Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Фарион

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
2D2CsOhNZnynKwe8rsMQvvTbzaV4tFYlE0.webp

Это вполне могут быть последствия нелеченых проблем с щитовидной железой.
Идёт по лесу Красная Шапочка.
На тропинке сидит Волк.
Шапочка подходит к нему и спрашивает
- Волк, Волк, а зачем у тебя такие большие уши?
- А это чтобы слышать тебя, Красная шапочка
- Поняятно.. А зачем у тебя такие большие зубки?
- Это чтобы съесть тебя, Красная Шапочка..
- Ой! А зачем у тебя такие большие глазки?
- Зачем зачем.. Не видишь - я какаю

Останнє редагування:
Она то , похоже, будет продолжать, с открытым забралом и в своем духе...
а теперь вспомним - по каким предлогам ***ло полезло к нам с оружием (им озвученные). На тему притеснений русскаго языка, да? Ну ок, на чью мельницу льёт воду "ультраправая националистка" Ира Фарион?

Ну ок, на чью мельницу льёт воду ультраправая националистка Ира Фарион?
В кавычки можно про "ультраправую националистку".

Побывавшим в КПСС ултраправым националистам я не доверяю

В кавычки можно про "ультраправую националистку".
у ***ла - без всяких кавычек. Но - ок. Хотя она на самом деле ультраправая, и если по ней партнеры будут судить о всех украинцах - то ой.

До речі - "москваротим" ця шмара обізвала (в тому числі) й мене. Можна я до неї буду звертатись "галицькорота"? Ось і готовий розбрат, з подачі цієї недолугої УЛЬТРАПРАВОЇ ДУРИ!.

Останнє редагування:
Да.

И не только партнёры, но и *****ская быдлятина тоже
т.е. она тупо даёт аргументы ***лопропаганде "вы видите, что творится, как притесняют руский языг".... Надеюсь, ей в СБУ это пояснят. А лучше - чтоб эта филологиня "нечаянно утонула". В ванне.

Ну просто б вибачилась одразу, пояснила..ну не було б питань...А вона в свому репертуарі..Млять.....

Тоді так...

Фактично зараз шанувальники Фаріон та вона сама просто прикриваються саме мовою.
Фаріон зараз потрапила у гівно не за мову, всі адекватні не проти мови, а за те, що ця курка- орлиця так виразилась, що принизила воїнів.
Саме за це, а не за мову...
Я приводив вище допис Д. Яроша, який відреагував на цей скандал, процитувавши такі слова, під котрими мабуть усі підпишуться.
Але там , як на мене, одразу видна різниця у формі, щодо питання мови, від того, як це подає Фаріон.
Ось за це й послали її *****, а не за мову..Й правильно зробили....

т.е. она тупо даёт аргументы ***лопропаганде "вы видите, что творится, как притесняют руский языг".
Именно.
Помним, как этой тётькой и здесь на хфоруме
*****ня размахивала в 2014-м

Вона згадала старий правопис, але ж сама ним не користується.
Його шанувальницею є Забужко. Прозу не читала, тільки вірші.

Між іншим - лантух і чувал. Вже дуже рідко почуєш у побуті.
Це відносно спрощення мови.

Пані олиця таки допроситься, що на офіційному бланку їй поставлять печатку з написом "Пішла *****!

Цитата Фаріон:
Шановне панство! Мої звернення про хамську поведінку майора Жоріна та Кротевича до Президента України і Міністра оборони Р. Умерова повернулися .....назад НЕ зареєстрованими. Нині надіслала первіснообщинним методом. До місяця посадовці-тимчасовці мають оцінити вчинок реінкарнованих матросів дибенків, а разом із тим загрозу большевизації армії. Бо що на язиці, те і в голові. Поний текст звернення у блозі.

Да стули ти вже свій писок, тебе не за мову послали *****, а за твого рота, який образив військових.
Але вона й прямо зараз ображає (див. її цитату вище..):відстій::***:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу