Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Підріс, прижився, знахабнів :D

photo_2025-11-11_19-56-06.webp
Та ладно. Ще все попереду. Тьотя Мура.
_20251116_101542.webp

Почала дивитися серіал - комедію ,,Правдива терапія,, Перший сезон увесь є.

Врач, психотерапевт, після особистої драми, психанув, і почав казати пацієнтам, що він насправді думає про їх фобії та маячню.
Пацієнти ,мягко кажучі, були ошелешени. І почалось.
_20251116_124306.webp

А це з дядьком Гарі :)

IMG_20251109_190450.webp
У мене такий Кузьма був....
Чорні м'якеньки пучечкі -підошви на усіх лапках , чорні губки, чорний ніс, чорні вуса. Живіт - шоколадний.... А як почав старіти - вуса зробилися білими....Очі жовті....

У мене такий Кузьма був....
Чорні м'якеньки пучечкі -підошви на усіх лапках , чорні губки, чорний ніс, чорні вуса. Живіт - шоколадний.... А як почав старіти - вуса зробилися білими....Очі жовті....
Ось і у Гарі біли вуса пробиваються. 11 років вже

А ви знаєте такий вираз "пупупу"? Весь тредс у ньому, бісить страшенно. А оюди ще й пишуть: якщо ви його не знаєте, значить вам до 30-ти :іржач:
А я б сказала : ... значить ви не дивитися тікток. Пишуть, що звідти пішло.
Якийсь цей вираз такий противний!

А ви знаєте такий вираз "пупупу"? Весь тредс у ньому, бісить страшенно. А оюди ще й пишуть: якщо ви його не знаєте, значить вам до 30-ти :іржач:
А я б сказала : ... значить ви не дивитися тікток. Пишуть, що звідти пішло.
Якийсь цей вираз такий противний!
Перший раз чую. А що хоч значить?

Ой, поки Іронія ще не відповіла - я втрутюсь.?

Ще новенький серіал, весь перший сезон вже, нахвалюють .

,,Звір у мені,, ( чудовисько внутрі мене)
_20251116_165717.webp

• Рік виходу:2025
  • В ролях:Клер Дейнс, Меттью Різ, Бріттані Сноу, Наталі Моралес, Джонатан Бенкс, Девід Лайонс
Аггі Віггс занурилася в порожнечу, і вона повністю втратила натхнення для письменства. Все змінюється з появою в сусідньому будинку Найла Шелдона – харизматичного магната нерухомості з темним минулим і нерозкритою справою про зникнення дружини. Його загадковість і приваблива аура пробуджують в Аггі нову мету, і вона починає розслідувати його життя, поступово втягуючись в небезпечну гру. Цікавість перетворюється в одержимість, а просте бажання зрозуміти людину переростає в психологічне протистояння.(с)

Хтось вже бачив?

Вкладення

• 1760288244_e0b58124c99e34907f6ee7e4da39d752.webp
    1760288244_e0b58124c99e34907f6ee7e4da39d752.webp
    301.2 КБ · Перегляди: 2
'
Перший раз чую. А що хоч значить?
Коли роздумують над складною ситуацією, надувають щоки і кажуть пу-пу-пууу... Типу о-хо-хо... Може бути саркастичне. Думаю, що усіх нюансів ніхто не знає, вираз досить новий, але він скрізь у Тредсі ?

Підріс, прижився, знахабнів :D

photo_2025-11-11_19-56-06.webp
Просто він знає, що красунчик, і тому нахабний.
Я теж постійно дивуюсь - чому у нас діти, онуки і кішки такі балувані? Хто це зробив?

Назад
Зверху Знизу