Binance. Винагорода до 100 USD за реєстрацію!

Федорова убрали?

давайте просто пригадаємо, а трубадури куля-брошкіна-вшивий у лютому 2024 на піну сходили у гілці про Залужного, що його прибрали, бо він мовляв, не може у наступ, лише оборонявся, що перемогою і не світило (з т.з. військової класики - справедливо). але спливло 2,5 роки.
Не бреши.

Перестал.
Просто накатило.....и просто противно....
Как кацапы и их прихвостни-хохлы убирают с дороги настоящих украинцев ...
Полностью те же чувства... Пидарасы,верните мне ногу и катитесь нахуй с такой Украиной. Пускай этих ублюдков агитаторы защищают,пушарики-пули-хтивие и прочие,раз их блять устраивает эта гниль

я за трампа!!! патамушта он виїграл :іржач::іржач::іржач:
За Трампа було. Ще до того, як він виграв (знов збрехав). Бо вважала, що буде більш допомагати Україні, ніж попередник.

Щодо Залужного - не помилилася, свої думки не озвучувала, тому що він був на той момент головнокомандуючий. Так що не спаплюжуй факти, цитати давай, соросятина.

боронь боже, у твоєму гєльмінтному лайні колупатися.
За Трампа було. Ще до того, як він виграв (знов збрехав). Бо вважала, що буде більш допомагати Україні, ніж попередник.
і це після того, як він, ще до того, як він виграв, за півроку на півроку блокував у Конгресі розгляд фінансу допомоги Україні?

ти тількі що розписалася у своєму діагнозі... :іржач: :іржач: :іржач: гаразд, я собі обіцяв...
це що таке? назва твоєго нового курєва? на Уінстон вже не вистачає?

боронь боже, у твоєму гєльмінтному лайні колупатися.

і це після того, як він, ще до того, як він виграв, за півроку на півроку блокував у Конгресі розгляд фінансу допомоги Україні?

ти тількі що розписалася у своєму діагнозі... :іржач: :іржач: :іржач: гаразд, я собі обіцяв...

це що таке? назва твоєго нового курєва? на Уінстон вже не вистачає?
Отож, не флудератствуй у темі. І не бреши, як завжди, грантожер

Назад
Зверху Знизу