Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Евакуюйте дітей

• Автор теми Автор теми utro
  • Дата створення Дата створення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

thumb-newsDocument-900x600-37e2.jpg
:D Это прекрасно :браво:
Мадам utro выписала "минус в карму" за пост об эвакуации из Купянска. :клас:
Что еще нужно знать о мадам utro ? Ничего. :D

З прифронтового міста Часів Яр евакуювали всіх дітей

Про це повідомив голова Часоярівської військової адміністрації Сергій Чаус.

«Немає дітей в Часів Ярі, останні діти були вивезені позавчора. Спільними зусиллями військової адміністрації, поліції, «Білі янголи», ми зробили цю роботу. Складно, боляче, але зробили», - заявив Чаус.

• Це лайк!
Реакції: utro
А, ну да, могучая кучка. Ну, будете общаться "в личке или даже не на хф" (с) обсуждаемое лицо. А там и гарику амнистия может подойти.
Меньше всего я нуждаюсь в советах где и с кем мне общаться :кручусь:

Меньше всего я нуждаюсь в советах где и с кем мне общаться :кручусь:
Vice versa, maam, vice versa... Однако, если utro свалит с ХФ, то придется изыскивать обходные пути. Именно это я и стремился донести, не стоило так быстро вставать в позу самки богомола.

Vice versa, maam, vice versa... Однако, если utro свалит с ХФ, то придется изыскивать обходные пути. Именно это я и стремился донести, не стоило так быстро вставать в позу самки богомола.
Так давайте всех, имеющих собственное мнение, забанят. Такая себе местечковая свобода слова. И хлопайте в унисон в ладоши под рассказы про скотовозки, вагины и дошкольников-*****асов

Так давайте всех, имеющих собственное мнение, забанят. Такая себе местечковая свобода слова
Свое мнение можно высказывать в спокойной манере, а можно всех матом полоскать, как вышеуказанный гарик и делал. Поделом.

У вас пробел в школьном образовании, я понимаю 90 -е не до учебы было, сейчас есть время доучиться
Зачем ? Если бы я знала эти ненужные подробности, у Вас не появилось повода учителя включить ))))

Но потом разочаровалась ( Учитель сам - слышал звон, да забыл откуда он...:незнаю:

На Харківщину повернули дітей, яких вивезли росіяни. Про це повідомив омбудсмен Дмитро Лубенець.
В Україну повернулися 15 українських дітей із мамами. До вторгнення діти жили в містах Харківської та Херсонської областей, окупованих на початку війни.

По
пресс-службы ХОВА, на сегодня в области официально зарегистрированы
470 тысяч вынужденных переселенцев, более
83 тысяч переселенцев — это дети.

С 16 по 22 марта 2023г. в Харькове родилось 36 детей
среди новорожденных - 18 мальчиков и 18 девочек.

Всего с начала войны в Харькове родилось 1994 ребенка.

Діти українських біженців за кордоном мають бути під захистом законодавства України.
Про це йшлося на засіданні Координаційного штабу захисту прав дитини в умовах воєнного стану, повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

На засіданні розглянули питання захисту прав дітей, які тимчасово перебувають за кордоном у зв'язку із збройною агресією РФ.

"Відомо, що у деяких іноземних державах підвищено вимоги до дотримання прав дитини. Тому виникають ситуації вилучення у батьків (інших законних представників) дітей органами іноземних країн", - заявили у Мінреінтеграції.

За наслідками наради Міністерству закордонних справ доручено звернутися з нотою до іноземних держав, куди евакуйовані українські діти. Країни мають повідомити, що у всіх випадках обмеження прав батьків та законних представників українських дітей необхідно передавати під юрисдикцію України.

"До наших дітей має застосовуватися національне законодавство. Органи іноземних держав мають розуміти, що наші діти перебувають за кордоном тимчасово", - зазначила глава Мінреінтеграції Ірина Верещук.

У п’ятницю, З1 березня, титуловані тренери Всеукраїнського професійного дитячого баскетбольного клубу «Push team»
проведуть безкоштовний майстер-клас для дітей віком від 4 до 17 років.

Захід відбудеться на мінус третьому поверсі підземного паркінгу ТРЦ “Нікольський”.
Початок - о 16:00.
Після тренування учасники отримають подарунки від організаторів.

Эта тема вытерпит все. Даже воровство. Да, Sefida?

Назад
Зверху Знизу