Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я на днях бачила. На Холодній горі. Такий інопланетянин. 😁
Йому рукою ,,привіт,, а він присідає у відповідь і як кружляє на місці. Ще й пищить-свістить.
Давали його фоткать на відстані. Я не наважилась. Поліцейський срібний собака. 😁
Хоч іди кататися на метро цілий день:D

Я на днях бачила. На Холодній горі. Такий інопланетянин. 😁
Йому рукою ,,привіт,, а він присідає у відповідь і як кружляє на місці. Ще й пищить-свістить.
Давали його фоткать на відстані. Я не наважилась. Поліцейський срібний собака. 😁
Так, з ним купа людей фоткалася. Він ще й по сходах ходив.

Так, з ним купа людей фоткалася. Він ще й по сходах ходив.
Цього не побачила. Народ був в ажіотажі, штовхалися, щоб якісне фото зробити.
Хтось присів і ,,йди до мене,, Хтось киць киць. Йому -який киць? А як його покликати? Тю, пес Патрон.
Який Патрон, він не рудий. Дітлахи у захваті.
Мені настрій підняло. Це було так здорово!

Цього не побачила. Народ був в ажіотажі, штовхалися, щоб якісне фото зробити.
Хтось присів і ,,йди до мене,, Хтось киць киць. Йому -який киць? А як його покликати? Тю, пес Патрон.
Який Патрон, він не рудий. Дітлахи у захваті.
Мені настрій підняло. Це було так здорово!
Так, я теж отримала дозу позитиву. Єдине шкода, що все це з такого сумного приводу робиться.

А під вечір позитив зник. Зідзвонилася з квартиранткою, у нас виникло непорозуміння з оплатою, а потім набрала сусідку. Ну і вона мені розповіла, що кошачим лотком тхе аж у коридорі, і аж так, що вона відчиняє вікно провітрювати. Тобто ото як я приїздила, і воно смерділо, то все так і залишилося. Ви уявляєте що там твориться у кімнаті, якщо провітрюють коридор? Буду її виселяти. Не знаю як, бо хотілося б якнайшвидше, а де вона швидко знайде нове житло... Так ще й в неї проблеми з грошима. Мала мені віддати залог в кінці минулого місяця - так і не віддала. А вже нова оплата завтра за графіком.

Коли Степан Гіга замовить у мого знайомого, щоб той написав йому шлягер?
Вже не замовить... :(

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У п’ятницю, 12 грудня, у віці 66 років у Львові внаслідок хвороби помер народний артист України, відомий естрадний співак Степан Гіга.

1765576746879.webp

А під вечір позитив зник. Зідзвонилася з квартиранткою, у нас виникло непорозуміння з оплатою, а потім набрала сусідку. Ну і вона мені розповіла, що кошачим лотком тхе аж у коридорі, і аж так, що вона відчиняє вікно провітрювати. Тобто ото як я приїздила, і воно смерділо, то все так і залишилося. Ви уявляєте що там твориться у кімнаті, якщо провітрюють коридор? Буду її виселяти. Не знаю як, бо хотілося б якнайшвидше, а де вона швидко знайде нове житло... Так ще й в неї проблеми з грошима. Мала мені віддати залог в кінці минулого місяця - так і не віддала. А вже нова оплата завтра за графіком.
Якесь фатальне невезіння з арендарями:(

Якесь фатальне невезіння з арендарями:(
Тому що треба не погоджуватися на перших-ліпших, а перебирати. Боялася, що ніхто не знайдеться, як минулого разу було, то й вхопилася.
Вона мені вже від ранку мізки винесла.
Вже треба платити за наступний місяць. Кажу прийшли сьогодні хоча б 1000. Ні, давайте викликати ріелтора, з нею будемо розбиратися і з'ясовувати.
Якась тугенька. Я ей пів дня сьогодні талдичу - заплати, а тоді думай що ти далі хочеш, чи живеш, чи з'їжджаєш. Вона все по колу, типу нічого не розуміє, давайте з ріелтором. Ну не знаю, якщо зможе завтра ріелтор приїхати. Скажу хай виселяється.

• :(
Реакції: E.N
Вона буде типу незалежний експерт 🤣
Гроші не проплачені за оренду. Запитайте експерта, за чий кошт буде ремонт, щоб убрати котячі вонидлики ( бідні коти). І що наступний експерт зараз буде з захисту прав тварин .
Не кажучи вже про те, що якщо орендар не сплачує оренду, то це незаконне заволодіння чужим майном і буде поліція з дільничним інспектором.

Гроші не проплачені за оренду. Запитайте експерта, за чий кошт буде ремонт, щоб убрати котячі вонидлики ( бідні коти). І що наступний експерт зараз буде з захисту прав тварин .
Не кажучи вже про те, що якщо орендар не сплачує оренду, то це незаконне заволодіння чужим майном і буде поліція з дільничним інспектором.
Та ріелтор на моєму боці, вона взагалі вмовляє мене додати опалення, хоча я їм обіцяла, що вони за нього не платять.
Тут питання в тому, що я вже хочу її виселити і вона злякалася. Бо заплатила ріелтору 2000, і це знов треба платити і шукати нове житло.

Та ріелтор на моєму боці, вона взагалі вмовляє мене додати опалення, хоча я їм обіцяла, що вони за нього не платять.
Тут питання в тому, що я вже хочу її виселити і вона злякалася. Бо заплатила ріелтору 2000, і це знов треба платити і шукати нове житло.
Та хоч що добавляйте, якщо люди не сплачують і замість того, щоб вирішити, як будуть погашати борг, притягують ріелтора - це недобрий знак ....
Зрозуміло,що війна, з грошима може й тимчасова проблема, но вона ж ще й засеріть вам житло.
🫢

Та хоч що добавляйте, якщо люди не сплачують і замість того, щоб вирішити, як будуть погашати борг, притягують ріелтора - це недобрий знак ....
Зрозуміло,що війна, з грошима може й тимчасова проблема, но вона ж ще й засеріть вам житло.
🫢
Просто там зі сплатою вийшло непорозуміння, вона думала, що без комунальних, бо я сказала, що опалення входить в суму, яку я назвала. А тепер з'ясували, що плюс комунальні, це ще 500 грн. От вона і хоче з ріелтором з'ясувати чи я її не дурю. Бо я розповідала, що восени здавала лише за 2000+ світло. І що для неї опалення буде входити в ці 2000. Про комунальні розмова не зайшла, але в договорі під диктовку ріелтора вона своєю рукою написала: + комунальні. А тепер каже, що думала, що це лише про світло. Ну, вона трошки тугенька, це факт, по ній видно, треба не один раз пояснювати. Тут просто не домовилися як слід. Ото вона й хоче розібратися.
Але все інше - то її провина: залог, не сплачений вчасно, і вонь у кімнаті. Тому таких мені не треба.

Назад
Зверху Знизу