Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
...
Але зрозуміла я одне - кота треба було брати дорослого або підлітка. і бажано обробленого.
Отож минулого року треба було брати того кремового сіамця, якого дівчина підібрала на вулиці. А мене зупинило, що йому місяців 5, і як я буду його з нуля навчати. А тепер розумію, що то нормальний вік був :-)
Ну, не можна так. Це ж ваш нюня-манюня. Тепер ваш.

Зустріла сусідку знизу, коли на роботу йшла. Вона йшла з нічної, так що на щастя не чула того тигидику. Але в неї все ще попереду :-)
Лено, він реально таааак гецає! Просто у нас же ще дуже все чути. Він мотається з ванної у кімнату та кухню і змітає і полює на все, що трапить в поле зору.
Ну і у мене гецає. Але саме страшне коли гецає Гаррі :D

Ну, не можна так. Це ж ваш нюня-манюня. Тепер ваш.
Звісно, мій, я не збираюся його позбуватися :)
Та не може бути. Коник хіба що.
Коняка. Іподромний.
А як ти з ними боролася? Крапли на холку?
Ні, краплі у неї були лише завелика доза, сказала розділити на два, а їх рівно не розділиш, бо тюбік там нерівний. Взяла шампунь. Аптекарка сказала трохи потримати, хоча там написано 10-15 хв. Ну не буду ж я його стільки тримати мокрим. Ну і хотіла заразом і помити.
А в мене не було часу ще десь шукати.

Ні, краплі у неї були лише завелика доза, сказала розділити на два, а їх рівно не розділиш, бо тюбік там нерівний. Взяла шампунь. Аптекарка сказала трохи потримати, хоча там написано 10-15 хв. Ну не буду ж я його стільки тримати мокрим. Ну і хотіла заразом і помити.
А в мене не було часу ще десь шукати.
Пошукай краплі. Чи з тюбика в шприц набери та використай половину. ( шприц можна інсуліновий, якщо там зовсім трохи, у тюбику)

Пошукай краплі. Чи з тюбика в шприц набери та використай половину. ( шприц можна інсуліновий, якщо там зовсім трохи, у тюбику)
Ой, про шприц я не подумала, бо воно само у вигляді шприца зроблене.
Просто з краплями для таких малих проблема.

Доброго нам всього! :кава:
495116818_1269263367904877_78788641183249465_n.webp

Сьогодні котик спав у мене в ногах. А потім вже потроху і вище підповз. Звісно, не виспалася. По-перше, боялася придавити, по-друге, він весь час чухається і я від цього прокидаюся. Так, спали ми всі разом - з блохами 🙄 Я прочитала, що вони на людях не живуть, можуть кусати, якщо тварин нема. Так що довелося, бо у ванній горлав несамовито.
Я ось сьогодні вдень зробила таку хитру штуку: поставила коробку на ліжко, положила туди баклажки з гарячою водою, накрила м'яким і запхнула туди малятко. Він спочатку не зрозумів прикола і виліз, але коли втомився, то я знов запхнула, то він там вже і спав. Потім прокинувся, виліз, подивився на погоду і поліз назад :-) Сподіваюся, так воно буде і надалі ))
До речі, сьогодні прокинувся годині о сьомій ранку, так що хотілося б зберегти і пізній графік прокидання, а не о п'ятій гасати. Ну то може він ще був трохи виснажений через живіт.
Хотів мене будити, я його відпихнула і накрилася з головою. То він сам трошки погрався на ліжку, не став кола по кімнаті намотувати. Але потім почав по мені стрибати, і тоді я вже встала. Але то вже було після восьмої год.
Цікаво що мене очікує сьогодні 🙄

Останнє редагування:
Знайдіть кота :-)

Вкладення

• IMG_20250926_184915~2.webp
    IMG_20250926_184915~2.webp
    558.9 КБ · Перегляди: 7
Завантажила фантастичну повість періоду УРСР. Сцена:
Американка в совковому будинку відпочинку каже: "Під Нью-Йорком не знайдеш такого розкішного місця" :іржач:
Хоча то був буд.відпочинку для всіляких вчених і видатних осіб, так що рівень справді мав бути, але читати все одно дико :-)

Сьогодні котик спав у мене в ногах. А потім вже потроху і вище підповз. Звісно, не виспалася. По-перше, боялася придавити, по-друге, він весь час чухається і я від цього прокидаюся. Так, спали ми всі разом - з блохами 🙄 Я прочитала, що вони на людях не живуть, можуть кусати, якщо тварин нема. Так що довелося, бо у ванній горлав несамовито.
Я ось сьогодні вдень зробила таку хитру штуку: поставила коробку на ліжко, положила туди баклажки з гарячою водою, накрила м'яким і запхнула туди малятко. Він спочатку не зрозумів прикола і виліз, але коли втомився, то я знов запхнула, то він там вже і спав. Потім прокинувся, виліз, подивився на погоду і поліз назад :-) Сподіваюся, так воно буде і надалі ))
До речі, сьогодні прокинувся годині о сьомій ранку, так що хотілося б зберегти і пізній графік прокидання, а не о п'ятій гасати. Ну то може він ще був трохи виснажений через живіт.
Хотів мене будити, я його відпихнула і накрилася з головою. То він сам трошки погрався на ліжку, не став кола по кімнаті намотувати. Але потім почав по мені стрибати, і тоді я вже встала. Але то вже було після восьмої год.
Цікаво що мене очікує сьогодні 🙄
Егоїстка! Це ж кошенятко, малесеньке, відірване долею від мамусі-киці.
Не будьте цьому шматочку щастя мачухою!

Вимкнула світло, уложила кошеня спати. Через 5 хв чую в коридорі грюкіт. Встала, пішла дивитися що воно там робить. А то сусіди у ванній торохтять. А ця дитина спить у своєму будиночку :)

Вимкнула світло, уложила кошеня спати. Через 5 хв чую в коридорі грюкіт. Встала, пішла дивитися що воно там робить. А то сусіди у ванній торохтять. А ця дитина спить у своєму будиночку :)
Бо нагасався)))

Назад
Зверху Знизу