Тут могла бути ваша реклама
  • Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
2D2CsOhNZnynKwe8rsMQvvTbzaV4tFYlE0.jpg
Даруйте, а хто питав, Ісус?

Фактично зараз шанувальники Фаріон та вона сама просто прикриваються саме мовою.
Фаріон зараз потрапила у гівно не за мову, всі адекватні не проти мови, а за те, що ця курка- орлиця так виразилась, що принизила воїнів.
Саме за це, а не за мову...
Я приводив вище допис Д. Яроша, який відреагував на цей скандал, процитувавши такі слова, під котрими мабуть усі підпишуться.
Але там , як на мене, одразу видна різниця у формі, щодо питання мови, від того, як це подає Фаріон.
Ось за це й послали її нахуй, а не за мову..Й правильно зробили....

т.е. она тупо даёт аргументы хуйлопропаганде "вы видите, что творится, как притесняют руский языг".
Именно.
Помним, как этой тётькой и здесь на хфоруме
кацапня размахивала в 2014-м

Пані олиця таки допроситься, що на офіційному бланку їй поставлять печатку з написом "Пішла нахуй!

Цитата Фаріон:
Шановне панство! Мої звернення про хамську поведінку майора Жоріна та Кротевича до Президента України і Міністра оборони Р. Умерова повернулися .....назад НЕ зареєстрованими. Нині надіслала первіснообщинним методом. До місяця посадовці-тимчасовці мають оцінити вчинок реінкарнованих матросів дибенків, а разом із тим загрозу большевизації армії. Бо що на язиці, те і в голові. Поний текст звернення у блозі.

Да стули ти вже свій писок, тебе не за мову послали нахуй, а за твого рота, який образив військових.
Але вона й прямо зараз ображає (див. її цитату вище..):відстій::нах:

Останнє редагування:
Останнє редагування:
т.е. она тупо даёт аргументы хуйлопропаганде "вы видите, что творится, как притесняют руский языг".... Надеюсь, ей в СБУ это пояснят. А лучше - чтоб эта филологиня "нечаянно утонула". В ванне.
Ти переймаєшся, що скаже хуйлопропаганда?
І СБУ теж цим переймається?

То маємо перейматися, що скажуть підараси? Як би чого не вийшло?
Маємо на рівному місці не давати їм зайвого фактажу для перекручування на свою користь.
Але то таке- завжди було й буде у кацапів.
А ось принижувати воїнів, свідомо, чи не свідомо - це потребує різкого осуду в цей час....

Ситуація комічна трапилась зі мною в АТБ. Як раз під цю тему.
Я взяла цукерок і батон, підійшла до каси. Крайніми стоять дівчина та хлопець у камуфляжі.
Черга невелика - декілька чоловік. Питаю російською - ви стоите? Вони пропускають мене наперед.
Думаю - мабуть хочуть побалакати, не спішать. Та ні! Стають за мною. Мені ніяково, ше й не розібрала, якою мовою вони між собою.
Звернутись до них мовою?? А якщо вони вирішать, що я "витикуюсь". На російській - не кращий вибір. А тут ще й Фаріон згадалась.
Обираю мову - взагалі ви ж можете без черги піти до каси. Тут часто звучить - пропускайте військових.
Вони посміхнулись - ми не спешим! Не захотіли навіть переді мною стати. Теж в руках щось невеличке було.

Так, маємо. Бо на Заході її досі слухають, розвісивши вуха.
Чекай-чекай. На заході слухають кого? Фаріон? Та ну. Ну навіть нехай. Слухають. А я кажу про кацапську пропаганду. Вірніше, не я)

Так, маємо. Бо на Заході її досі слухають, розвісивши вуха.
Це - окреме, але дуже важлие питання. Бо хуйлопропаганда працює наполегливо саме й на західного обивателя. Якому наші тут внутрішні тонкощі зовсім не відомі, а з деякими прикладами від нашої пані та зусиллям кремлівської пропаганди йому зовсім не важко вкачати в мозок те, що піде зовсім не на користь Україні.
Хіба це важко зрозуміти? Мабуть багатьом прихильникам такої форми подачі від деяких "філологів" це важко. Й вони хибно вважають, що західний обиватель спить й марить думками про героїв України та нашу боротьбу на мовному фронті. Слава Богові, що зараз той обиватель хоча б мабуть став розрізняти - де та Україна, що бореться проти загарбників й агресії та де та рашка. А не вважає все це тим самим одним місцем постсовка, де панують ведмеді та ядерні ракети....

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу