Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Электрофлуд :)

• Автор теми Автор теми RUH
  • Дата створення Дата створення
Ну у мене лише фриланс, але у нас.
По цих фрилансерських сайтах нічого серйозного жодного разу не траплялося, лише дрібниці по 100 баксів.

А ще вони там йобнуті усі - все на ардуїнах пилять, навіть серйозне, що у серію піде.

SPL теж там обговорювати? ;)

Останнє редагування:
эм, прошлый день конечно проходил примерно так

1325177348_28_11d.webp

но андруны редки и на удивление вылазят обычно из Китая, а деньга вполне приличная, сегодняшний прайс, не айс, обычно лучше
dfgdfg.webp

как вам кстати работа яндекса, ВМ и прочих... товарищи по лёгкому спизданули все счета до нескольких тысяч, кто попал :D ?

Останнє редагування:
А это где такое предлагают ?
это freelancer.com
их таких куча c разными подходами, есть odesk, elance... По началу набиваете рейтинг на "быстрых" проектах, в идеале просто подсказыванием, тот же форум по сути получается, только вдумчивей, а не и_так_сойдёт. Дальше уже нормальные проекты и подкидывание от прошлых заказчиков напрямую.
Есть отечественные FL.com ,
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
из почти вменяемых, но порядок цен и количество на порядок меньше, это так, на случай расслабухи.

ну и совсем на случай страшного бодуна
, тут ставка на массовость, одно задание делается все толпой, потом выбирается нечто среднее по больнице, никаких знаний не требует, задачи аналогично элементарные, сиди да тыкай в экран.

Останнє редагування:
из почти вменяемых, но порядок цен и количество на порядок меньше, это так, на случай расслабухи.
Ніколи там не бачив нічого пов'язаного з електронікою.

редко, но бывают, сам делал несколько :), мелочь всякая в большинстве случаев, для души.

fwefwej.webp

парам пам пам сделать Датчик шума

Останнє редагування:
как вам кстати работа яндекса, ВМ и прочих... товарищи по лёгкому спизданули все счета до нескольких тысяч, кто попал :D ?

Яндекс - ****о.
ВМ - ****о.
У меня крилл.
Росийкие сервисы - ****о по умолчанию. Особое ****о - Mail.ru

Я і не казав, що спл якось відноситься до ртос. Просто вважаю, що нічим принципіально у плані постити туди чи сюди не відрізняються. Ну і обговорювати не ОС взагалі пропоную, а лише окремі їх екземпляри чи порти для мк.

Ну а питати загалом поки нічого. Зупинився звичайно на фріртос - бо купа інфи, для початку корисно. Хоча загалом вони на 99% однакові, лише функції трошки різняться. У коксі, наприклад, незрозуміла мулька з передачею кількох аргументів одним - 4шт по байту треба зібрати у один лонг та передати. У трітХ навпаки купи лівих аргументів. Ну і так далі, все не як для людей.

А що до відчуттів від використання ОС - я у захваті. Може я нуб звичайно, але я ніколи не стикався з проблемою нетачі ресурсів на армі, тож ОС, шедулер якої сам реалізує багатозадачність, обмін даними між задачами та синхронізацію, це просто казка для мене. Критичне у переривання та високопріорітетні таски, а все інше хай шедулер довбиться. Поки що ті ж задачі, що раніше вирішував без ос, нереально простіше даються.

Не совсем понятно, про какие аргументы идет речь!? Если ты про передачу аргументов задаче, то передаешь ссылку приведенную к своему типу переменной. Если ты про общение между задачами, то для этого существуют другие инструменты, типа сообщений или очередей сообщений. Ну или на крайняк глобальные переменные, но тогда с использованием мютексов.

Да яка різниця де це таке неподобство?
Я як тільки побачив - одразу забив. Читабельність **** буде так передавати параметри. Процесорний час вже не рахуємо.

/**
* @brief Create a task
* @param[in] task Task code entry.
* @param[in] argv The parameter passed to task.
* @param[in] parameter Task priority + stack size + time slice + isWaitting.
* @param[in] stk Pointer to stack top of task.
* @param[out] None
* @retval E_CREATE_FAIL Fail to create a task .
* @retval others Valid task id.
*
* @par Description
* @details This function is called by application to create a task,return a id
* to mark this task.
*/
OS_TID CreateTask(FUNCPtr task,void *argv,U32 parameter,OS_STK *stk)
{
code
}

Останнє редагування:
Как хочешь, забил или забыл - дело твое. :) Нормальная система.
Не знаю где ты откопал выше написанное - чепуха какая то :confused:
Вот создание задачи из оф.дока -
Код:
 [COLOR="Blue"][B]OS_TID  CoCreateTask 
(
FUNCPtr      task,
void*        argv,
U8            prio,
OS_STK*    stk,
U16          stkSz,
);[/B][/COLOR]
Description:
Create a task and return its ID.
Parameters:
[IN] task
The function which create the task
[IN] argv
The parameter list of the function
[IN] prio
The priority of the task
[IN] stk
The starting address of the task stack
[IN] stkSz
The size of the task stack(its unit is word)
Returns:
Task ID,      Create successfully.
-1,            Failed to create.

Вот создание задачи из оф.дока -
Не знаю що там пишуть у офф доках, але це я відкопав з файла tasks.c з останньої стабільної коксОС ;)

Може вони зрозуміли свої помилки та почали виправляти, але я вже забив на них.

Не знаю що там пишуть у офф доках,
TNX!
В цитатник Мао!

Нормальная система.
Нормальная.
Вот только где эта грань,которую нужно перейти,чтобы пересесть на RTOS?
В моих проектах пока сделано так: инит периферии и цикл форевер.
Шухер случается от дерганья ноги/ног.

Останнє редагування:
Ну може обновили вже. Я пару місяців як переставив вінду та ставив автоматом останній кокс, котрий логічно ставить останні стабільні версії усього.
Але всеодно залишається ще одна лажа - вказівник на початок стеку як один з аргументів. Я категорично не хочу руками рулити пам'яттю.

Нормальная.
Вот только где эта грань,которую нужно перейти,чтобы пересесть на RTOS?
В моих проектах пока сделано так: инит периферии и цикл форевер.
Ну як би у всіх так. Але увесь сенс у тому, щоб некритичні до часу таски просто віддати шедулеру та забити, використовувати готові захищені методи передачі даних, синхронізації та контролю доступу.

Мені теж здавалося колись, що ОС це складно та лише для крутих проектів. Насправді вона для простих проектів, а точніше для тих, що ресурси проца використовують не повністю.

Останнє редагування:
это freelancer.com
их таких куча c разными подходами, есть odesk, elance... По началу набиваете рейтинг на "быстрых" проектах, в идеале просто подсказыванием, тот же форум по сути получается, только вдумчивей, а не и_так_сойдёт. Дальше уже нормальные проекты и подкидывание от прошлых заказчиков напрямую.

ну и совсем на случай страшного бодуна
, тут ставка на массовость, одно задание делается все толпой, потом выбирается нечто среднее по больнице, никаких знаний не требует, задачи аналогично элементарные, сиди да тыкай в экран.

Спасибо

А немає ні у кого отакої штуковини? Хочаб однієї. А то треба поскоріше, а у нас 1шт 170 грн важить :рл:
SHARP GP2Y0D810Z0F - ік датчик присутності.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу