продолжала бы на работе, но я тут алкачу.
Не, не пойду. Дождь![]()
...неправильна маньячка
правильное кунг-фу, оно такоеЛюбимым делом надо наслаждаться. А у меня тушь потечёт.