Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Кажется, батарейки любят течь при глубоком разряде. За это тоже не поблагодарят.не должен, он не в курсе что вы туда закините, за убийство аккумуляторов вы тоже не поблагодарите, он должен предусматривать отключение на нужном уровне, а не высасывание в ноль.
Подскажите, кто мотает трансформаторы. Никак ник не вспомню.
(оффтоп вкл)
Мехвод 80-го левела:
(оффтоп выкл)
Стільки виробників печатних плат, зі зручними онлайн формами замовлення - заповнив, заплатив і чекаєш. Не можу такого знайти для гнучких плат. Рег, вимоги, вони подумають, скажуть ціну, ...
Не хочу я нічого цього робити, мені потрібні прості плати без особливих вимог - хочу заповнити форму, заплатити й чекати.
І тим паче не хочу спілкуватись з нашими виробниками.
Невже попиту на флекс немає? Чи вони настільки важчі у виробництві?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ну і звичайно ж
Мені хтось по флексу такого підкине?![]()
не понял... $22 с доставкой 10 плат 100Х100. Чем больше плат - тем выгоднее, но из за веса растет доставка.Поки що кращий варіант, що знайшов - 100 баксів за 10 40*40мм платок. 50 плати + стільки ж доставка. Нормального сервісу, що займається цим на постійній основі, а відповідно й має налгоджену схему робити дешево невеликі кількості та їх слати звичайною поштою не знайшов...
Ледащий я став...
бисёдзеНу кинув би посилання. Хоча зараз і піздно вже, але на майбутнє.
для работы инструментами с БП нужно развязанное питание, можно 220:220 или из двух одинаковых трансформаторов. А если есть дросселя от старых ламп:
...
мощность там ватта три от силы, гудят немного, но на мозги этого более чем достаточно. Как вариант "задаром" вполне.
бисёдзе![]()
Само собой.для работы инструментами с БП нужно развязанное питание, можно 220:220 или из двух одинаковых трансформаторов. А если есть дросселя от старых ламп: