Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фарион

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Таке ото. Не буду розкручувати далі тему, ви і без мене це зробите. Нехай щастить.

Та ну. Шо *****, *****ам якись привід ще потрібен?
Потрібно зформувати ненависть у щось конкретне.
Як от багато кому не подобаються евреї,
але якщо вони знатимуть, що євреї п'ють кров християнських немовлят,
то тут вже можна їх починати *******.
Це ж треба таке робити звірство.

"Вас рожали, наверно, не матери -
Вы ж, ***, ***** совсем невоспитаны"
(с)

Кстати, да. Вообще ******ь, шо там *****ня вонючая ****ит. Если б не было Фарион, они б ее придумали.
Оглядываться на них давно не стоит, в рот их ***** всех.
Крым "уходил" под этот шабаш на трупах.
Сейчас ситуация еще хуже. У нас полно полуждунов, совков, "а вот при союзе заводы работали", а их торпедируют языком-мовой. Дело ж не в скоторусских, *** на них, а в том, что эта **** натурально раскачивает лодку во время смертельного шторма. Она наших граждан на дыбы пытается поднять.

Між якими націями ворожнечу?
Чи тобі російською написати, щоб зрозуміло було?
"Відзначу нараду з представниками правоохоронного сектору, зокрема був керівник Служби безпеки України. Доповів щодо протидії колаборантам і щодо захисту українців від тих, хто свідомо розпалює ворожнечу всередині нашої країни"

А, стоп. Ты ж из "петиных", так что слова нашего Президента ты не воспринимаешь.. Ну, извини.

А, стоп. Ты ж из "петиных", так что слова нашего Президента ты не воспринимаешь.. Ну, извини.
Я не из Петиных. Но то, что несет недомерок, не воспринимаю.
Он либо брешет, либо врет.
А през у нас дерьмак.

"Відзначу нараду з представниками правоохоронного сектору, зокрема був керівник Служби безпеки України. Доповів щодо протидії колаборантам і щодо захисту українців від тих, хто свідомо розпалює ворожнечу всередині нашої країни"

Таку ***ню сказати, звісно не сприймаю. Мені захист від Фаріон не потрібен. Захисники *****

Це не пані фаріон.
Но це ї є справжнє щодо української мови та "Слави України" в саме цей час...

Назад
Зверху Знизу