Binance. Винагорода до 100 USD за реєстрацію!
Успеть ужаснуться? Хохо , сударыня...Боюсь, вы децл опоздала с пропозициею. Я, каацца, успел вже сие сделать еще в первой половине 1970-х, вскоре после собственного рождения, хехе.

С тех пор ужас не то шоб перестал, а типа перешёл в фоновый режим работы операционной системы.

Посему нынешний смыслозвуковидеоряд воспринимается примерно как шум старого холодильника: да, гудит, порою искрит, но удивляться уже оно поздняк
.
Со стороны эт, кажись, типа, как просветление или дзен. Увы. Не-а. Отнюдь .Нихуя.Эт не дзен. Просто у шизоидного акцентуанта спустя десятилетия непрерывного контакта с реальностью вырабатывается рабочая привычка смотреть на очередной апокалипсис now с выражением человека, шо уже видел предыдущие серии и знает, шо упоротые поцы из гильдии сценаристов снова злоупотребляют. Повторами злоупотребляют в том числе.
Ах, молодежь, молодежь...
Опоздали вы со своим рождением.
Интересных статей дедаЛе 1922 года не,читали.
Над пропастью во ЛЖИ мы живем, НАД собою не чуя БЕДЫ. :)

от был на стекляшке около 18.45. Одна зелёная молодеж, да и в метро на держпроме молодняк.
Я сегодня ещё на "Конституции"/"Историческом" был. Примерно в 15:45.

Но законы у нас не работают (((
Дык, "Конституція на паВзі". "Нет, но старший приказал"©

Зеля очень интересно закончит. Кстати, на третьем этаже "Никольского" пальму убрали. Но (пенопластовые? Не пощупал) символы, что были правее, остались.

«х0»

В 1/6 бронзовеют, а на Западе догма - перемены, перемены. Министр обороны США Хегсет объявил о начале тестирования военнослужащих старше 30 лет на тестостерон. Долбаёб показушный. Всегда было, есть, и будет, что людей на Олимпе ценят когда дупу лижут. Нет - пинка под зад.
Толком — нет. Официально Зеленский говорил о «перезагрузке», новых подходах и необходимости изменений в руководстве ВСУ. Конкретных претензий к Залужному публично не назвали. То есть объяснили словами, но не причинами.

Севен-кібіцуц, ти за допомогою ШІ пишеш, якоюсь бракованою версією? Чи під чимось?
Хтів б відповісти, нібито "пишу абсолютно тверезим хаосом. Це, типу, вроджене".

Нє.

Натомість прошу: не ставте більш таких питань. Кожного разу, коли хтось питає "ти під чимось?, десь у світі 1 нейрон звільняється за власним бажанням, а катедра психіатрії змушена терміново скликати симпозіум чи шось на кшталт...

Кожного разу, коли хтось питає "ти під чимось?, десь у світі 1 нейрон звільняється за власним бажанням, а катедра психіатрії змушена терміново скликати симпозіум чи шось на кшталт...
Ясно, тоді це кинути ніяк не вийде... З речовин хоч злізти можна...
Відвідувачів пускають?
Може чогось солоденького привезти? Торт Наполеон, наприклад. Ви любите торт Наполеон?
P.S. Я не хочу вас жодним чином образити.

Кто-то сомневался?
Вся эта прокацапская пидарасня никуда не делась,
как не делась вся их вертикальная поддержка по стране.
Я уверен, что подавляющее большинство силовых "тыловых" структур - тыловые не случайно,
укомплектованы в основном определенным контингентом
и вполне поддерживают эту команду во всех их начинаниях.
Даже если всё это говно и не явно прокацапское, любой вор и мародер - потенциальный предатель.

У звʼязку зі змінами, хтось вже пройшов новий курс в Армія+?🙄

1784185569095.webp
Таке для карантину/КМБ/буткемпу годиться. Місячко можуть і кантики відбивати, щоб служба медом не здавалася. У казарму таке тягти - зашквар, бо то вже Совок/Русня.

Ах, молодежь, молодежь...
Опоздали вы со своим рождением.
Интересных статей дедаЛе 1922 года не,читали.
Над пропастью во ЛЖИ мы живем, НАД собою не чуя БЕДЫ. :)
Доо... Хорошо , хоть про "Жить не по лжи" ещё не напоминаете... Как нам обструить всё вокруг... (Улыбала то ли морщила на рубеже '80-х - '90х ота кликушестая демшиза, которою и пользовались, хехе)

Торт Наполеон, наприклад. Ви любите торт Наполеон?
Не то чтобы "любил" - вааще ничего не люблю - но ценил когда-то на безрыбье. Подвальчик на углу Данилевского/Галана, если не путаю - оттуда.

А ща с одной стороны есть выбор более дофига, чем в '92-м, с другой стороны с возрастом имеет место некая "инфляция удрвольствия" что ли...

Хотите сделать мне приятное - тортик "Мао Цзе Дун" оформите. Спасибо.

Хотите сделать мне приятное - тортик "Мао Цзе Дун" оформите. Спасибо.
Ого! Навіть не чув про такий. Навіть не уявляю, де такий може продаватись. Хіба сам навчуся пекти, якщо рецепт знайду. Коли досягну майстерності, обов'язково привезу.

Помилка сталась в 19му році. А це все тільки наслідки, які, навіть, немає сенсу коментувати. Коли Володимир Зеленський заслужено піде за грати на довічний термін — тоді і зрозумієте чому він це робив.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Кончені рішення на користь росії​

Я думаю, що Федоров справиться. І його звільнять, як Залужного. Бо стане занадто популярним…»

Ці слова Віталій Портников сказав ще кілька місяців тому в ефірі програми «Контексти РУНО» на «Апостроф TV».

Тоді цей прогноз багатьом здавався надто сміливим.

Сьогодні ж, після підтвердження відставки Михайла Федорова з посади міністра оборони, ці слова знову активно поширюють у соцмережах.

Портников тоді припустив, що для Федорова існує лише два можливі сценарії:

«Або він буде поганим міністром, і тоді він залишить цю посаду — і не буде політичних перспектив. Або він буде дуже хорошим і успішним міністром — і його зніме Зеленський, тому що вважатиме його конкурентом».

На думку журналіста, останні шість років в українській владі повторюється одна й та сама закономірність.

«Або ти працюєш чудово, стаєш популярним — тебе виганяють, і тебе ще й ДБР “доганяє”, щоб точно в тебе не було ніяких амбіцій. Або ти жахливий міністр, тоді всі на тебе накидаються і знімають, щоб знайти когось кращого».

Підсумовуючи свої роздуми, Портников додав:

«Я думаю, що Федоров справиться. І його звільнять, як Залужного, бо буде занадто популярний…»

Останнє редагування:
Ого! Навіть не чув про такий. Навіть не уявляю, де такий може продаватись. Хіба сам навчуся пекти, якщо рецепт знайду. Коли досягну майстерності, обов'язково привезу.
Та ти шо, братан? Це ж торт-легенда, торт-примара! Його навіть Ґуґл не зна, а ти чув би? Це торт із серії "йово нема, проте він є". Типу шо совість в депутата.

Ніде, пане, він не продається - він присуджується. За особливі заслуги!.

Привезеш, а кому? Тому, хто про нього не чув? Ти буш шо Магелан, але з кремом. Привезеш торт у місто, де його нема, але всі вже про нього забули. І влаштуватимш дегустацію для обраних, де обраний- ти сам із твоїм котом.

Підсумок по-брацьки:
Це не випічка - це эпос. Як вийде - став монумента з марципану. Яко нє - то з’їж усе сам, заплач і скажи: "Я був перший, хто це спробував. І останній".

А давай рецепт запишемо на серветці... Чисто тако, для атмосфери. Тримай, я вже написав: "Торт там, де ти". Ну, шо, погнали?

Назад
Зверху Знизу