Катюшаа кулинария это где?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Катюшаа кулинария это где?
Щебелінский 2,70 а за маленький бісквітний з мокрого бісквіта я може й помилився на 5 копійок. А ось назву того мокрого бісквітного ніяк не згадаю.51коп. самый маленький, 1-24 больший. Киевский стоил 3 рубя.
Перестань уже коверкать язык.. сколько можно..
То опечатка. А ти "харкивъянын" чому на мові не пишеш - тиж 7 років її нібито у Харкові у школі вчив?
я вот так и подумал..помню Колобок начала 70-х и в конце перед кассой справа бублики по 5 коп. и булочки по 9 коп. сплошным ковриком, отламывай сколько надо![]()
А ось назву того мокрого бісквітного ніяк не згадаю.
Золотой Дождь- это что то из грязного порно по моему.
Я был на Ивановне, где круг трамвая. Провели экскурсию. Хз, я видел как печеньки падают. И бабы в белых халатах. На оборудовании лейбы иностранные.
Хуле мне врать?![]()
Я же не говорю, что там все аж пиздец. Но и говном мазать- ненормально.
Абрикосин это самогон на абрикосах."Абрікотін"
Я тоже на мове не пишу и я Харьковчанка, это как-то противоречит обсуждению тортов?
Як так писати українською, з о́друками - то краще вже російською...
P.S. З українським відповідником "опечатки" не все так просто...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
я вот так и подумал..помню Колобок начала 70-х и в конце перед кассой справа бублики по 5 коп. и булочки по 9 коп. сплошным ковриком, отламывай сколько надо![]()
Та то проросійський бот до мене докліпався, що воно корінний харків'янин, то я йому й відповідав. А так я усіх громадян України поважаю і україномовних, і російськомовних, і татар, і вірменів, і азербайджанців, і евреїв, геть усіх національностей, бо всі ми - українці.
Давайте быть честными. То, что производит ХБФ - унылое говно. А если бы вы посмотрели, в каких санитарных условиях находится производство, то не потратили бы ни копейки на их продукцию в будущем.
А цыганей почему не вспомнили? Не любите цыганей7 А сейчас проверим, какой вы харкивьянин: знаете на какой улице была продажа тортиков в Центре, напротив дома со шпилем? Там, в подвальчике, всегда классный вбор всего смачного был,
Марк По́рций ты опять за историю? во времена Шекспира не было сигарет Друг![]()
Ты бач, хоч вин ще и грекив не любит, не вспомнил их в перечне граждан Украины, но Харьков гарно знае. Но я по тортам не спец был особый, я просто ту кафешку, на Костюренском знал, потому что покупал там тортик, кода к невесте шел в дом со шпилем. Но а чому так все сладкоежные забегаловки в в Харькове знаете? Сладкое же категорически вредно для зрелого организма, впрочем как и для молодого, не нужно перебарщивать с солодким"Цыганей" то не політкоректно. Правільніше буде ромів.Я поважаю аутентіку усіх народів України та їх мови. Бо всі вони - українці.
А кондитерський цех, що виробляв торти навпроти будинку зі "шпилем" (у якому був хлібний магазин а на другому поверсі цирульня) був розташований за адресою провулок Костюринський, 2. Цей цех був філіалом та дійсно був розташований на першому поверсі та у величезних підвалах цього будинку (зараз в цьому будинку Панормама лаунж, а у приміщеннях кондитерського цеху, що виробляв торти донедавна був магазин "Цитрус", у підвалах цеху зараз якесь кафе). Торгівля тортами цього цеху відбувалась не з підвалу, а з невеличкого кафе (метрів десь 10 квадратних) зліва від входу до Центрального ресторану (де потім було казино).
Підвал був на Вірменському провулку, зліва від Костюритнського, алеж то було третесортне кахве, та я не пам'ятаю щоб там виробляли торти.
Гарні тортики виробляли навпроти будику зі "шпилем" палестинці у кахве в двох рівнях (зправа від "Мелодії" там зараз одягом торгують), але вони швидко закрилися, Потімков віщав, що на них конкуренти наїхали черех силовиків. Коли правильно пам'ятаю конкуренти з Полтавського шляху (от вони дійцсно були у підвалі точніше напівпідвалі).
Ще навпроти будівлі зі "шпилем" в арці Палацу праці добрі тортики дівчина виробляла (зправа від "Лікарскьих рослин"). Вона розказувала, що навчалася у Парижі робити солодощі. Я куштував у неї в мікрокахве - бомбезні солодощі. Зараз наче вона у "Старуху" десь переїхала.
Інші місця деб виробляли торти я не пам'ятаю. Може у "Восточных сладостях" - бо вони теж розташовані були якраз навпроти будинку зі "шпилем", але з другого кута (навпрои "Книжкового світу").
Ты бач, хоч вин ще и грекив не любит, не вспомнил их в перечне граждан Украины, но Харьков гарно знае. Но я по тортам не спец был особый, я просто ту кафешку, на Костюренском знал, потому что покупал там тортик, кода к невесте шел в дом со шпилем. Но а чому так все сладкоежные забегаловки в в Харькове знаете? Сладкое же категорически вредно для зрелого организма, впрочем как и для молодого, не нужно перебарщивать с солодким
То ти мабуть знаєш де їх постійний табір у Харкові вже багато-багато років?Харьков без цыганей - это как невеста без девственности в брачную ночь