Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Единый электронный билет в городском транспорте

• Автор теми Автор теми ATmega88
  • Дата створення Дата створення
Утром пополнился на 70 грн в терминале,а начислили по факту 84 грн,чего то не понял я...

Даже страшно представить, сколько спиздят потом. Быстрее выкатывай все, пока не *******и.

Всем здравствовать! Только на днях узнал о льготном E-ticket в горэлектротранспорте г. Харьков (например, для инвалидов). Собрал документы и в Мегобанк. Там говорят - уже документы не принимаем. Обращайтесь в Центр Админуслуг по месту жительства. Я - туда. Там говорят - уже прием документов закончился. Обращайтесь в районное управление соцтруда и защиты. Я - туда. Там говорят - мы занимались льготными E-ticket только для ветеранов труда. И что теперь мне делать? Куда обратиться? Кто в теме, подскажите!!!!

Держите пожалуйста в курсе, как узнаете... та же проблема. (((

А если потеряете или украдут? Никогда не пополняю на такие суммы... максимум - 50 грн.
а чому не кожного разу? як разовий. ще кредитувати!
зі. зазвичай маю не меньше сотні на рахунку. тому ніколи не стою в черзі щоб поповнити та не маю проблем з непрацюючими терміналами.

купил в метро е-билет. 36грн отвалил за пластик

А должен был получить с ним ШЕСТЬ поездок трамвай/троллейбус или четыре в метро и 4 грн. осталось бы.

Но лохторат сношают по-полной. Поголовье даже не мычит!

А должен был получить с ним ШЕСТЬ поездок трамвай/троллейбус или четыре в метро и 4 грн. осталось бы.

Но лохторат сношают по-полной. Поголовье даже не мычит!
повинен взагалі їздити безкоштовно!!!!!!!
ЗОБОВ'ЯЗАНІ !!!!111

До чого зобов'язанi?

Пiдприємство надає послугу проїзду у наземному громадському електротранспортi. Той коштує 6 грн. Отримувач послуги повинен одержати шiсть поїздок.

Натомiсть його позбавляють сплаченої послуги й нагинають платити за її носiй. Шматок пластику з чiпом. Й кого при цьому пошивають у дурнi?

Чи, може, окремо платити за папiр, на якому друкується разовий квиток у метро? Ой, це вже бiзнес-iдея Крадщому!..

Якось у Запорiжжi (рiк десь 1988-1989) у тролейбусi перевiряли квитки. Здається, на дамбi Днiпрогесу це було :) Сунув перевiряючiй Т-Тр за 1.80 руб./мiсяць (студентський). Та менi: "Та це ж Харкiв!". "Погляньте нижче, - кажу, - дiйсний на територiї УРСР!"

Проковтнула. Мовчки. А в Українї зараз "Всякому городу нрав i права"©...

До чого зобов'язанi?

Пiдприємство надає послугу проїзду у наземному громадському електротранспортi. Той коштує 6 грн. Отримувач послуги повинен одержати шiсть поїздок.

Натомiсть його позбавляють сплаченої послуги й нагинають платити за її носiй. Шматок пластику з чiпом. Й кого при цьому пошивають у дурнi?
Чого не починали з карток метрополітену? вони ще як були контактні, вже ПРОДАВАЛИСЯ. (точніше, будемо відверті, спочатку це називалося ніби залогова вартість, але згодом воня якось стала ціною купівлі картки навіть для тих хто її не мав наміру купувати)
так і тут. ніхто не зобов'язує ( :))))) ) користуватися саме карткою. є ж альтернатива - разовий квиток. тому той хто хоче додаткових зручностей (знов ха-ха) може отримати додаткову платну послугу - купівлю картки-носія. це окрема послуга, і ніхто не обіцяв її безкоштовною.
наприклад я б, як картка за 36грн містила повну суму на балансі кожного разу купляв би нову. а КраДший (тут чудово переклад стає однокорінним з "Краде" ;) ) недораховувався б собівартості карток, принту, обслуговування у гаманці.
ці картки наприклад можна безкоштовно використовувати в різноманітних скуд і т.ін.

Ничего, после отмены карт метро, появятся карты Ё-маршрут, по которым можно будет ездить электротранспорт + маршрутки. Как запустят нормально эти карты, то карты Е-тикет отменят и т.д.

а КраДший (тут чудово переклад стає однокорінним з "Краде" )

Застережую свiй копiрайт - вперше вигадав та використав
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
;)

Щодо СКУДа... Доки керує паскуда - навiть не мрiй...

Застережую свiй копiрайт - вперше вигадав та використав
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
;)

Щодо СКУДа... Доки керує паскуда - навiть не мрiй...
з'являться кошти по роялті, згоден перерахувати в повному обсязі ;)

справа в тому, що продаж картки за нульовою ціною не має сенсу в такому вигляді. в якості заохочення, як промо або при передплаті значної сумми-цілком можливо.

Всем здравствовать! Только на днях узнал о льготном E-ticket в горэлектротранспорте г. Харьков (например, для инвалидов). Собрал документы и в Мегобанк. Там говорят - уже документы не принимаем. Обращайтесь в Центр Админуслуг по месту жительства. Я - туда. Там говорят - уже прием документов закончился. Обращайтесь в районное управление соцтруда и защиты. Я - туда. Там говорят - мы занимались льготными E-ticket только для ветеранов труда. И что теперь мне делать? Куда обратиться? Кто в теме, подскажите!!!!

я туда, я сюда, и нигде не был, выдают пенсионерам, при чём здесь (например, для инвалидов), прочитайте кому выдают, где там инвалиды.
Собрал документы и в Мегобанк, какие там анкета была 2 года назад, телефоны они собрали, и отлезли в сторону.

До чого зобов'язанi?
Чи, може, окремо платити за папiр, на якому друкується разовий квиток у метро? Ой, це вже бiзнес-iдея Крадщому!..
Ты сравниваешь *** с пальцем. Бумажка билета стоит 0,01 копейки, то есть практически ничего. Метрокарта и Е-тикет стоит гораздо дороже. И берут за них деньги ещё и для того, чтоб всякое ***** относилось ответственно к её сохранности. А были бы они бесплатные, их бы ломали, палили, курочили и т.п. и бесплатно получали бы новые.

Ты сравниваешь *** с пальцем. Бумажка билета стоит 0,01 копейки, то есть практически ничего.
жартуєш, дядько?
у нашого крокодила аренда програми для генерації коду кожного разового білета в метро дорожче коштує.
а ти рівняєш його собівартість і ітогову вартість ;)

А меня интересует вопрос с пополнением етикета. У меня на входе метро нет терминала для пополнения, дежурная сказала, что проходимость маленькая и не поставят. Это получается, что нужно на другой ход ходить. Везде стоят терминалы и только мне так не повезло?

А меня интересует вопрос с пополнением етикета. У меня на входе метро нет терминала для пополнения, дежурная сказала, что проходимость маленькая и не поставят. Это получается, что нужно на другой ход ходить. Везде стоят терминалы и только мне так не повезло?
Везде. А что за станция без терминала?

Назад
Зверху Знизу