Збір на FPV для «Птахів Мадяра»
Яким би ворюгою не був Петро,
що досі не доведено не зважаючі на гучні білборди
але собачі буди бкдувати вмів.
чувак робить непогані цукерки.

«Беда, коль пироги начнет печи сапожник, А сапоги тачать пирожник»

У цій, здається, темі якийсь з аналітиків написав, що буде нам тут непереливки.
А чого ні?
Хуйло використає і відпустку законодавчої гілки, і тимчасовиц безлад у виконавчій.
А Бубочка буде найдурнішим у тріумвіраті, бо його використовують, а він цього не розуміє.
Тільки що буде з Україною?
Хто навчив Бубочку поганому?
Хто підказував руйнувати армію?
Хто навчив оцій кадровій політиці?

О, бабу Валю притянул, значит уже свежую методичку спустили) Этот ноющий дурачок конечно приплел порохоботов, хотя они в данной ситуации как раз скорее наблюдатели со стороны.
Я же тебе говорил уже, что я без сопливых Икспердов разберусь, если что.

О, бабу Валю притянул, значит уже свежую методичку спустили) Этот ноющий дурачок конечно приплел порохоботов, хотя они в данной ситуации как раз скорее наблюдатели со стороны.
А баба з Валок гірше баби з Харкова?

Я же тебе говорил уже, что я без сопливых Икспердов разберусь, если что.
Да ты что, это очень важно, держи меня в курсе :D Ты и в своих испражнениях не разберешься без методички, вчера весь день язык в жопу засунул)

Ти у жодної бабці з Харкова не витягнеш ковальськими кліщами, що вона насправді з Валок. Харьковчанка в 56-м поколєнии.
Ос вам і відповідь.
А шкода! Колись давно у 1646 році Валки вже отримали статус міста, тоді як Харків аж на десяток років пізніше, а до цього був селом. Але історія зробила потім все інакше

А шкода! Колись давно у 1646 році Валки вже отримали статус міста, тоді як Харків аж на десяток років пізніше, а до цього був селом. Але історія зробила потім все інакше
В Харкові провєлі шахматний турнір?

якби колею на Крим проклали б через Валки чи Чугуїв, був би Ха зараз Люботином, але з університетом :увага:

А німецький сантехнік самі знаєте для чого створений!
Федор, не гони на немецких сантехников.Я сталкивался с их работой.Пунктуально в назначенное время пришел,смеситель на мойке новый поставил,показал как пользоваться правильно.Денег не требовал,город оплачивает.
Но,учитывая эти фильмы о немецких сантехниках,я супругу в этот день саму дома не оставлял.

• Це смішно!
Реакції: Hitz
Назад
Зверху Знизу