Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фарион

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Трохи веселощів в тему. Друг зараз у Донецькій області, більше половини його підрозділу з Західної України, причому з російською в них зовсім бідося. Ну, друзяка харків'янин, йому це однаково, він українською навіть краще за мене спілкується. Поки були на півдні, там це особливого значення не мало - всі більш-менш звикли. А от де зараз - були під окупацією з 15 року, українську, та ще й характерним акцентом, сприймають, скажімо, не дуже привітно. Тепер мій друг - головний по перемовинам з місцевими та відповідальний за донесення політики визволення. Поки що працює на нашу користь, особливо після того, як їм там дещо полагодили вперше за 8-9 років.

Все, видать, забыли, что 35 лет назад прошли разговоры про "консервы КГБ" которые комитет закладывал в разные организации и движения. Тогда и ЛДПР всплыла и про комсомолцев переехавших к "демократам" . Тогда и пр Фарион упоминали, как одну из закладок КГБ. Сейчас пришлось вскрыть.

Трохи веселощів в тему. Друг зараз у Донецькій області, більше половини його підрозділу з Західної України, причому з російською в них зовсім бідося. Ну, друзяка харків'янин, йому це однаково, він українською навіть краще за мене спілкується. Поки були на півдні, там це особливого значення не мало - всі більш-менш звикли. А от де зараз - були під окупацією з 15 року, українську, та ще й характерним акцентом, сприймають, скажімо, не дуже привітно. Тепер мій друг - головний по перемовинам з місцевими та відповідальний за донесення політики визволення. Поки що працює на нашу користь, особливо після того, як їм там дещо полагодили вперше за 8-9 років.
І я додам веселощів. :)
Згадайте відео, як наші лопці узяли в полон одного русака, причепили йму гілку до спини, сказала, що то бомба й наказали привести тих хто ще там в кущах сидить. Він привів, ті раді, що доо своїх потрапили, й мова російська. :) А наші кажуть - А ми ****и, ги-ги...

Останнє редагування:
и еще вопрос, чего ее называют орлицей?? правильніше висліцею чи куркою обдристаною

и еще вопрос, чего ее называют орлицей?? правильніше висліцею чи куркою обдристаною
Памушо у неё гордый профиль. :D

И ещё, наверное, памушо бросается камнем вниз на курок-*****омовных и встромлюе в них мицни пазуры.

Та нунах.
С этими уговорами дойдём ещё, что *****ский язык защищать начнём.

Типа да
да вже ж все ми тут обсмоктали, за що цю курку послали ***. Пора вже забути. Може потім послухаєм висновок від СБУ за результатами розслідування. Якщо він взагалі буде..:) Не треба зараз розхитувати на радість ворогові..

И ещё, наверное, памушо бросается камнем вниз на курок-*****омовных и встромлюе в них мицни пазуры.
Да вже я приводив- вона сама себе так назвала, але тут же одразу й куркою видала "ко-ко-ко".:іржач:
До речі вона там начебто Швайку бере за руку (був такий депутат від харківської Свободи). Потім він ще й міністром побував..
А де він зараз?

Останнє редагування:
гордого профиля не увидел, ну да ладно
а можно поподробнее на кого она бросается и при этом что-то кому-то встромлюе :кінь2:
увидел только истерию и бросание какашками с кудахтаньем
впрочем что от законсперированной КПССной дурынды ожидать

гордого профиля не увидел, ну да ладно

а можно поподробнее на кого она бросается и при этом что-то кому-то встромлюе :кінь2:
увидел только истерию и бросание какашками с кудахтаньем
впрочем что от законсперированной КПССной дурынды ожидать
Якшо б Ви були поруч з нею, то не питали б. Ваше щастя, шо ви на дистанції.

До речі вона там начебто Швайку бере за руку (був такий депутат від харківської Свободи). Потім він ще й міністром побував..
А де він зараз?
Був у ТРО, позиціоннує себе в ВСУ.

https://www.facebook.com/ihor.shvayka/?locale=uk_UA

Щ стосується Фаріон, то нібито так:

"**** крайніх днів - це двобій між змістом і формою. Зміст - правдивий і не завжди приємний. Зовнішність - не завжди правдива. М’яко кажучи
?
"

nc_ohc=iFdui-A1P1kAX_cUJ3R&_nc_ht=scontent.fdnk1-4.webp

Да вже я приводив- вона сама себе так назвала, але тут же одразу й куркою видала "ко-ко-ко".:іржач:
А де він зараз?
Помню Швайку - высоченный с деревенской ******. И где?

По поводу орлов - был такой анекдот про Петьку и Василия Ивановича. Сидят оба на завалинке, мимо девки идут и громко так обсуждают их: "Один орел, а второй ****о". Петька встал, плечи расправил: "Ну, я полетел!". А В.И. ему в ответ: "Полетишь... как на лопате подбросят". Вот Фарион такая же орлица, с лопаты.

Останнє редагування:
По поводу орлов - был такой анекдот про Петьку и Василия Ивановича. Сидят оба на завалинке, мимо девки идут и громко так обсуждают их "Один орел, а второй ****о". Петька встал, плечи расправил: "Ну, я полетел!". А В.И. ему в ответ "Полетишь... как на лопате подбросят". Вот Фарион такая же орлица, с лопаты.
Когда то слышал,
Орел! Только не тот что летает, а тот что горы обсирает.

Назад
Зверху Знизу