Статус: Офлайн
Повідом.: 13244
Повідом.: 13244
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тобi? А ти хiба працюеш? Я вже давно не працюю...@Хтивий важко стало працювати?
звичайно. і безпосередньо на перемогуТобi? А ти хiба працюеш?
іншого і не очикував... а облизування дуп слугам нороду - це ймовірно дивакувате хобіЯ вже давно не працюю...
цiлодобово працюеш на Х/Ф на перемогу ? Цэ як?звичайно. і безпосередньо на перемогу
іншого і не очикував... а облизування дуп слугам нороду - це ймовірно дивакувате хобі
а де я писав, що я працюю на ХФ? ти десь бачив, аби я постив щось з ТГ, ФБ чи інших джерел інфолайна?цiлодобово працюеш на Х/Ф на перемогу ?
тобі навіть на думку не спадає, що можна працювати десь в іншому місці?Цэ як?

а хiба Димокс забороняе щось постити з ТГ?я де я писав, що я працюю на ХФ? ти десь бачив, аби я постив щось з ТГ, ФБ чи інших джерел інфолайна?
так ти цiлодобово тут на ХФтобі навіть на думку не приходить, що можна працювати десь в іншому місці?![]()

Єрмак і є Зеленський. Одна з його іпостасей.Ермак ему не позаолит
kyiv-heritage.comМихайло Федоров очолював диджитал-напрямок у передвиборчому штабі Володимира Зеленського у 2019 році. Його команда відповідала за комунікацію в соціальних мережах, створення мережі Telegram-каналів, розробку сайту та координацію цифрових проєктів, які стали основою виборчої кампанії.