Да.если по ней партнеры будут судить о всех украинцах - то ой.
И не только партнёры, но и кацапская быдлятина тоже.
А то им всё может показаться слишком просто
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да.если по ней партнеры будут судить о всех украинцах - то ой.
т.е. она тупо даёт аргументы хуйлопропаганде "вы видите, что творится, как притесняют руский языг".... Надеюсь, ей в СБУ это пояснят. А лучше - чтоб эта филологиня "нечаянно утонула". В ванне.Да.
И не только партнёры, но и кацапская быдлятина тоже
Даруйте, а хто питав, Ісус?
Именно.т.е. она тупо даёт аргументы хуйлопропаганде "вы видите, что творится, как притесняют руский языг".
Ирина Деви Христос.

Ірина Фарі Пиздос!Ирина Деви Христос.![]()

Я поняла, что она имеет в виду. Но боюсь, что в мове такого слова нет.Нині надіслала первіснообщинним методом.
Вспоминается анекдот про внутренний голосАле вона й прямо зараз ображає (див. її цитату вище..)
я вже втомився- пішла вона нахер.Я поняла, что на имеет в виду. Но боюсь, что в мове такого слова нет.
Ти переймаєшся, що скаже хуйлопропаганда?т.е. она тупо даёт аргументы хуйлопропаганде "вы видите, что творится, как притесняют руский языг".... Надеюсь, ей в СБУ это пояснят. А лучше - чтоб эта филологиня "нечаянно утонула". В ванне.
хуйлопропаганда роками зомбувала мухосранців, які зараз поналазили в Укріїну вбивати....Ти переймаєшся, що скаже хуйлопропаганда?
І СБУ теж цим переймається?
Пані ослиця!Пані олиця таки допроситься, що на офіційному бланку їй поставлять печатку з написом "Пішла нахуй!
То маємо перейматися, що скажуть підараси? Як би чого не вийшло?хуйлопропаганда роками зомбувала мухосранців, які зараз поналазили в Укріїну вбивати....
Маємо на рівному місці не давати їм зайвого фактажу для перекручування на свою користь.То маємо перейматися, що скажуть підараси? Як би чого не вийшло?
Так, маємо. Бо на Заході її досі слухають, розвісивши вуха.Ти переймаєшся, що скаже хуйлопропаганда?