Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Якщо загалом недоїсть, то нічого. Але 8 год між їжею- це багато. Але нічого тут не зробиш, автогодівницю купувати не буду, хоча це ідеальний варіант.
Може є сусіди на пенсії, попросити підгодовувати вдень?
В принципі нічого страшного з ним не станеттся і так. Головне це ритмичне життя. Звикне згодом.
Киці, до речі, такі любителі ритуалів: зранку я обнімаюся, ввечорі я граюся, на ніч йду спати з мамою...
Пам'ятаю як маленька Чуня лягала мені на груди та ловила комарів, які летіли на мене сідати😁😁😁

Кіт живий і приховану гречку не з'їв, значить так і робитиму. Якщо вже зовсім з голоду вмиратиме, то з'їсть.
Бо я оце кожен день біжу з роботи і очікую знайти напівпритомного :-)
(сама собі під ніс - адже коти майстри зображати голодну непритомність) :D

Оце тільки присіла. І оце тільки вечеряю. Тобто вже пью чай. Хоча час вже спати 🙄
Такого дотошного прибирання в мене не було з часів як я цю квартиру купила. Дякувати коту. Хоча підозрюю, що даремно. Шампунь від бліх треба тримати 10 хвилин, я тримала дві. І вони не подохли. Ну але принаймні чисті 🙄

(сама собі під ніс - адже коти майстри зображати голодну непритомність) :D
Думаю, він не поїв, бо погано почувається після дегельментизації. Бо я прийшла і дала молока - не схотів. Після всіх цих купань понесла до корма з гречкою, який стояв зранку - не схотів. Ну, мабуть він вже дуже несвіжий. Тобто він наче нюхає, типу їсти хоче. Дала сухий. Начебто почав їсти - не доїв.
Але часто нявчить, а я не пойму чого, бо він нявчить і коли їсти, і коли в туалет, і коли гратися. Закрепа вже нема, боюся тепер якби не діарея 😐 Хз в чому причина - чи інтоксикація, чи кисляк зранку попив, чи переїв тоді зранку. Але я впевнена, що живіт його досі турбує. Ото він і гребеться весь час без явної причини, і нявчить.

Купання пройшло відносно нормально. Кричав. Не дряпався. Потім в полотенці дрижав - чи від страху, чи від холоду. Посушила феном, не налякався, хоча і не був у захваті, але я обережно. Відпустила в кімнаті. Заховався. Зате я спокійно поприбирала у ванній, де його тримала в резервації. Витягла зі схованки, віднесла в ванну кімн., він зрадів знайомому місцю. Потім, правда, визирнув, полазив у коридорі по нишпорках, але ні в кімнату, ні в кухню йти не поривався. Налякався. Тепер двері у ванну кімн. відчинені, і він не виходить. То не пускала, а він хотів вилізти, а тепер... :-)
Поставила нову коробку і він туди заліз і сидить. Там же - у ванній ))

Обміркує все та вийде:)
Я його занесла в кімнату і він пішов досліджувати територію. А тепер гасає.

Ну, не знаю чи справді нема характерних рис у кожної породи, але як написано, що тайські балакучі, то так воно і є. Він весь час нявкає. Зазирає в нове місце - і коротеньке няв. Спілкується. Якби я ще не переживала, що то в нього болить живіт.

Ніколи не робила стільки помилок за такий короткий період. Черговою помилкою було витягти його в кімнату. Я ж тепер не можу укласти його спати. Не хоче сидіти в ванній, хоче гасати по квартирі.

Кричить і вибиває двері. Хоче граться😶
Зачиняти двері забудьте. Коти не терплять, щоб на їх території були якісь недоступні місця.
Те що буйний, нормально для кошенятка. Підросте, стане спокійніший. Хоча годинка ігор все одно буде. Часто саме вночі😁
З молочкою не балуйтеся, це потрібно лише дійсно маленьким. Не хоче, то воно йому не треба.

Зачиняти двері забудьте. Коти не терплять, щоб на їх території були якісь недоступні місця.
Те що буйний, нормально для кошенятка. Підросте, стане спокійніший. Хоча годинка ігор все одно буде. Часто саме вночі😁
З молочкою не балуйтеся, це потрібно лише дійсно маленьким. Не хоче, то воно йому не треба.
Що мені сусіди скажуть, якщо воно гоцатиме. Тобто сусідка знизу. У нас же усе так чути. Та і я теж проти. Його територія - це поки що ванна кімн. Принаймні поки не знищимо паразитів.
Так, молоко не даватиме, а от кисляк воно з задоволеням пило.

Розбудило сьогодні о шостій. Діарея. Тепер це хз від чого - чи від ліків, чи може й від молока чи ще щось. Ото воно й їсти вчора не хотіло. Схожу зранку в зоомагазин, може там щось дадуть. Хоча воно не дуже, постійно на горшок не бігає, поки що один раз.
Ну і активне - знову хоче гратися.

На лоток поки що не йде, то може все не так і погано. Забрала в кімнату, стрибає по підлозі. Щоб уникнути шуму, почала гратися на ліжку фантиком. Він відволікся, то думала полежу. Почав по мені стрибати :-) Потім стрибнув на голову і трохи дряпнув за око, за що отримав відповідь. Пішов гратися на підлозі. Але ж в мене кімната ще не підготовлена до кота, там треба все ховати 🙄
Встала подивитися на око, побачила, що я, виявляється, вчора нафарбована лягла спати :-)
Кіт вже попив з моєї чашки.
На цей момент поки що все 🙄

Доброго ранку! Для нас - добра :кава:

528634729_1495505074958083_6640652371563152263_n.webp

Ну тоді у мене два коня :кінь2: :кінь2: І нічого. Якось живемо:D
Зустріла сусідку знизу, коли на роботу йшла. Вона йшла з нічної, так що на щастя не чула того тигидику. Але в неї все ще попереду :-)
Лено, він реально таааак гецає! Просто у нас же ще дуже все чути. Він мотається з ванної у кімнату та кухню і змітає і полює на все, що трапить в поле зору.

Гасав години півтори, я не пішла зранку на роботу, щоб послідкувати за здоров'ям, бо раптом його треба рятувати. А потім мені виходити, а він зник. Почала шукати - нема кота. Знайшовся в дивані :-) Гарне місце - просто так не дістанеш. Поставила у ванній його стару коробку (все одно ж блохи не подохли), посадила його туди і він навіть не волав. Втомився :-)
Але що там буде, коли він прокинеться... 🙄 І якраз сусідка повернулася 👀
Але зрозуміла я одне - кота треба було брати дорослого або підлітка. і бажано обробленого.
Отож минулого року треба було брати того кремового сіамця, якого дівчина підібрала на вулиці. А мене зупинило, що йому місяців 5, і як я буду його з нуля навчати. А тепер розумію, що то нормальний вік був :-)

Останнє редагування:
Щойно почула краєм вуха розмову двох хлопців - зовсім молодих.
- ... любить (може люблять) ласкаво, брат, а в ліжку жорстко.
- Ну ти прям експерт!
:-)

Назад
Зверху Знизу