Збір на FPV! Спільнота Стерненка
Михайло Федоров відіграв ключову роль у виборчій кампанії Володимира Зеленського у 2019 році, очоливши весь напрямок цифрової політики та інтернет-маркетингу. Його внесок полягав у створенні концепції «держави у смартфоні» та побудові надзвичайно ефективної мережі агітації в онлайні.
espreso.tv

Є одна особа, що приймає рішення і безліч виконавців різного масштабу, що втілюють рішення в силу своїх біологічних особливостей.
ну можливо одноосібне прийняття рішень і відповідна відповідальність підчас війни - не найгірша річ. але є питання до якості та адекватності рішень. особливо кадрових та виконавчих.. . і не лише в мене.... і не лише вчора...

Останнє редагування:
Єрмак і є Зеленський. Одна з його іпостасей.
Як і Фодоров, і Сирський.
Є одна особа, що приймає рішення і безліч виконавців різного масштабу, що втілюють рішення в силу своїх біологічних особливостей.
Це триває з 2019 року. Не помітили?
Таке було бажання переважної більшості. Прийміть це.
У Зеленського немає іпостасей.
Його просунули для якогось завдання, що поки за кадром.
Але ми вже дуже близько до відповіді.
У нашого Хтивого більше іпостасей. :)

всі ми на цій планеті для якогось завдання.. :незнаю:
Это глупость. Просто так получилось что человек стал человеком. Динозавры тоже были миллионы лет и все вымерли 60 миллионов лет назад. Такая же участь ждёт и человечество. Достаточно одного камушка с космоса .

Ящерица ?))) Шоли ? Она же на анджелина джоли, ей не нужно напрягаться, что бы в жизни состоятся )))

Динозавры жили 150 миллионов лет на земле. А человек разумный только 300 тысяч как появился . Но Динозавры хоть достойно жили а не как люди ... которые что то делять ,войны устраивают. ...все это мишура как и сейчас с Федором.

Ящерица ?))) Шоли ? Она же на анджелина джоли, ей не нужно напрягаться, что бы в жизни состоятся )))
Сучасна наука вважає, що птахи походять від двоногих хижих динозаврів — тероподів (зокрема, манірапторів), які жили в мезозойську еру. Їхні найближчі вимерлі родичі — велоцираптори та тиранозаври

тобто кожного разу, як ти готуєш гомілкі.. .

У Зеленського немає іпостасей.
Його просунули для якогось завдання, що поки за кадром.
Тобто , "для якого" ???
2018 рік. Хуйло прилюдно каже, що воно може домовитися з будь яким президентом , КРІМ ПОРОШЕНКО !

І через пів року,.... несподівано ....
І кіно Слуга Народу робиться на студії за РОСІЙСЬКІ ГРОШІ
І знайоме всім обличчя каже "ну я піду",
І медом мазані обіцянки....
І замороження деяких армійських реформ....
І розмінування півдня України....
І НАЧХАННЯ на попередження Заходу про Початок Війни ......

І в Бучі і в Маріуполі ми поїли тих "майскіх шашлочков" .
Досхочу поїли.......

Сучасна наука вважає, що птахи походять від двоногих хижих динозаврів — тероподів (зокрема, манірапторів), які жили в мезозойську еру. Їхні найближчі вимерлі родичі — велоцираптори та тиранозаври

тобто кожного разу, як ти готуєш гомілкі.. .

Ну да. Я всегда когда курицу ем ,представляю что я хаваю птеродактеля )))

Деякі динозаври перетворилися в народи-терпоїди.
Тобто , "для якого" ???
2018 рік. Хуйло прилюдно каже, що воно може домовитися з будь яким президентом , КРІМ ПОРОШЕНКО !

І через пів року,.... несподівано ....
І кіно Слуга Народу робиться на студії за РОСІЙСЬКІ ГРОШІ
І знайоме всім обличчя каже "ну я піду",
І медом мазані обіцянки....
І замороження деяких армійських реформ....
І розмінування півдня України....
І НАЧХАННЯ на попередження Заходу про Початок Війни ......

І в Бучі і в Маріуполі ми поїли тих "майскіх шашлочков" .
Досхочу поїли.......
Таке враження, що ви на щось натякаєте, але на що - незрозуміло!
За кадром, коротше...

Я вже давно не працюю...
А бонус до пенсії від партії нелоха?

"Берите пример со знатного коноплевода Хрипуно..." буряковода Хтивого :D

Шукай інші види заробітку. Цей незабаром скінчиться. А щось їсти потрібно щоденно.

Назад
Зверху Знизу