Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ЕС, ТС, независимость? (можно переголосовать!)

Каков Ваш геополитический выбор на текущий момент

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    4084
На себя оборотитесь. Причина - в Вас, а не в людях (см. пост выше).
У мені? :іржач:
Коли ЖКХ вдруге прокотив наш будинок з ремонтом вікон у під'їздах, то напередодні зими з 8-ми квартир нашого під'їзду лише з двох вирішили полагодити їх власними силами та лише з трьох виділили на це кошти. Звичайно ж, одна серед них - моя квартира.
Коли у під'їзді невідомі позрізали антенні кабелі, лише з половини квартир нашого під'їзду виділили кошти на кодовий замок, за домофон вже годі і говорити, а також і про безліч інших організаційно-технічних питань, що пов'язані з нашим будинком.

Може.

А общественная деятельность Вам противопоказана, Вы - недобрый человек. Почитайте свои посты - в основном это ругань и злоба. К таким люди не тянутся, сами понимаете. :(

Я і не лізу займатися громаською діяльністю, але весь ваш висер каже про те, що ви ще й у людях не розбираєтесь, а це для громадського діяча дуже погана характеристика.

У мені? :іржач:
Коли ЖКХ вдруге прокотив наш будинок з ремонтом вікон у під'їздах, то напередодні зими з 8-ми квартир нашого під'їзду лише з двох вирішили полагодити їх власними силами та лише з трьох виділили на це кошти. Звичайно ж, одна серед них - моя квартира.
Коли у під'їзді невідомі позрізали антенні кабелі, лише з половини квартир нашого під'їзду виділили кошти на кодовий замок, за домофон вже годі і говорити, а також і про безліч інших організаційно-технічних питань, що пов'язані з нашим будинком.
Може.
Так шо? Не смогли организовать людей?
А нам вот надо было выкрасить газовую трубу - обсудили вопрос на заседании домкома (еще *******изованного) обратились к жильцам дома скинуться почуть-чуть и поручили председателю домкома почистить и покрасить трубу. Стоит красавица как новенькая.

Так предъявите. Или для Вас соврать - это пара пустяков?

Я і не лізу займатися громаською діяльністю, але весь ваш висер каже про те, що ви ще й у людях не розбираєтесь, а це для громадського діяча дуже погана характеристика.
Может, и не разбираюсь, а дело свое делаю :)

"шановний",от скажіть,чого вас так турбують українські політичні проблеми,мені дуже цікаво.А бо ж як ви писали "прикольно"?Так ваш головний "прікол" главстерх всея руси!От де прикольно!Пийте російську горілку,або ж якщо грошей не вистача то "стекломой" і будьте щасливі,навіщо сюди лізти.Незрозуміло.
И какой же Вы непонятливый :)

Так шо? Не смогли организовать людей?

Просто їм
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

І коли ви це реально відчуєте (бо судячи з того, що ви й досі літаєте у хмарах, практикою ви себе ще й досі не отяжували), то буде прикро від марної праці та часу, витраченого на хибний напрямок.

Так предъявите. Или для Вас соврать - это пара пустяков?

и тут же говорите об утопичности моей идеи :)

для Вас соврать - это пара пустяков (с)
А потім лупати оченятками та казати "це не я"!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

І що? Це чий форум?

Останнє редагування:
для Вас соврать - это пара пустяков (с)
А потім лупати оченятками та казати "це не я"!
Так це ж я повторював за Вами :)
Якщо вам і вдасться побороти бар'єр "усім *****", то на певному рівні капітал все одно перехопить керування. Ви абсолютно безідейна людина. Я утопічність цієї ідеї усвідомив ще років десять тому, хоча також вважав такий підхід перспективним та ефективним.

Крім того, всі ідеологичні документи, що представлені на ХФ (проект Доктрини народовладдя, проект Ідеології гармоничного суспільства), розроблені колегіально і я ніколи не казав, що це - моі ідеї!

Останнє редагування:
А разве Ленин занимал должность Генсека?
Марк Иванович?????

Гаврош.
Ленин - нет. Поэтому я и писал
Сообщение от Марк Зобов
Это при Ленине так была организована власть. При Сталине - по другому, при Хрущеве - по третьему
На что Вы мне и ответили
Марк Иванович!
И Ленин, и Сталин, были Председателями Совета Народных Комиссаров, а затем Сталин и Хрущёв были Председателями Совета Министров СССР.

І що саме ви повторили за мною? ;)
Про ідею!

І де це у моєму пості, процитуйте, будь ласка.

Ви в своему посте кажете про мою безідейність, а я і відповідаю, що це крівда, у мене є ідеі - моі ідеі, тобто ідеі, які я сповідую. Це насамперед ідея Г.С.Сковороди про щастя. І Ви це дуже гарно знаете, що я ніколи не казав, що я - автор ціх ідей. Більш того, я всюди пишу, що все вже сказано і нищо не ново під місяцем. Але ж Ви пишете

У тому ж і річ, що ідея не ваша, а давно висрана...

Це Ви так про ідею Г.С.Сковроди про щастя? :)

Хіба заборонено працювати будувати будинок і цікавитися політикою?.
Ти диви який розумний *******,аж прємно,нашою мовою володіє.А як зветься стиль у якому побудовано ваш будинок?У нас будують більш з цегли та каменю,а у вас багато дерев"яних конструкцій.
Але ж в загальному контексті,гадаю,що ваш особистий добробут нікого на цьому форумі не цікавить.

Звичайно казали. Навіщо ж брехати? Тим більше я вам цитату вашу надав, де ви їх називаєте своїми.
Своїми не в сенсі авторства, а сповідування. Але ж Ви мені що закидаете

Сообщение от lichiy
У тому ж і річ, що ідея не ваша, а давно висрана...

Ви різницю відчуваєте, чи Вам без різниці? :)

Ти диви який розумний *******,аж прємно,нашою мовою володіє.А як зветься стиль у якому побудовано ваш будинок?У нас будують більш з цегли та каменю,а у вас багато дерев"яних конструкцій.
Але ж в загальному контексті,гадаю,що ваш особистий добробут нікого на цьому форумі не цікавить.
За всіх відповідати, не маючи на це права, - це не демократично :)

Своїми не в сенсі авторства, а сповідування.
Ви возумієте, що вираз "мої ідеї" виражає її авторство, а не сповідання. Досить вже вужом крутитися.

Ви різницю відчуваєте, чи Вам без різниці? :)

Якої ще різниці? :рл:

Ви возумієте, що вираз "мої ідеї" виражає її авторство, а не сповідання. Досить вже вужом крутитися.
Якій вуж, знайдите хоч одну ідею, про яку я казав, що це - моя ідея!

Я же Вас саме про це і прохав

А де я казав, що це "моя ідея"? Щось не пам'ятаю? :)

Я чекаю :)

Якій вуж, знайдите хоч одну ідею, про яку я казав, що це - моя ідея!

Я же Вас саме про це і прохав

Я чекаю :)

и тут же говорите об утопичности моей идеи :)
Буду макати в цю цитату, поки ви не припините прикидатися шлангом.

Буду макати в цю цитату, поки ви не припините прикидатися шлангом.
Можете макать себя сколько угодно, но моей идеи в смысле авторства Вы никому предъявить не сможете, поскольку я об этом нигде не заявлял.

Назад
Зверху Знизу