Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Электрофлуд :)

🟠 22:35 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 22:35 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Нипонял, может кто найдёт подвох.

Были там полевики перебитые по фуджи которых они даже не производят, на деле были хилые 500вольтовые, эти аналогичные?
Ага, отрицательных мало, но пишут что выпайка попадает.

• 🟠 22:35 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Хто так жорстоко Вестгейр'а і його тему пристукнув? :(

Хто знає скільки реальних Ват в Дремелі?
Написано 130 Вт, споживання.
ККД колекторного моторчика підозрюю шо 50%.
130*0.5 = 65 Вт.
Далі оці 65 Вт, то номінал чи з врахування короткочасного перевантаження?
Короткочасно перевантажити моторчик можна і в два і в три рази.
65/3 = 21.7 Вт.
Там 20 Вт моторчик?
Типу совєцкого ДПМ-35 ?
Я чув, шо з таких моторчиків роблять саморобні дремелі.
Хто знає буде співмірно з реальним Дремелем чи гірше?

ПС. Я не про шидкість питаю. І не про момент. Я чисто про потужність. Цікавить тільки питання потужності, про інше я не питаю.

ДПМ хуже, очень. Если вы конечно не аналогичный хлам планируете купить, а что-то минимально нормальное.

-----------------------

А у нас аналогично? Может кто толкнуть в сторону информации как это у нас.

Я купувати нічого не буду.
У мене є асинхронний мотор, його і буду розкручувати перетворювачем.
Мене цікавить тільки механічна потужність Дремеля.
Потужність на валу.
Або номнальний момент Дремеля в Нютоно-метрах при номінальній швидкості, без перегрузки.
Або можна Проксона.
Цікавлять дані, яких я не знаходжу в інструкціях.
Їх навмисне приховують чи шо?
Шо то за дурна китайська традиція, писати електричну потужність і не писати механічну?
Чого дорогі фірми таким займаються?

Механическая мощность очень зависит от характера нагрузки.
Это только для двигателя вентилятора приводят механическую мощность-полезное действие.

Для всіх без винятку двигунів є поняття номінальної механічної потужності.

случайно заметил, он в главном мелькал по политическим темам
Ага, але вроді ніякого страшного криміналу я за ним не засік -- так собі, пошук договорняків і конспірологія... Бо хотілось би знати -- ЗА ЩО так, а то ще й самому нехотячи нарватися на таке можна (((

Є на форумі кончені модери, що агряться та банять отак за думки окремі від своїх. Вишукують старі пости, іноді кількарічної давнини, до яких можна докопатись, щоб навішати попереджень до бану. А буває навіть просто з-за власних особистих причин, хз критичні дні може. Мене не раз так банили - попередження за простий пост з офтопом в балці, наприклад, потім ще 4 подібних за якусь фігню у порядку, у якому вони йдуть в історії постів в профілі, іноді реально кількарічної давнини, й перманентний бан за кількістю попереджень.
Раджу чекати, коли дімокс зайде на форум полялякати, найчастіше в головному, та у відповідній темі попросити розбанити.

Останнє редагування:
Є на форумі кончені модери, що агряться та банять отак за думки окремі від своїх.
Зберіг в .txt дві сторінки з його теми. Нє, ну чувачка трохи заносило, але з ним цілком можна було подискутувати...

Вкладення

• почему на Дон ОГА не бросили спец наз в 2014том.zip
    13.1 КБ · Перегляди: 58
Ну я хз наскільки там його заносило, то не моя справа та мені воно жодного разу не цікаво. Просто написав про те, що буває. Сам стикався не раз, в тому числі з явним агром на особистих підставах якогось модера в вело балці. Тупо на рівному місці бах і вишукав до чого доєбатись, при чому ПЕРШИЙ пост теж давній - тобто першочерговий агр навіть навіть не на пост, де я, може, порушив, а просто так чогось згадав за мене, загрився та пішов шукати в профіль за що можна навішати.

Доречі раджу всім не витрачати час в нікуди та в політичні теми не ходити. Ну а розділ відповідний взагалі видалити.

Останнє редагування:
Не було такого, а от таке було. Перше попередження за пост дворічної давнини у темі, що не апалась, та ще 4 у різних розділах за наступні пару хвилин по списку постів у профілі.

10:26 Истекло
10:25 Истекло
10:24 Истекло
10:24 Истекло

На работе женщины достали слушать говнорадио. При чем иногда доходит до абсурда когда 3 рабочих места на 10и квадратных метрах и у каждой своё радио на своей волне. Тишины априори не бывает, даже если все молчат.
Внимание вопрос - как-то подавить радиосигнал чтоб нихрена не ловило можно? Или еще какие-нибудь пути решения?

:D

На работе женщины достали слушать говнорадио. При чем иногда доходит до абсурда когда 3 рабочих места на 10и квадратных метрах и у каждой своё радио на своей волне. Тишины априори не бывает, даже если все молчат.
Внимание вопрос - как-то подавить радиосигнал чтоб нихрена не ловило можно? Или еще какие-нибудь пути решения?
Если это "ФМ" диапазон, я использую блок СК-М-24-1(2) и немножко других деталей для "экспериментов с радиовещанием".

:D

Сказки, особенно про дроссель и размагничивание кассет.

Я пытался видеокассеты так размагнитить - кассета аж подпрыгивала внутри петли размагничивания - даже на глаз качество фильма не упала, а не то чтобы полностью стереть:)

Внешние слои ленты экранируют внутренние.

Назад
Зверху Знизу