Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Энергійне ,,кошенятко,,. 😊
Ви розмірковуєте, як далі жити? Може, до мами його відвезти ( якщо вона не проти, звісно).😊

Энергійне ,,кошенятко,,. 😊
Ви розмірковуєте, як далі жити? Може, до мами його відвезти ( якщо вона не проти, звісно).😊
Ой, розмірковую. Я за цей місяць стала така нервова і дратівлива, що капець. Це називається взяла котика задля позитивних емоцій. А воно все навпаки. Боюся скоро почну його ненавидіти 🙄 Я зараз через нерви їм стільки солодкого!
До мами не розглядаю, бо там йому не буде належного нагляду. Це якби я там сама жила. Та і все одно - навколо хворі коти, смітник поряд, собаки, отруєні миші...

Ой, розмірковую. Я за цей місяць стала така нервова і дратівлива, що капець. Це називається взяла котика задля позитивних емоцій. А воно все навпаки. Боюся скоро почну його ненавидіти 🙄 Я зараз через нерви їм стільки солодкого!
До мами не розглядаю, бо там йому не буде належного нагляду. Це якби я там сама жила. Та і все одно - навколо хворі коти, смітник поряд, собаки, отруєні миші...
На думку котика, це він знайшов вас на мусорці! (с)
😁😁😁

Мої морди лежать на банкетці поряд з батареєю, лапами на неї :))

IMG_20251030_213042.webp

1. Як це відноситься до смітника? Про смітник же була мова.
2. Де тут написано, що проблема в котові? Я написала якраз про себе.

Заліз у ванну і кричить. Я думала може вилізти не може, хотіла витягти. А він укусив за руку. Поряд таз з водою, тож я руку намочила і вмила йому морду. Як вискочив він з ванної! Поскакав у кімнату! Стоїть на ліжку, спину вигнув. А потім як почав гасати маршрутом кімната - коридор - ванна - кімната - вікно - коридор. Вже хвилин 10 гасає. Ось що вода животворяща робить. Зараз чую нявкає у ванній і, здається, трощить тазик. Йти боюся :-)

Останнє редагування:
Вчора вимкнула холодильник, щоб розморозити і забула (бо їжу не готувала, бо сил на це нема, постійно ж не висипляюся і втрачаю наявні на кота). Намокли ліки.
Довелося зранку замість ігор з кициком займатися холодильником. Ну, йому це було цікаво, так що можна зарахувати :-)
Поснідала грушею і цукеркою. Він на мене нападав, забирав пакетик з цукерками і гриз молнію на кофті. Украв бюстгальтер, славабогу, поки що стягнув не з мене, але підозрюю, що до цього недалеко. Не знаю куди ховатися.

У вас же тайський котик? Прочитала, що ігриві та рухливі усе своє котяче життя. 😁

Украв бюстгальтер, славабогу, поки що стягнув не з мене, але підозрюю, що до цього недалеко. Не знаю куди ховатися.
Гаррі, коли був молодий та борзий перегриз мені бретельку на бюстгальтері :D

Назад
Зверху Знизу