Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Даруйте, а хто питав, Ісус?
Именно.т.е. она тупо даёт аргументы ***лопропаганде "вы видите, что творится, как притесняют руский языг".
Ирина Деви Христос.

Ірина Фарі ****ос!Ирина Деви Христос.![]()
:***:
Я поняла, что она имеет в виду. Но боюсь, что в мове такого слова нет.Нині надіслала первіснообщинним методом.
Вспоминается анекдот про внутренний голосАле вона й прямо зараз ображає (див. її цитату вище..)
я вже втомився- пішла вона *****.Я поняла, что на имеет в виду. Но боюсь, что в мове такого слова нет.
Ти переймаєшся, що скаже ***лопропаганда?т.е. она тупо даёт аргументы ***лопропаганде "вы видите, что творится, как притесняют руский языг".... Надеюсь, ей в СБУ это пояснят. А лучше - чтоб эта филологиня "нечаянно утонула". В ванне.
***лопропаганда роками зомбувала мухосранців, які зараз поналазили в Укріїну *******....Ти переймаєшся, що скаже ***лопропаганда?
І СБУ теж цим переймається?
Пані ослиця!Пані олиця таки допроситься, що на офіційному бланку їй поставлять печатку з написом "Пішла *****!
То маємо перейматися, що скажуть *****аси? Як би чого не вийшло?***лопропаганда роками зомбувала мухосранців, які зараз поналазили в Укріїну *******....
Маємо на рівному місці не давати їм зайвого фактажу для перекручування на свою користь.То маємо перейматися, що скажуть *****аси? Як би чого не вийшло?
Так, маємо. Бо на Заході її досі слухають, розвісивши вуха.Ти переймаєшся, що скаже ***лопропаганда?
Чекай-чекай. На заході слухають кого? Фаріон? Та ну. Ну навіть нехай. Слухають. А я кажу про *****ську пропаганду. Вірніше, не я)Так, маємо. Бо на Заході її досі слухають, розвісивши вуха.