Сьогодні котик спав у мене в ногах. А потім вже потроху і вище підповз. Звісно, не виспалася. По-перше, боялася придавити, по-друге, він весь час чухається і я від цього прокидаюся. Так, спали ми всі разом - з блохами 🙄 Я прочитала, що вони на людях не живуть, можуть кусати, якщо тварин нема. Так що довелося, бо у ванній горлав несамовито.
Я ось сьогодні вдень зробила таку хитру штуку: поставила коробку на ліжко, положила туди баклажки з гарячою водою, накрила м'яким і запхнула туди малятко. Він спочатку не зрозумів прикола і виліз, але коли втомився, то я знов запхнула, то він там вже і спав. Потім прокинувся, виліз, подивився на погоду і поліз назад

Сподіваюся, так воно буде і надалі ))
До речі, сьогодні прокинувся годині о сьомій ранку, так що хотілося б зберегти і пізній графік прокидання, а не о п'ятій гасати. Ну то може він ще був трохи виснажений через живіт.
Хотів мене будити, я його відпихнула і накрилася з головою. То він сам трошки погрався на ліжку, не став кола по кімнаті намотувати. Але потім почав по мені стрибати, і тоді я вже встала. Але то вже було після восьмої год.
Цікаво що мене очікує сьогодні 🙄