Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фото с Kharkiv Pride. Для тех кто постеснялся идти

Мені не важко нагадати, від одностатевих ****уальних стосунків діти не народжуються.
Деж ви такі тугі беретесь?:рл:

Оу рилі? Про сурогатне материнство не чути, га? Крім того, парад саме за права ЛГБТіКью, включно з правом на спільну опіку над дитиною.

Оу рилі? Про сурогатне материнство не чути, га? Крім того, парад саме за права ЛГБТіКью, включно з правом на спільну опіку над дитиною.

Ага, можливо я не те читаю про що ти написало, але у тексті якась маячня що не має жодного відношення до одностатевих відносин. Яке сурогатне материнство, яким воно боком до тих що мають задній привід???:незнаю:

Для тих хто туго у танчику засів, можете займатись індивідуально своїм збоченням скільки завгодно, а пропагувати ваші відхилення, то вже занадто!:ганьба:

Ага, можливо я не те читаю про що ти написав, але у тексті якась маячня що не має жодного відношення до одностатевих відносин. Яке сурогатне материнство, яким воно боком до тих що мають задній привід???:незнаю:

Для тих хто туго у танчику засів, можете займатись своїм збоченням скільки завгодно, а пропагувати ваші відхилення, то вже занадто!:ганьба:

Ти читаєш, але не розумієш. Сурогатним материнством гей-пари здобувають собі дитину для всиновлення.

З мого танчику до твого блискавка: мета параду не є пропаганда. Це не тренд. Мета параду - заявити про таких людей, що вони існують, що вони працюють та сплачують податки та заслуговують мати захист перед законом на рівні з іншими.
Мені одне не зрозуміло: чому в гомофобів завжди такий бідний арсенал: то релігія, то страх розповсюдження, то вдавана толерантність, але тільки тишком-нишком, аби не чути та не бачити?

Ти читаєш, але не розумієш. Сурогатним материнством гей-пари здобувають собі дитину для всиновлення.

З мого танчику до твого блискавка: мета параду не є пропаганда. Це не тренд. Мета параду - заявити про таких людей, що вони існують, що вони працюють та сплачують податки та заслуговують мати захист перед законом на рівні з іншими.
Мені одне не зрозуміло: чому в гомофобів завжди такий бідний арсенал: то релігія, то страх розповсюдження, то вдавана толерантність, але тільки тишком-нишком, аби не чути та не бачити?

Заперечення природного явища що називається продовження роду, ви вважаєте нормальним?
Природою створено особини різних статей, саме для того щоб продовжувати життя. А сурогат то сурогат і до реальних речей має дуже далеке відношення. Ну як з натуральною жінкою і сурогатний варіант Дуня Кулакова. Кому і онанізм задоволення, але дітей від того дійства гарантовано не буде. Саме тому я цікавлюсь реальними жінками, сурогат то ***ня реальна для конкретно лохів.
Купи собі півня та мороч йому яйця, мені то не цікаво.:нудно:

Приходить Вовка зі школи та питає у батьків, що таке міньєт.
Мама каже, ну цє коли в рот беруть.
Батько їй у вухо.
От дурна, у нас син росте, міньєт цє коли дають в рот.

Я предлагаю не делить людей по расовому признаку. Сама идея того, что одна раса превосходит другую - и есть расизм.

Где-то есть белые гетто, где белые добровольно живут в ****е просто потому, что рядом - тоже белые?
Странно... не видел. А чёрные так делают.
Может перестать думать, что бывает только белый расизм?

Где-то есть белые гетто, где белые добровольно живут в ****е просто потому, что рядом - тоже белые?

что то мне подсказывает, что ты рассуждаешь об этом по фильмам и не более того

живу в США, вижу, знаю , почему так и главная причина в лени человеческой, а не в том , что черные хотят жить поближе к черным

так Украина это и есть белое гетто...многие хотели бы уехать жить в нормальные страны, но бояться что там на них нападут ****ы, арабы, геи, НАТОвцы и тд

так Украина это и есть белое гетто...многие хотели бы уехать жить в нормальные страны, но бояться что там на них нападут ****ы, арабы, геи и тд

Так многие и не боятся. Гетто-то тут причём?
73% имбицилов - проблема, конечно, но это не гетто. Долго объяснять, просто по определению не гетто.

Заперечення природного явища що називається продовження роду, ви вважаєте нормальним?
Природою створено особини різних статей, саме для того щоб продовжувати життя. А сурогат то сурогат і до реальних речей має дуже далеке відношення. Ну як з натуральною жінкою і сурогатний варіант Дуня Кулакова. Кому і онанізм задоволення, але дітей від того дійства гарантовано не буде. Саме тому я цікавлюсь реальними жінками, сурогат то ***ня реальна для конкретно лохів.
Купи собі півня та мороч йому яйця, мені то не цікаво.:нудно:

Приходить Вовка зі школи та питає у батьків, що таке міньєт.
Мама каже, ну цє коли в рот беруть.
Батько їй у вухо.
От дурна, у нас син росте, міньєт цє коли дають в рот.

А що ти тоді кажеш про пари, які чи за станом здоров'я чи з інших причин не мають дітей? До табору їх на роботи?

P. S. Анекдот дуже добре відображає твою систему цінностей.

Да, такие гетто есть. Vancouver Downtown Eastside, например.

c9ebgc.webp

Какой ****ец.
Главную площадь так изуродовать рекламой :рл:

Так было ж нормас, Ванкувер входил в самые безопасные города, с самым низким уровнем преступности.
И, ведь, совсем недавно. Пишут тут, что там тоже флагами махали мерзкими, правда, штоле?

Я так и знала)) вернее узнала на фото Фотоаматора и Сережу Харьковского.

Я тебя удивлю, если скажу, что там большая часть натуралов маршировала? И даже инвалид один был. И ветераны были. Да, им нужна безопасность. И за это их нужно избить. Интересно, в каком возрасте ты планируншь объяснить ребенку, что людей можно избивать за цвет волос или рисунок на футболке?

девочка выйди из детства , повзрослей уже и не приплетай ---- избивать за цвет волос или рисунок на футболке? к лижущимся на виду мужикам , живете в бредовых ********ных иллюзиях и еще и заставляете других вам же и потакать

девочка выйди из детства , повзрослей уже и не приплетай ---- избивать за цвет волос или рисунок на футболке? к лижущимся на виду мужикам , живете в бредовых ********ных иллюзиях и еще и заставляете других вам же и потакать

Ты для начала перестань смотреть ****оту с трансвеститами и мерять трусы жены.

люби игрушку мальчик

Ты доебался до моей аватары? Так только ты учти - на ней твои родители в процессе твоего зачатия. Возможно именно поэтому ты вырос *******ом, но это не точно.

Назад
Зверху Знизу