Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Ой, розмірковую. Я за цей місяць стала така нервова і дратівлива, що капець. Це називається взяла котика задля позитивних емоцій. А воно все навпаки. Боюся скоро почну його ненавидіти 🙄 Я зараз через нерви їм стільки солодкого!Энергійне ,,кошенятко,,. 😊
Ви розмірковуєте, як далі жити? Може, до мами його відвезти ( якщо вона не проти, звісно).😊
На думку котика, це він знайшов вас на мусорці! (с)Ой, розмірковую. Я за цей місяць стала така нервова і дратівлива, що капець. Це називається взяла котика задля позитивних емоцій. А воно все навпаки. Боюся скоро почну його ненавидіти 🙄 Я зараз через нерви їм стільки солодкого!
До мами не розглядаю, бо там йому не буде належного нагляду. Це якби я там сама жила. Та і все одно - навколо хворі коти, смітник поряд, собаки, отруєні миші...

Мій котик взагалі не в курсі що таке смітник )На думку котика, це він знайшов вас на мусорці! (с)
😁😁😁
Це афоризм.Мій котик взагалі не в курсі що таке смітник )

Вважаю, що це надто висока оцінка для того виразу. І так, я його вже чула.Це афоризм
Яка саме проблема?Може проблема зовсім не в котику?

В мене ще холодно. Зазвичай вмикають в середині черги.Мої морди лежать на банкетці поряд з батареєю, лапами на неї)

Ні! Цій?Дивлюся Небувалі. Ви дивилися?
...
Яка саме проблема?
...Я за цей місяць стала така нервова і дратівлива, що капець. Це називається взяла котика задля позитивних емоцій. А воно все навпаки. Боюся скоро почну його ненавидіти...
У нас тепло (опалення не вмикаємо), киця лежить поряд, розкинулася як влітку)))Мої морди лежать на банкетці поряд з батареєю, лапами на неї)

Я б також не пішлаздається, трощить тазик. Йти боюся

Гаррі, коли був молодий та борзий перегриз мені бретельку на бюстгальтеріУкрав бюстгальтер, славабогу, поки що стягнув не з мене, але підозрюю, що до цього недалеко. Не знаю куди ховатися.