да не пиши глупости
"из грязи - в князи" - твоя цитата. Из грязи в Москву - это круто, конечно!))) не спорю
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
да не пиши глупости
нея из Москвы сначала
![]()
Машиностроение, Авиация.
пусть придут нормальные правители в Украине, нормальные депутаты, выбирайте не по словам и харизме, выбирайте по наличным действиям,

здарова ****!прощавай, Європа!
![]()
прощавай, Європа!

"Рабинович напел" (с)а вы туда вступали?
Я ж даю вам слово, що якщо ви приймете рішення на РНБО підписувати Угоду, я в той же день звернуся до європейських лідерів із проханням підписати Угоду без виконання частини критеріїв, в тому числі які стосуються мого звільнення. Я не знаю, чи дослухаються вони до мого прохання, але я зроблю все, що в моїх силах, для підписання Угоди.
Запам’ятайте мою третю пораду і думайте про успішність країни, за яку ви відповідаєте, а не про банальне збереження влади будь-якою ціною, і успіх знайде вас сам. Він не забариться.
это не у него,а у русских...не , это просто у тебя перекос во внутричерепном пространстве
гм..странно..неужто народу ещё есть что терять?ей терять нечего
не знаю как письмами,но народом точно подтираются...интересно она ему электронные пишет письма или бумажные по почте.
если бумажные то ими наверное подтираются
Пускай лучше будет продано дяденькам из Евросоюза чем бесплатно отдано мудакам из России..все производства выкуплены богатыми дяденьками из Евросоюза