Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ст. 10 Конституции Украины. Тебе неизвестно, что около 20% граждан Украины - русскоязычные?Між якими націями вражду
Між якими націями ворожнечу?ст. 10 Конституции Украины. Тебе неизвестно, что около 20% граждан украины - русскоязычные?
Потрібно зформувати ненависть у щось конкретне.Та ну. Шо *****, *****ам якись привід ще потрібен?
Національностями в межах націїМіж якими націями ворожнечу?
Крым "уходил" под этот шабаш на трупах.Кстати, да. Вообще ******ь, шо там *****ня вонючая ****ит. Если б не было Фарион, они б ее придумали.
Оглядываться на них давно не стоит, в рот их ***** всех.
Національностями в межах нації

а нацменьшинства, це хто?
Ха. А ви й стали гопки. І хто ви після цього?)... Она наших граждан на дыбы пытается поднять.
Походу ви. Нацмени)а нацменьшинства, це хто?
Млять. Иди расстреляй власноруч всех тех совков. Помоги той провокаторше.Ха. А ви й стали гопки. І хто ви після цього?)
"Відзначу нараду з представниками правоохоронного сектору, зокрема був керівник Служби безпеки України. Доповів щодо протидії колаборантам і щодо захисту українців від тих, хто свідомо розпалює ворожнечу всередині нашої країни"Між якими націями ворожнечу?
Чи тобі російською написати, щоб зрозуміло було?
і шо це змінює?Походу ви. Нацмени)
Походу ви. Нацмениа нацменьшинства, це хто?
Тю. Ти спитав я відповів.і шо це змінює?
ля, сенс який?
Я не из Петиных. Но то, что несет недомерок, не воспринимаю.А, стоп. Ты ж из "петиных", так что слова нашего Президента ты не воспринимаешь.. Ну, извини.
Таку ***ню сказати, звісно не сприймаю. Мені захист від Фаріон не потрібен. Захисники *****"Відзначу нараду з представниками правоохоронного сектору, зокрема був керівник Служби безпеки України. Доповів щодо протидії колаборантам і щодо захисту українців від тих, хто свідомо розпалює ворожнечу всередині нашої країни"
А, стоп. Ты ж из "петиных", так что слова нашего Президента ты не воспринимаешь.. Ну, извини.
Ждыны и совки на дыбы не встанут - это трусливенькая публика. Максимум по кухням *****дят.